| Andra_3307 a întrebat:

ma joc pe barn buddy si sunt in nivelul7 am 6, 820 coins si de ce nu pot sa imi iau un dog germat care costa 1000 coins? stiti ca sunt banii aia rosii habar nu-i am cum le spune dar aia trebuie cumparati pe bani reali? si am vrut sa mai intreb dac pe masura ce cresti in nivel cresc si banii aia rosi? Cum pot sa imi scriu si eu acolo sus multumesc sau nu fura sau stiti voi? funda:Xx!

Răspuns Câştigător
| ~ вα∂ вσу ~ a răspuns:

1. Cainele il poti cumpara doar daca ai 20 de vecini
2. DA banii aia rosii trebuie cumparati cu bani reali
3. Dupa ce ai urcat 3 levele iti da ceva banuti rosii
4. Nu stiu daca se mai poate scrie ce text vrei tu sad

132 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bani deia rosii se face daca faci cupe dinalea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bani aia rosi poti sa ii faci si fara plata reala! Bani rosi iti crec numa daca ai cupe! Pentru o cupa iti da 200 bani rosi! Fa numai cupe la fiecare planta si asa o sa ai muti bani rosi! Mie mi-a mers

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

21prieteni pentru caine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti trebuie 20 de prieten laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu poti sa ti iei cainele german deoarece trebuie sa ai 20 de vecini! nu este neaparat sa ai creditele adica banii rosii pe parcurs ce faci banii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
eu am ajuns la nivelul 17!:p

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bani aia rosii poti sai faci doar daca cumperi prin bani reali sau faci trofee la legume, plante si animale! Sper ca ti-am fost de folos
P. S: Nu am nevoie de fundawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa ai 20 de prieteni

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebui sa ai vecini ca sa scrii eu stiu am leval 45

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In functie de nivel ca la nivelul15 poti lua un dog german

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca nu ai 21 prieteni

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Farm owner must be your friend and have the app installed. If you are sure you are friends and that the farm owner has Barn Buddy installed, please try reloading the page. inseamna Proprietarul fermei trebuie să fie prietenul tău şi-au instalat app. Dacă sunteţi sigur că sunteţi prieteni şi că proprietarul fermei a Barn Buddy instalat, vă rugăm să încercaţi să reîncărcaţi pagina.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa ai 20 prieteni

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De aia nu poti lua ciine ca nu ai destui prieteni sti
acum

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna Andra si mie imi place barn buddy foarte mult si am ajuns la nivelul 114, si am 4860 de credite(rosii)stranse,
1) pentru caine iti trebuie 20 neighbors fara tine
2) pentru credite =le cumperi cu bani reali, sau astepti sa cultivi intratat cat sa-ti dea credite, intri la cupa galbena si vezi la fiecare ca trebuie sa mai cultuvi un nr de... x ca sa-ti dea fundite 1)gri
2)rosie 3)albastra la fundite iti da puncte de experienta, dupa ce ai fundita albastra urmeaza o cupa galbena si atunci iti va da credite.suma creditelor se obtin tinand cont de ce ai terminat de cultivat.ca sa treci mai repede nivelul planteaza multe flori scumpe ex orhidee =269 puncte experienta(este cea mai scumpa)la restul incepe sa scada pentru ca sunt mai ieftine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa ai 20 de vecini si banii aia rosii se inmultesc cand faci trofee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Banii rori cu cumperi ce vrei ci doar unele lucruri spec

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

(Buna si eu joc barn buddy am acelasi nivel ca tine am 30267 coins eu stiam ca este o setare undeva unde iti modifici ce zice acolo dar am si eu o intrebare :cum iti adaugi prieteni pe barnbuddy ca eu nu am reusit sa adaug nici unul PS:BB=BarnBuddy credits si cresc ajutandui pe ceilalti )
Daca tu nu ai prieteni pe cine zici ca ajuti ca sa poti creste tu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru a cumpara caine trebuie sa ai 20 de vecini

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1.cainele poti sa-l iei numai cand ai 20 de venici 2.bani aia rosi DA se pot cumpara cu bani reali dar mai e o cale mai usoara bani aia rosi se pot castiga cand faci cupe 3.nu se poate scrie text

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aia rosi se numesc credite si poti cumpara credite cu bani reali daca vrei un caine nu il poti lua decat daca ai 20 vecini pe barn buddy.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aia Rosii Se Numesc Credite.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De aia nu te lasa sa iei caine ca trebuie sa ai 21 de prieteni adaugati la barn buddy...ai inteles Andraa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da trebuie dar iti da jocul daca vaci cupe si se numesc credite

nu poti sa-ti cumperi pentru ca trebuie sa ai 20 de vecini

acolo nu poti sa scrii pentru ca acolo raspunde pc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mu poti sati ei un caine deoarece nu ai20 de prieteni

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ai destuli prieteni

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce teapa va luati cu fundita da infinehappytrebuie sa ai 20 prieteni bani aia 500credit sunt folositi sa-ti iei un ingrasamant special nu va prostiti cu chestile de 1h 2h...
Luati cele cu timp mult chiar si o zi^_^da iei bani
din bani mai iei flori
din flori faci bani
si asa continui ((asta stie toti sper ca vam ajutat))

si n-am nevoie de funditahappyhappyhappyhappyhappyhappyhappyhappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Creditele adica bani rosii cresc daca ai realizari mairi dai pe trofeul ala si vezi ce ai facut si daca nu planteaza ce-ti cere si o sa ai credite

| Denniiiiii a răspuns:

Banii aia rosi ii primesti facand cupe.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tre sa ai 20 prieteni casa iti ei un dog