anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Azi este ziua poetului nostru national, Mihai Eminescu. Ce poezii v-au impresionat cel mai mult si de ce? De ce merita acest mare om sa detina "titlul" de cel mai mare poet roman? Merita acest om sa fie tratat de catre sistem cum a fost tratat in timpurile sale? Nu vi se pare un lucru dezgustator cum oamenii sunt apreciati mai mult dupa ce mor decat in timpul vietii, in cazul acestuia avand o viata plina de nedreptati?

Răspuns Câştigător
| XxTerrorxX2 a răspuns:

Am citit multe poezii ale unor poeti contemporani lui Eminescu, unii care chiar il criticau, si sincer erau atat de seci incat puteam pana si eu sa fac una, sau un copil de clasa a 4-a. Nu aveau mesaj efectiv.
Apropo, nu vi se pare suspect ca Mihai Eminescu, Veronica Micle, Ion Creanga si Cuza Voda au murit in acelasi an?

113 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Doub):

Apropo, cineva considera ca te "hartuiesc":

http://www.tpu.ro/......ina-2.html

Te-as ruga sa ii infirmi sau confirmi acelei persoane daca este asa. Eu tin sa cred ca nu...

| Inferno a răspuns (pentru anonim_4396):

Cica: "Nu te condamn, asa esti tu, dar nu este un lucru bun. De ce? Deoarece asta consider."
Faptul ca tu consideri un lucru ca fiin intr-un fel este o dovada ca acel lucru e asa?

Pamantul e plat. De ce? Deoarece asa consider.

anonim_4396

Merci ca ai aratat ca nu e adevarat. Daca ti se va parea vreodata ca te hartuiesc sa imi spui. Voi intelege. Cum ziceam si in raspunsul anterior nu trebuie sa multumesti ca cica iti ia apararea ca o face doar ca sa arate ca are dreptate. Oricum prin chestia asta mi-ai raspuns si la intrebarea daca iti pasa si cat de mult, in mod indirect. Deduc ca iti pasa intr-o masura mai amicala, adica iti pasa ca de unul cu care nu prea intri in polemica si ai putut vorbi in trecut mult. Imi placea atunci... Poate nu ai vrut sa spui ca nu iti pasa prea mult ca sa nu ma faci sa ma simt prost. Am multe sa iti spun, cum ma simt eu, e ceva de explicat. Adica nu ma simt bine. Ma simt ciudat, si rau in acelasi timp. Tu stii ce simt, ce gandesc etc. Poti sa iti dai seama de multe chiar fara sa iti spun, si nu prea mai pot sa o spun ca vad ca multi judeca. Sunt sigur ca nici tu nu mai vrei sa asculti acele chestii...sad Nvm..Merci oricum.

| Doub a răspuns (pentru anonim_4396):

"Merci ca ai aratat ca nu e adevarat."-Nu ai de ce sa-mi multumesti. "Daca ti se va parea vreodata ca te hartuiesc sa imi spui. "-Nu am 5 ani sa ma hartuiesti. "Cum ziceam si in raspunsul anterior nu trebuie sa multumesti ca cica iti ia apararea ca o face doar ca sa arate ca are dreptate."-Chiar am vrut sa-i multumesc pentru ce a vrut sa faca. Cum spuneam sunteti maturi si inteligenti si nu are sens sa va certati pentru niste amarate de "voturi"."Deduc ca iti pasa intr-o masura mai amicala,"-Ma bucur ca ai inteles asta. " nu prea mai pot sa o spun ca vad ca multi judeca. "-Si ce-ti pasa daca te judeca sau nu?

anonim_4396

Nu stiu chiar ma gandesc serios sa parasesc acest site...Nu ca m-ar deranja acele opinii, nu e in legatura cu asta...Stii mai bine.

anonim_4396

Daca ai dorii sa porrnesti mesajele as vrea sa iti spun niste ultime chestii.

"Nu stiu chiar ma gandesc serios sa parasesc acest site"-Nu iti recomand sa faci asta. Sunt oameni care chiar au nevoie de ajutorul tau.

anonim_4396

Nu, nu sunt. Acel ajutor pot sa il primeasca de la altii...Deci te rog activeaza mesajele sa iti explic.

"Nu.nu sunt "-Ba da esti. Poate la un moment dat vei constientiza asta. ". Deci te rog activeaza mesajele sa iti explic."-Ti-am spus ca nu fac asta.

anonim_4396

Nu vreau sa parasesc site-ul fara sa iti spun acele lucruri...

Pai nu parasi sait-ul. Dar nu inteleg de ce vrei sa renunti. Din vina mea? Daca e ne dam "block" reciproc si gata.

anonim_4396

Te rog lasa-ma sa iti explic...Nu pot aici.

anonim_4396

Eu o sa mai intru maine ultima data cel mai probabil, dupa voi face o pauza mai mare sau voi renunta de tot, daca vrei sa afli detalii si ce am de spus imi trimiti mesaj si iti explic acolo.

anonim_4396

Astept mesaj sau raspuns ca nu imi dai ca sa stiu sa termin mai repede.

Termina. Raspuns la ce? Ti-am spus ca nu imi activez mesajele si gata. Daca tu vrei sa-ti stergi contul treaba ta eu ti-am spus deja sa nu o faci, dar faci cum vrei.

Daca vrei sa-ti stergi contul din vina mea, atunci iti dau block si gata.

anonim_4396

Nu imi sterg contul doar ca nu o sa mai intru. Tu mi-ai spus sa nu pentru ca ajut alti utilizatori nu pentru ca iti pasa. Tu nu pricepi de ce vreau sa ma las, si ti-am spus nu vreau sa iti spun aici dar daca orgoliul tau e asa mare ok. merci. nici nu ma mai asteptam de la mai mult.

anonim_4396

Adio... Vroiam sa iti spun mult mai mult, dar oricum nu iti pasa deci nu are rost.

"Adio"-Seriooos? "Adio"?

anonim_4396

Vroiam sa spun mai mult dar nu m-ai lasat, si nu ti-a pasat. Nu stiu ce sa spun mai mult...Chiar nu stiu.

anonim_4396

O sa las aceasta imagine "Requiem for a dream"( e luata dintr-un film dar nu conteaza)...O sa ramana mereu, deoarece in momentul in care voi parasi acest site, acel vis al meu va muri odata cu mine pe acest site.

Doamne fereste. Tu te auzi ce vorbesti? In fine, am hotarat sa-ti dau block, pentru ca sa poti sta linistit pe acest site si sa continui sa ajuti oameni. Mi-a facut placere sa vorbesc cu tine si sper sa fii fericit.

anonim_4396

Adio.

Întrebări similare