| Alyn2010 a întrebat:

Cine stie cum pot sa fur la Barn Buddy V2 din gradinile celor care au caine?

121 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti sa furi...treb sa apesi pe tab si dupa aceea nu mai stiu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da ma poti sa furi cu cainele (care are mancarea full)... e simplu de tot. dar nu dau informati asa moca...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu stiu cum

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

S-a descoperit chiar azi ca daca ai caine pe Barn Buddy poti fura.cu mancare sau fara.intri pe ferma unui prieten, apoi apesi TAB si iti apare un dreptunghi galben.il muti cu ajutorul sagetiolr jos in coltu din stanga unde scrie Ferma Prietenilor. apoi dai ENTER si iti apare casuta cu ascunde obiecte...ascunzi cainele si furi linistit...winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Va spun eu idu meu george_9601

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba straight face! Km drk mere ma sa fur?! scrieti dmn si voi sa intseleaga omu straight face ca nu mere angry!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Auzi alyn 2010 ia id meu dani_no1_xxx si iti zic exact km se poate fura cu caine care are mancare in acel bolwinking luati id meu sh o sa va ajut va astept>big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Alin prietene... ia id meu dani_no1_xxx sh te invat trucul care merge intodeauna ...sh pentru restul pers va ast>big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti fura si daca are cainele mancaredevil. cu butonu tab. intri pe orice ferma de`a unui prieten de-al tau. si dai tab. si apare un chenar galben. dai tab pana iti apare chenaru galben pe pamanturile lui. si mai dai tab pana apare pe mancarea cainelui si mai dai pana apare pe poza lui. si dupa aia dai enter. iti apare o ferestra. dai click pe caine sa il ascunzi. dupa aia furi si dai ok
iti apare o eroare
dar ce ai furat le ai in cossmug. bafta. ca ai nevoie

| Gândac a răspuns:

Uitati ca stiu eu si sunt multi altii care stiu, dar nu au vrut sa spuna!
Urmati pasii pentru a fura chiar daca are cainele mancarewinking!
1. Te duci la ferma unui vecin.

2. Apesi tasta "TAB".

3.Iti apare un dreptunghi galben.

4.Cu ajutorul sagetelelor, duci dreptunghiul galben acolo unde scrie "Friend's Farms".

5. Apesi tasta "ENTER".

6.Iti apare o fereastra cu mai multe obiecte.

7. Dai click pe caine, DAR NU APESI NICI "OK", NICI "X"!

8.Iei manusa neagra si furi.

9. Dupa ce ai terminat de furat, apesi "OK" sau "X".

10.Nu uita sa maresti imaginea ca sa poti vedea toata plantatia

Va aparea o Eroare la final dupa ce ati dat "x"sau OK dar asta nu cred ca incomodeaza pe cineva.
Succes la furat tuturor! laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

laughing) e foarte usor sa furi cu cine!oh go on

| Cccccccccccccorina a răspuns:

Ascunde cainele vecinilor. Apesi pe TAB ( la tastatura ) si iti va aparea un patrat galben care o sa fie in jurul obiectelor de la ferma. apesi in continu TAB pana ce patratul galben iti va fi in jurul cuv Fermele Prietenilor.( asta se afla in drept cu vecini. unde iti arata ca poti cauta vecini chiar deasupra.) dupa ce ti-a ajuns patratul acela pe scrisu acela apesi ENTER si iti va aparea un meniu. acolo apesi pe caine ca sa dispara si apoi incepi sa furi dar sa nu inchizi meniul acela... dupa ce ai term de fura apesi OK la meniu si ferma ti se va reincarca apoi mergi la alt vecin si ascunzi cainele cum ti-am zis eu. citeste bine instructiuniile ca o sa mearga... Funda?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum sa fur de mai multe ori la brn buddy hi5

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu stiu si nu zic la nimeni tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Catalina, sa stii ca se poate fura si daca ai cainelaughinglaughingpr mai au caine si eu tot le furtonguetongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stiu cum sa furi apesi pe tab si mai incolo e mult e cam complicat dar iti vei da u seama dupa ce apesi pe tab

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba da poti fura cu caine:DD;)
apesi tasta TAB si controlezi depe sageti pana ajungi acolo unde scrie ferma prietenilor cei cu caine si apesi pe caine c-a sa fie in ceata si poti fura linistit http://diverse.tk/......buddy-hi5/

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca sa furi apesi TAB+sageata sus+enter

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un tutorial video in care va este explicat cum sa furati de pe Barn Buddy chiar daca are caine gasiti aici : http://www.kaz3.info/cum-sa-furi-pe-barn-buddy-hack-barn-buddy.html merge 100%

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dai cu tab pana jos in stanga a acolo unde se afla lupa si alea, dai enter apoi dai pe cainii sau caine, apoi dai zoom, ca sa poti fura, furi dai ok si gata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca sa furi cu caine trebuie sa apesi pe butonul tab pana apare un chenar galben unde scrie fermele prietenilor apoi iei manusa si fara sa dai ok sau x fura linistita dar intai dai clik pe caine ca sa dispara

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mai poti selecta cu tab Friend's Farm sau Fermele prietenilor ...la voi merge mai puteti selecta?:-)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cine stie cum pot sa fur la Barn Buddy V2 din gradinile celor care au caine?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De astazi nu mai functioneaza faza asta asa ca vom astepta altceva>big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

laughing tab pana ajungi la fermele prietenilor tai si dai enter si dai pe caine si gatalaughing!:-J

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Add mee BARN BUDDY! http://hi5.com/friend/profile/displayProfile.do; jsessionid=3FD72DD9FFB58A67179804422284855C? userid=366018449 SAU http://hi5.com/friend/profile/displayProfile.do? userid=366018449 mai multe TRUCURI doar personal la fiecare in parte prin intermediul mesageriei hi5 :p:p:p! SUCCES la fiecare dintre voi!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa dai ceasul in fata si sa datatonguehappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu stiu sa furrlaughingii cam mult de explicat...scrie pe google "Cum pot sa fur de pe barn buddy chiar daca are cainetongue.si iti daa intructiunibig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hmm. nu mai merge metoda cu tab-ul

| freeangel a răspuns:

Nu mai merge sa furi cu TAB crying... sper sa se gaseasca o alta variantawinking