anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Azi este ziua poetului nostru national, Mihai Eminescu. Ce poezii v-au impresionat cel mai mult si de ce? De ce merita acest mare om sa detina "titlul" de cel mai mare poet roman? Merita acest om sa fie tratat de catre sistem cum a fost tratat in timpurile sale? Nu vi se pare un lucru dezgustator cum oamenii sunt apreciati mai mult dupa ce mor decat in timpul vietii, in cazul acestuia avand o viata plina de nedreptati?

Răspuns Câştigător
| XxTerrorxX2 a răspuns:

Am citit multe poezii ale unor poeti contemporani lui Eminescu, unii care chiar il criticau, si sincer erau atat de seci incat puteam pana si eu sa fac una, sau un copil de clasa a 4-a. Nu aveau mesaj efectiv.
Apropo, nu vi se pare suspect ca Mihai Eminescu, Veronica Micle, Ion Creanga si Cuza Voda au murit in acelasi an?

113 răspunsuri:
| Doub a răspuns (pentru anonim_4396):

Tu ce crezi ca cred ca crezi?laughing). Nu stiu. Si da e ceva rauwinking.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Doub):

Tu ce crezi ca cred ca crezi ca cred. laughing Vezi nu stii happy Nu e nimic rau happy E bine ca ma sfatuiesti. Deci cum ar fi esti complice. Hihi.

Nuuu sunt complice. Iubeeescc animaleleeeee! Iubescccc cainiiiiii! Huuuaaa!

anonim_4396

"i-am spus "agresorului" sa aiba grija de "victima"" Eh cam esti. big grin Si eu iubesc animalele.

Da. Ce e? Nu ziceai tu ca nu o sa-mi spui pe nume?

anonim_4396

Cand am spus asta?

Mda.straight face Ziceai de mine ca nu sunt atenta la detalii.

anonim_4396

Ana? Tu?

anonim_4396

Scuze, sunt plecat...Doar ca am vorbit multe lucruri cu multi si nu imi amintesc sa iti fii spus tie asta...Am zis de mai multi de detalii si asta ma derutat unpic. Deci imi amintesti?

anonim_4396

Sunt uituc sad

anonim_4396

Imi pare rau sad

"Scuze, sunt plecat"-Da esti."Doar ca am vorbit multe lucruri cu multi si nu imi amintesc sa iti fii spus tie asta"-Ma bucur ca ai vorbit multe cu multi."Deci imi amintesti?"-Nu, o sa-ti amintesti tu. Oricum nu mai are sens. "Imi pare rau"-Whatever.

anonim_4396

Esti suparata pe mine dintr-un motiv?

anonim_4396

Chiar nu stiu cu ce am gresit...

anonim_4396

Merci. Acum ma simt foarte nasol.

anonim_4396

Oh prafff! Am spus "nu spun la nimeni"....Am uitat. Sunt fraier. Te rog sa ma ierti. te rog! Imi voi sterge raspunsurile! Dar imi place sa iti spun pe nume, si nu pot sa iti spun prea des, nu mai am ocazia! Te rog sa ma ierti...

"Merci. Acum ma simt nasol."-Cu placere. Nu esti singurul.

anonim_4396

Ce sa facc? TE ROG IARTA-MA! Am simtit ca incepe sa iti pese cat mai putin, asta voiam atunci...Intr-un fel voiam sa atrag atentia intr-un mod foarte aiurea...Te rog sa ma ierti. Nu stiu cum o sa mai ai incredere in mine, NU am facut intentionat, dar daca pot face ceva fac.Te rog.

anonim_4396

Te-am dezamagit sad Urasc faptul ca trebuie sa imi pese asa de mult si ca sunt penibil...Dar nu am de ales.

E in regula.

anonim_4396

Nu. Nu e in regula. O sa imi asum si o sa port numele si imaginea asta timp de o saptamana.

anonim_4396

Chiar am simtit ca nu prea te mai intereseaza...de mine.

Ba da e in regula. "O sa imi asum."-Bine, am inteles ca iti asumi, dar chiar nu e nevoie sa ti poza aia. Nu ma ajuta cu nimic. "Chiar am simtit ca nu prea te mai intereseaza"-Aaa.

anonim_4396

Ba este. Vreau sa iti demonstrez prin fapte ca imi pasa si nu stiu ce sa fac...Trebuie sa fac asta, mi se par zadarnice simple vorbe...Si chiar asta am simtit. Mie imi pasa.

anonim_4396

Apropo, am sters raspunsurile respective...

anonim_4396

Daca as putea face ceva care sa te ajute as face...

Repet " Nu ma ajuta cu nimic. " Ti-am spus ca e in regula.

anonim_4396

Atunci ce pot face?

anonim_4396

Asta fac deoarece simt ca trebuie sa iti demonstrez cumva ca imi pasa. As vrea sa imi spui cat de mult iti pasa tie...Te rog.

anonim_4396

Ok il modific dar sa imi spui cat iti pasa.

Întrebări similare