Eu nu cred, eu sper ca va fi. Sunt mai multe variante cum ca s-ar termina, dupa mayasi, al 4-lea ciclu. Dar ce mai conteaza cum, daca tot se termina...
Pai nu stiu... da chiar ma intereseaza si ma gandesc ca s-ar putea. se sfarseste aceasta lume si se va creea alta, dar totusi s-ar putea si alta varianta adica pamantul sa-si schimbe continentele ...si oamenii sa nu supravietuiasca dar mai degraba cred ca se va face o schimbare sau ca se va intampla ceva. si cu astia care sa faca gaura neagra ar trebui sa ne opunem ei pot face ceva care sa riste viatile tuturor si e din vina lor, adica eu nu pot pune in pericol viata vecinului pentru a afla ceva afara acordul lor asa nici ei sanu ne puna viata in pericol fara acordul nostru!
Parerea mea este ca numai Dumnezeu stie cand va fi sfarsitul lumi.Sincera sa fiu eu nu am citit nici Biblia dar nici o porcarie dinasta de carte care zice ca va fi sfarsitul lumi. Cel mai mult mi-as dori ca toti oameni de stiinta sa intre in inchisoare prin 2013.Petru ca asta e suta la suta ca nu va fi nici un sfarsit. Dar de ce sa nu fie chiar in 2010? Pentru ca asa vrea Dumnezeu. Voi credeti in Biblie sau in toti parasutisti? Cica oameni de stiinta nu sunt cei mai destepti ci cei care ne induc in eroare.Deschide-ti ochi si dativa seama ca Dumnezeu a creat cerul si pamantul nu oamenii de stiinta cu ghilimelele de rigoare). Si nu vi se pare ca astia de pe acest site aveti cam multe pretentii?
Inainte cu putin timp am citit biblia si m-am ingrozit. dar acum nu vreau sa fiu negativista dar pana la urma cu toti stim ca sfarsitul lumi va veni ori ce vom vace noi dar nu cred ca e adevarat ...asa se zicea si inintea lui 2000 dar nu s-a intamplat nimic. deci nu vom sti niciodata ce ne ofera viata(cu toate ca noi oamne ne-am inrait asa ca dumnezeu este suparath pe noi)