Nu.De ce?
Stau in Bucuresti.Am buletin de Dambovita.Trebuie sa ma duc unde am buletinul, deci trebuie sa iau maxi-taxi. Dus-intors face 40ron! Astia ce-mi dau mie ca eu sa cheltui 40ron pentru ei?
Inca nu m-am decis...probabil ca in cele din urma voi merge la vot si voi lasa buletinul de vot exact asa cum l-am primit...pacat ca la noi nu exista notiunea (legala) de vot alb
De la vot la vot devine tot mai imposibil sa gasesti pe cineva (persoana sau partid) care sa merite votul...
Voi merge la vot.Cu un pix.Imi voi trece numele pe foaie de vot si voi stampila numele meu.Alta persoana mai capabila decat mine nu am vazut printre viitorii pretendeti la titlu de europarlamentari.
Care e faza cu intrebarea aceasta? De ce trebuie sa fie pusa sticky? Ce a facut mai exact guvernatorul de intrebarea lui este pusa intr-un bun "vad"?
ALYNHoliavo14 a răspuns:
Nu pot sa votez pentru ca sunt minor.La europalrmentare am impresia ca nu se va prezenta multa lume fiindca nu e un eveniment asa de important, mai importante sunt prezidentialele.
Mai importante sunt prezidentialele?)ma faci sa rad.toate alegerile sunt importante in romania.Macar stim cine sunt cei ce ne fura zi de zi.
Din toate 158 de raspunsuri(toate de pana acum) cele mai multe sunt nevative, dar eu zic ca nici jumate din cei ce au zis ca vor vota nu vor vota.
Nici eu nu voi vota.Fiindca politica e cel mai mare compromis, si politicienii nostri in loc sa ii bagam in inchisoare ii trimitem in parlamentul european?
Nu.
Ar insemna sa fiu o persoana masochista sa votez aceeasi idioti care au adus tara in situatia de acum. Nu ai pe cine sa votezi, nici unuia nu-i pasa de Romania sau romani.
Tot ceea ce spun este o mare gargara. Nici unul nu vorbeste despre aberatiile directivelor UE ( mai au un pic si-i fac biserica UE asa de abitir preiau tot fara sa gandeasca), despre aberatia cu OMG-urile si ce se pregateste sa se cultive in zona Deltei ( noi nu avem cazuri de gripa aviara la oameni in Delta pentru ca. lipseste un factor prezent in celelalte focare din lume: OMG-urile si pesticidele aferente. Probabil ca peste 2 ani vom avea si noi cazuri umane).
toti sunt niste marionete care castiga bine; nu-si pune unul problema. bah. UE o fi cerand aia si aia, dar ii bine pentru Romania? Ce-ar fi sa-i intrebam si pe romani " mah fraierilor, vreti sa fiti obligati sa cultivati omg-uri? vreti sa fiti obligati sa legalizati casatoria intre homosexuali si adoptia copiilor de catre familii de homosexuali? Vreti sa fiti urmariti si la baie? Vreti sa moara agricultura in Romania? Vreti mah. sa muriti incet si dureros sau nu?"
Eh. ce sa-i intreb pe romani. las' ca fac cum spune sefu' de partid si gata. Apoi ma duc la restaurant sa mananc. ca-s tare infometat, am gandit mult azi!
Se poate vota in orice oras esti ca turist - in orice sectie de vot, pe liste suplimentare, suntem la Europarlamentare nu la alegeri locale! informati-va oameni buni, de ce va lasati dezinformati, traim in era informatiei! cum vreti sa se schimbe ceva cand nu va cunosteti nici dreptul de vot si locul?! multumesc si va astept duminica la vot in data de 7 iunie
Poti vota oriunde te-ai afla pe liste speciale. Si eu am buletin de Dambovita. Si da, ma voi duce la vot, pentru ca e dreptul meu, pentru ca imi pasa si pentru ca noi generatia tanara trebuie sa facem pentru a schimba ceva in mizeria asta de tara, indiferenta nu va duce niciodata la nimic.
Ma ajuta pe mine mai mult decat ii ajut eu pe cei care ajung europarlamentari? nu
Lacatusw2005 întreabă: