| jedi a întrebat:

Credeti ca va fi sfarsitul lumi in 2012? se spune ca au descifrat astia niste manoscrise Egiptene in care scrie ca in 2012 va fi sfarsitul lumi cauzat de niste savantzi. amu in 2008 sa facut experimentul acela care zice ca daca esueaza in timp de 4 ani se formeaza o gaura neagra. asta fiind tot in 2012. mai se zice ca tot in 2012 va fi si un cutremur seismic. si mai erau cateva coincidentze in legatura cu 2012 dar nu mi le reamintesc. oricum cica criza financiara va tine pana in 2011 pe plan global. cu un an mai repede de "sfarsitul lumi". ce credeti? va fi sau nu?

Răspuns Câştigător
| Wtf9000 a răspuns:

Eu nu cred, eu sper ca va fi. Sunt mai multe variante cum ca s-ar termina, dupa mayasi, al 4-lea ciclu. Dar ce mai conteaza cum, daca tot se termina...

205 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Numai dumnezeu stie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da cu siguranta chiar si acum oate veni sfarsitul lumi nu se stie nici odata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu poti sa te astepti la toti prosti asta numai dumnezeu o poata lua planeta nu un prost cu stiinta nu va fi nimic

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti micut si prostut

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce vrea dumnezeu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred ca este adevarat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Euu cred ca nu cacii si in 2000. a spus ca va murii dar iaca ca nu iasa? si da doamnee sa maii traim, nu cred sa murim ca maii sunt oamenii buni pe lumia asta si Dunezeuu nu va face lucruu asta si ne va apara de toate relele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Find intrebat fiul omului si cand va fi sfarsitul, el zise -nici ingerii din cer nu va stii doar tatal va sti dar el este milostif., daca nici ingeri nu stiu atunci un om un pacatos de unde sa stie, mai ganditiva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred dumnezeu decide cand vine sf lumii

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred dumnezeu decide cnd vine sf lumii

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, jedi e timpul sa puna ma na sa citeasca mai mult...sa lase manelele si sa mai invete ceva gramatica.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai nu stiu... da chiar ma intereseaza si ma gandesc ca s-ar putea. se sfarseste aceasta lume si se va creea alta, dar totusi s-ar putea si alta varianta adica pamantul sa-si schimbe continentele ...si oamenii sa nu supravietuiasca dar mai degraba cred ca se va face o schimbare sau ca se va intampla ceva. si cu astia care sa faca gaura neagra ar trebui sa ne opunem ei pot face ceva care sa riste viatile tuturor si e din vina lor, adica eu nu pot pune in pericol viata vecinului pentru a afla ceva afara acordul lor asa nici ei sanu ne puna viata in pericol fara acordul nostru!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred ca sfarsitul lumii va fi in 2012 odata si odata tot o sa vina dar asta va fi cand vrea Dumnezeu.numai El stie cand va fi.cred ca e o prostie daca credem in ce spune toata lumea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca va mai aduceti aminte au zis ca in 2000 va fi sfarsitul...au trecut ceva ani de atunci... ei nu stiu macar ce va fi maine... dar in 2012...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred asa ceva.neam saturat sa ne tot sperie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru Jedi, eu zic ca nu stie nimeni nu este sigur ca va veni de multe ori au mai spus si nu s-a intamplat. Eu sper ca nu va veni sad ar fi nasol, si infricosator nu credeti?sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sfarsitu lumi tot de noi oameni va fi creat ca suntem niste animale putin mai evoluate si nu stim sa avem grija de planeta asta si sa dea dumnezeu sa vina si sa ne para rau ca nu am stiut sa avem grija de ea.winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu cred ca visezi!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parerea mea este ca numai Dumnezeu stie cand va fi sfarsitul lumi.Sincera sa fiu eu nu am citit nici Biblia dar nici o porcarie dinasta de carte care zice ca va fi sfarsitul lumi. Cel mai mult mi-as dori ca toti oameni de stiinta sa intre in inchisoare prin 2013.Petru ca asta e suta la suta ca nu va fi nici un sfarsit. Dar de ce sa nu fie chiar in 2010? Pentru ca asa vrea Dumnezeu. Voi credeti in Biblie sau in toti parasutisti? Cica oameni de stiinta nu sunt cei mai destepti ci cei care ne induc in eroare.Deschide-ti ochi si dativa seama ca Dumnezeu a creat cerul si pamantul nu oamenii de stiinta cu ghilimelele de rigoarelaughing). Si nu vi se pare ca astia de pe acest site aveti cam multe pretentii?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da va fi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum vrea dumnezeu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred si nu voi crede nimic, oricine mi-ar spune.Numai Dumnezeu stie, daca imi apare Dumnezeu si imi spune atunci cred.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta este o prostie sfarsitul lumi nu o sa fie pe 21 12 2012 eu cred ca o sa traim mult si ptrecem si peste asta si o sa fim si in anul 2013...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inainte cu putin timp am citit biblia si m-am ingrozit. dar acum nu vreau sa fiu negativista dar pana la urma cu toti stim ca sfarsitul lumi va veni ori ce vom vace noi dar nu cred ca e adevarat ...asa se zicea si inintea lui 2000 dar nu s-a intamplat nimic. deci nu vom sti niciodata ce ne ofera viata(cu toate ca noi oamne ne-am inrait asa ca dumnezeu este suparath pe noi)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sal

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Termina ma cu prostiile tele...nimeni nu stie cand vine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce sa jic trebuia sa merim din 2000 si suntem vi si acum deci nu are cum sa murim.