E simplu sa furi cu caine la barn buddy eu joc de mult timp si am vazut cum se face dar mai erau si alte trucuri inainte nu cateva cum sunt aqu dar au disparut pentru ca cei care au creat barn buddy tot schimba versiunile pentru ca vad ca jucatorii tot gasesc aceste trucuri asa ca pentru a fura cu caine trebuie sa dai pe acea planta de mai multe ori pana aceasta se fura dar daca vrei ca banii sa nu-ti fie luati in timp ce dai da pe o planta apoi da pe iconita de la joc repede si nu iti va fura banii apoi jocul se va reincarca si tu continui astfel pana furi tot ce vrei. sper ca am fost de ajutor!
Am eu solutia pentru tine chiar daca au caine ascultamaai pe respectivul vecin dar pentru a face asta ai nevoie de minim 5, 000 coins. Dai de mai multe ori clik pe respectiva planta pana nu iti mai da voie in momentul in care nu-ti mai da voie sa dai clik pe accea planta inseamna ca se tocmai ai furat dupa ce ai terminat de furat dai la storehouse si vinzi ce ai furat apoi dai clik pe my farm si ai din nou suma care ai avut-o inainte sa furi plus ce ai furat Sper sa fi fost de ajutor pentru mai multi
Buna, Sunt Carmina am eu solutia pentru tine.Pentru a desfasura ai nevoie de MINIM 5, 000 coins.Pentru inceput dai clik pe vecinul respectiv.Chiar daca are cainele mancare in bol poti fura linistit.Tot ce trebuie sa faci este sa dai de mai multe ori clik pe leguma sau fructul din care vrei sa furi. Daca se opreste si nu mai poti sa clik este de bine, deoarece asta inseamna ca tocmai ai furat. Apoi dai clik pe StoreHouse si vinzi ce ai vandut, dar sa nu crezi ca ramai fara banii pentru ca ti-a mancat cainele este si pentru asta o solutie dupa ce ai vandut e ai furat dai clik pe My farm din nou si o sa-ti apara suma care o aveai + ce ai furat
Sper sa-ti fi fost de ajutor si tie si pentru altii
Pai uute incearca de fiecare data cand intri la un vecin in ferma sa furi dar doar o sg data fiindca cainele ofera 99% protectie. eu am furat de la o vecina de 187 cu caine
Am eu un program cu acel program furi plante cu cainele cu mancarea plina... office_cs ne intelegem cat costa va arat
Intri la ferma celui care vrei sa furi, dai click pe tab pana dreptunghiul galben apare pe " friends farms" dai enter si dai click pe caine.
Apoi poti fura linistit.
Dupa data schimbata,a fost chestia cu tab si asa se fura acum nici asta nu merge, inca se cauta cum sa se mai fure, mie nu mi sa mai furat de cand am intrat in 2011
Dupa vaza cu data s-a facut o smecherie de a fura cu tab, dar sau prins monstri si de faza asta si nu mai e buna, dar am auzit ca la levalul 150 iti va da trucurile
Stiu eu o metoda sigura sa furi cucaine activ dar te prinde de 3 pe urma nu iti mai ia bani chiar daca iti zice ca te-a muscat si daca vr acest hack imi trimiti un mesaj privat si iti spun ca nu e usor sa-l gasesti
Ma nu cum sa mai furi nu exista niciun ceas care sal dai inapoi sau aiea cu tab sa stiti voi ca doar cand nu are cainele mancre poti fura
Nu stiu cum caine tratea za la Cioban German, dar la ceilalti nu poti, poti fura daca nu are mancare.
nebunatica_2307 întreabă:
CosminKidd întreabă:
Bogdantatiana1401 întreabă:
george28demian11 întreabă:
stefanst2312 întreabă: