1. Cainele il poti cumpara doar daca ai 20 de vecini
2. DA banii aia rosii trebuie cumparati cu bani reali
3. Dupa ce ai urcat 3 levele iti da ceva banuti rosii
4. Nu stiu daca se mai poate scrie ce text vrei tu
Caine iei cand ai 20 de vecini! Poate cere mai mult
Creditele(bani rosii) se cumpara cu bani reali sau prin oferte de hi5 coins sau le poti castiga cand faci cupe la flori legume si fructe sau animale(cel mai de preferabil flori sau flori speciale) Ca sa bagi vecini trebuie sa ai prieteni HI5 la care le dai o invitatie...
Banii rosii, fiind BB credits nu trebuie sa ii cumperi cu bani reali... poti sa-i faci
Cu cat plantezi mai mult si castigi trofee, primesti.
Eu am 227 si banii aia rosii cum le zici u sunt credite si poti sa-ti iei cu ei animale speciale flori speciale peisaje ingrasaminte sau poti sa-ti iei animale normale daca nu ai destui bani(banii aia galbeni) ca sa iti iei caine german trebuie sa ai 20 sau 40 de vecini(eu am primit cainele cand am avut 40 de vecini)
si referitor la credite ( banii aia rosi) poti sa-i cumperi dpa net cu bani reali
iar chestia aia cum vrei u sa scrii adica -nu mai fura- sau alte chesti nu mai poti sa o fki
daca te intereseaza nivelu` maxim este 700;-)
sper ca te-am ajutat
pup andra :* :X :-x
1. Cainele il iei la 20 de venini
2.Bani rosi ii cumperi da si pe timp de crestere level
3.nu mai poti sa scrii ce text vre era acolo langa forum preferinte
Eu am lv 577 am 111.924 de monede rosi am 15.000.000 bani galbeni am 57 de animale am toate animalele si de bani rosi si galbeni am pitbul aproape toate cupele mai am la orhidea speciala sunt la aia albastra
Sall ca sa iti cumperi un caine german trebuie sa ai cel puyin 20 de vecini care joaca barn buddy ca sa ti-l cumperi, iar banii aceea rosii se inmultesc daca joci la ruleta(este in stang ) si trebuie sa ai banii albastri ca sa puti juca.acestia se pot obtine daca alti vecini tii trimit.
P.S. cand ajungi la nivele mari cu ar fi 90 trebuie sa ai cel putin 40 de vecini a sa poti cultiva unele fructe si legume.
Bafta la joc!
Sweet_1111 întreabă:
iLOVEquestions întreabă:
Catalin979 întreabă: