1. Cainele il poti cumpara doar daca ai 20 de vecini
2. DA banii aia rosii trebuie cumparati cu bani reali
3. Dupa ce ai urcat 3 levele iti da ceva banuti rosii
4. Nu stiu daca se mai poate scrie ce text vrei tu
Farm owner must be your friend and have the app installed. If you are sure you are friends and that the farm owner has Barn Buddy installed, please try reloading the page. inseamna Proprietarul fermei trebuie să fie prietenul tău şi-au instalat app. Dacă sunteţi sigur că sunteţi prieteni şi că proprietarul fermei a Barn Buddy instalat, vă rugăm să încercaţi să reîncărcaţi pagina.
Buna Andra si mie imi place barn buddy foarte mult si am ajuns la nivelul 114, si am 4860 de credite(rosii)stranse,
1) pentru caine iti trebuie 20 neighbors fara tine
2) pentru credite =le cumperi cu bani reali, sau astepti sa cultivi intratat cat sa-ti dea credite, intri la cupa galbena si vezi la fiecare ca trebuie sa mai cultuvi un nr de... x ca sa-ti dea fundite 1)gri
2)rosie 3)albastra la fundite iti da puncte de experienta, dupa ce ai fundita albastra urmeaza o cupa galbena si atunci iti va da credite.suma creditelor se obtin tinand cont de ce ai terminat de cultivat.ca sa treci mai repede nivelul planteaza multe flori scumpe ex orhidee =269 puncte experienta(este cea mai scumpa)la restul incepe sa scada pentru ca sunt mai ieftine
(Buna si eu joc barn buddy am acelasi nivel ca tine am 30267 coins eu stiam ca este o setare undeva unde iti modifici ce zice acolo dar am si eu o intrebare :cum iti adaugi prieteni pe barnbuddy ca eu nu am reusit sa adaug nici unul PS:BB=BarnBuddy credits si cresc ajutandui pe ceilalti )
Daca tu nu ai prieteni pe cine zici ca ajuti ca sa poti creste tu?
Ce teapa va luati cu fundita da infinetrebuie sa ai 20 prieteni bani aia 500credit sunt folositi sa-ti iei un ingrasamant special nu va prostiti cu chestile de 1h 2h...
Luati cele cu timp mult chiar si o zi^_^da iei bani
din bani mai iei flori
din flori faci bani
si asa continui ((asta stie toti sper ca vam ajutat))
si n-am nevoie de fundita
Sweet_1111 întreabă:
iLOVEquestions întreabă:
Catalin979 întreabă: