| Andra_3307 a întrebat:

ma joc pe barn buddy si sunt in nivelul7 am 6, 820 coins si de ce nu pot sa imi iau un dog germat care costa 1000 coins? stiti ca sunt banii aia rosii habar nu-i am cum le spune dar aia trebuie cumparati pe bani reali? si am vrut sa mai intreb dac pe masura ce cresti in nivel cresc si banii aia rosi? Cum pot sa imi scriu si eu acolo sus multumesc sau nu fura sau stiti voi? funda:Xx!

Răspuns Câştigător
| ~ вα∂ вσу ~ a răspuns:

1. Cainele il poti cumpara doar daca ai 20 de vecini
2. DA banii aia rosii trebuie cumparati cu bani reali
3. Dupa ce ai urcat 3 levele iti da ceva banuti rosii
4. Nu stiu daca se mai poate scrie ce text vrei tu sad

132 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A buna scumpa nu conteaza cati banii ai sau la ce nivel esti pentru ati cumpara caine tu trebuie sa ai 20 de vecini la ferma si atunci iti da caine si la banii rosii le spune 'credite'iar daca creste levalul nu iti creste si creditul dar, acolo sus se poate scrie pe text dar habar n-am cum
pai ok cam asta e tot ce ai de stiut
asa ca bafta!

| roxana235 a răspuns:

Nu se mai scrie pentru ca au schimbat jocul barn buddy
da aia rosi se numeste credit si ii cumperi cu bani reali si cutu iti ei cand ai 21 de pers.banuti o sa iti mai dea pe parcurs da nu multi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Banii aia rosii tii da cand iei cupele love struck

| CharLiie a răspuns:

Simplu Pt caine iti trebuie 20 vecini Pt bani rosi iti trebuie hi5 coins(se ia cu bani reali) sau castigi cupe la plante si colo sus nu mai merge sa scrii...jocul este o versiune beta deci in continua modificare :d cine vrea sal invat sa fure chiar daca are caine sa dea add la id remus_ionut63.metoda cu data de la pc nu mai merge

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca daca nu ai minim 31 de vecini nu iti poti cumpara

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bani rosii ati da cand faci cupe:d

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu lvl 235

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vrei monede rosii? Fa cupe!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu zic

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fato ala care ti-a dat primul raspuns e prost bani rossi se castiga cand iei cupa la ceva nu ca trebuie sai cumperi cu bani reali

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intra aici si imi poti fii prieten pe barn buddy http://www.hi5.com/......pCanvas.do

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai trebuie sa ai 20 de vecini

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sunt la levelul 491 si e foarte tare dar si foarte greu il treci am toate pamanturile toate animalele si sunt fericitbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie mi-a cerut 50 de prieteni pentru caine dar nu stiu de ce...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa 21 de vecini cu tine de aia nu poti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aia se numesc credite si tiii da doar cand faci cupetongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca sa iti iei caine tr ca sa ai 20 de prieteni si bani aia rosi cresc pe masura ce faci o cupa de aia de aur la cate un animalwinkingsau plantewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma casati faci bani aiarosi mai multi trebuie sa termini cate o planta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa ai 20 de vecini pentru ati cumpara caine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Casa iti ei caine drepue sa ajungi la nivelul 20

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pt ati cumpara caine iti trebuie peste 20 de vecini si 1000 de coins ...bani rosi adica creditele le optii cand faci cupa la animale sau la florina la legume nu iti da nimicoh go on...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da cainele il poti cumpara numai daca ai 20 vecini dar acum nici mie nu imi merge sa adaug vecini laughing

| TdsdfcelMaiStupid a răspuns:

Nu poti sa mai scrii pe placuta doar daca mai cumperi una

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu poti sa iti iei dog german numai daca ai de vecini sau d vecini, banutii aia rosii se numesc credite si da aia ii cumperi pe bani reali si nu iti da credite numai daca faci cupa la plante.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sti sa te joci da bani

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tr sa ai 21 pr

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bani rosi (creditele) nu se fac daca cresti levele.
Daca te-ai uitat mai atent si ai pus numai aceeasi planta castigi medali si pe masura cu ce gfaci mai multe madali iti da mai multe credite(bulinele elea rosi)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca vrei sa faci bani de aia rosii trebuie sa iei un trofeu cum stringi legume