Am citit multe poezii ale unor poeti contemporani lui Eminescu, unii care chiar il criticau, si sincer erau atat de seci incat puteam pana si eu sa fac una, sau un copil de clasa a 4-a. Nu aveau mesaj efectiv.
Apropo, nu vi se pare suspect ca Mihai Eminescu, Veronica Micle, Ion Creanga si Cuza Voda au murit in acelasi an?
Daca nu imi place Eminescu dupa parerea ta am un suflet rece?).
Nu cred ca esti asa. Poti fii si altfel dar nu vrei deoarece nu iti pasa. Daca iti pasa incercai sa fii altfel.
Imi pasa., dar asta e felul meu de a arata asta. Da stiu e ciudat.
Vreau niste sfaturi, sa imi dai, te rog activeaza mesajele alea.
Nu ma pune sa le activez te rog. Nu am de gand sa fac asta...
Cand spui acel "te rog" ma faci sa ma simt atat de ciudat..Parca ma faci sa vreau sa te ascult. Dar si eu te rog. Nu pot vorbi chiar totul aici. Sunt niste chestii si am nevoie de niste sfaturi. Doar tu poti sa mi le dai.
Ti-am spus deja ca nu am de gand sa-mi activez mesajele. Nu e vorba de ignorat.
Intrebarea a fost stearsa, nu stiu din ce motiv, poate ca indemna intr-un fel la acte de cruzime. Oricum sa iti raspund.
"Odododo ce flocosenie."pe care nu o sa vreau sa o omor sau sa o chinui niciodata."-De ce esti asa sigur ca nu o sa vrei sa o chinui niciodata?
"
Pentru ca simt ceva prea puternic. Nu e ceva care poate sa dispara pur si simplu. Mai bine mi-as face rau mie, decat sa ii fac rau acelei "flocosenii".
Nu stiu. Cred ca doarme. L-am ingropat in curtea din spatele blocului
Ca l-ai ingropat in curtea din spatele blocului..si ca doarme.
Aaa? Vorbim despre Azorel (saracutul de el) care e ingropat in spatele blocului tau dupa ce tu l-ai maltratat si eu sunt simpatica?:O
Hmm..Tocmai am realizat ca i-am spus "agresorului" sa aiba grija de "victima"
GhostForest întreabă:
GhostForest întreabă:
xooxMizzz întreabă: