Pai intri in joc la ferma ta dai click dreapta si selectezi quality-low dupaia de duci la ferma de unde vrei sa furi si dai click dreapta quality-hight si apoi vezi ca cainele nu mai este si furi fara sa iti apara erori
Eu furam asa schimbam data de la calendarul pc-ului si furam sqau apasam tab si sageata dreapta apoi ma plimbam cu sageata pana incadram unde scrie ferma prietenilor chestiile alea 2 apoi apasam entar mi se deschidea o fereastra apoi dadeai klik pe caine si apoi furai si pe urma dadeai enter
Deci
Daca cainele nu are mancare poti sa furi linistit.
Daca cainele are mancare, muti imaginea pana ajungi cu simboulul ala de la apa in dreptul plantei care vrei sa furi! apoi dai click pe planta respectiva(care vrei sa o furi) si dai click. o sa iti spuna ca te-a muscat cainele bla bla bla, si dai de multe ori asa si o sa vezi ca la un moment dat o sa furi, dupa ce ai furat, dai acolo sus la ferma mea sau my farm depinde cum ai in engleza sau in romana si iti da banii inapoi. Faza este ca ii faci bani si vecinului pe care il furi!
Si mai e o faza, daca vecinul are casa pusa pe plante! Dai click dreapta : Quality si dai low, dupa aia te duci pe alta ferma...si te intorci la ferma respectiva(care vrei sa iti dispara casa) si te duci si dai click dreapta quality si dai high si ti-a disparut casa. sper ca ai inteles. daca vrei iti las id-ul si mai vorbim fundita
A fost pusa intrebarea asta pe TPU de o mie de ori.insa nimeni nu s-a gandit sa se inscrie pe hi5 la un grup barn buddy si eu aveam aceeasi problema. mi se fura recolta desi aveam caine am pus intrebarea pe hi5 la grup si in 10 min am primit raspunsul: FoArTe SiMpLu: CAND RECOLTA ESTE GATA, CHIAR DACA ARE CAINELE MANCARE FURI RECOLTA PANA CAND CAINELE NU TE MAI MUSCA ( va trebui sa dati click de o gramada de ori) si la un moment dat o sa vedeti ca nu o sa va mai muste cainele si o sa primiti recolta furata ( o sa va apara in hambar) si dati refresh la pagina si veti avea si banii pierduti ca v'a muscat cainele
SUCCES!
funda?
Celelalte cu data la pc, tab sau altele nu mai merg ca s'au prins astia d la barn buddy
Alyn2010
Poti fura, stai linistit!
1)Muti ora la pc cu 5 ore inainte
2)Intri la ferma prietenului de la care vrei sa furi
3)Apesi pe tab apoi pe sageti pana dai de chenarul galben la "Adauga prieteni"
4)Dai enter
5)Trebuie sa fie un caine, fata de la el dai pe ea/el
6)NU inchide fereastra, dar poti sa o trimiti intr'un colt unde vrei
7)Furi!
fundita:X
Uite sunt in aceisi situatie...nici eu nu pot sa fur...nu mai merge faza cu tab sau cu data! Am incercat sa af; u si altele va rog frumos scrieti daca aflati alte metode
nebunatica_2307 întreabă:
CosminKidd întreabă:
Bogdantatiana1401 întreabă:
george28demian11 întreabă:
stefanst2312 întreabă: