Eu nu cred, eu sper ca va fi. Sunt mai multe variante cum ca s-ar termina, dupa mayasi, al 4-lea ciclu. Dar ce mai conteaza cum, daca tot se termina...
Doar Dumnezeu va sti cand se va sfarsi totul. El a creat aceasta lume, el ne-a creat, asa ca doar el stie cand se va si sfarsit.
Chestia ie ca numai dumnezeu stie cand ie sf lumi asa ca traiti viata poate va fi sf lumi in 2012 dar nu cred dc tocmain in 2012. 1. 50% fa vii. 2. 50% nu fa vii. Ce sa credem sa izvoinit un zvon ca cica in 2012 ie sf lumi si acum toti prosti cred asa ca dal dracu de sf al lumi. Traiti viata asta ii tot ce am de spus.
În anul 1999-2000 eram mic, dar parcă știu că a fost o cometa care a trecut pe langa Terra nu mai rețin aveam vreo 12 ani și nu mai fiți asa incapatanati sfarsitul poate să fie si mâine credeți că Guvernul sau NASA ca spune la TV chestile astea cand ei spun să nu va panicaţi atunci trebuie sa fugisi chiar daca va fi ceva avem capacitatea de a pleca in spaţiu mai bine zis pe orbita Terrei dar nu eu sau voi, numai cei care au bani in buzunar sau oamenii destepti
Bai.Este 1010.inainte pe vremurile mamei se zice ca vine sfarsitul in 2009.Porcarii.Are dreptate radu, superstitii, superstitii, superstitii! Dumnezeu stie si noi nu trebuie sa ne bagam. O fata a zis ca gine ne vom duce in cer si ca vom lupta porcariiDeci, nu mai bateti campii degeaba nu e treaba noastra oameni buni Dpmnul ne vrea binele, binele!
Stii ceva Jedi, Nu mai crede prostiile alea.mai exista o chiestia cu aliniare planetelor si cu schimbarea ADN-ului oamenilor insa aceasta aliniere are loc de 2 ori pe an deci cu ce va fi mai presus in 2012, schimbari vor fii pana in 2012 si acum sunt schimbari...deci in 2012 o sa vedem cu s-a schimbat lumea in ultimi anii insa nu va muri nimeni, e ceva pentru a speria lumea sa nu mai faca nimic si dupa 2012 totul sa importeze, deci aiureala, citeste biblia sa te convingi ca sfarsitul lumii nu va veni in 2012