1. Cainele il poti cumpara doar daca ai 20 de vecini
2. DA banii aia rosii trebuie cumparati cu bani reali
3. Dupa ce ai urcat 3 levele iti da ceva banuti rosii
4. Nu stiu daca se mai poate scrie ce text vrei tu
Uite ptk si eu joc barn buddy si sunt putin mai inaintata in nivele o sa te ajut si o sa iti dau cateva dintre secretele barn buddy :cum sa nu ti se mai fure plantatia! pai te duci la iconita alba (cea de LG cupa aurie) si poti sa iei cu mousul casele si sa le pui pe plantatie ibn felul acesta nu vor mai putea sa te fureasta e simplu rau asa daca vr sa add un vecin te duci la notificari si o sa vzi ca tiau dat cereri sau daca vr sa ii add u fara invitatie o sa iti zic mai in klo
Pentru a fura trebuie sa dati clik pe manusa, dupa care tasta TAB pana ajungeti la planta care vreti sa o furati. Cand ajungeti acolo apasati ENTER pana va apare ca ati furat. O sa va zica ca va prins cainele, dar nu dati OK ca va ia bani, tineti Enter apasat pana nu mai latra cainele, mai apasati ENTER de vreo doua ori si o sa va arate ca ati furat. Dupa ce ati furat dati F5 sau refresh la pagina fara sa dati OK. Este o metoda grea
asa si daca vr sa add vecini fara ca ei sa iti trimita invitatie ca ti-am promis ca`ti spun>
Buna si eu joj jocul ma numesc adriana feraru.trebuie sa ai 20 de jucatori ca sa poti cumpara un lup.la celalalt catel cred ca trebuie sa mai avansezi cu nivelul
Caine iti iei la 20 vecini si credite(bani deia rosii) ii poti castiga doar daca faci cupe la plante, animalesi flori, totusi la plante iti da 500 credit iar la legume 200 sau 300 depinde si la unele flori bune de ex:tradafir si orchidee iti da 1000 credit pa te pup eu is leval 52
Nu poti sa-ti iei un dog german pentru ca iti trebuie sa ai 20 de vecini minim; la bani aia rosii le spune credit si trebuie cumparati pe monede hi5 sau faci cupa la animale, flori, legume etc.; pe masura ce cresti in lvl nu cresc banii rosii ci cresc cum tiam spus mai sus; trebuie sati cumperi o pancarda de la shop, la decoratiuni.
care vrea sa devie vecin cu mine sa dea clic pe http://www.hi5.com/......pCanvas.do msss
Nu-i adevarat bah "bad boy"daca nu stii dc vorbesti, banii aia roshii se numesc credite sh le primestidaca castigi cupe la flori sau nah la ce plantezi, ce 3 nivele visezi, si nu la 20 de vecini ci la 21 estiafon rau...andra sper ca ai intzeles, sh imi dai sh funda
Sweet_1111 întreabă:
iLOVEquestions întreabă:
Catalin979 întreabă: