Am citit multe poezii ale unor poeti contemporani lui Eminescu, unii care chiar il criticau, si sincer erau atat de seci incat puteam pana si eu sa fac una, sau un copil de clasa a 4-a. Nu aveau mesaj efectiv.
Apropo, nu vi se pare suspect ca Mihai Eminescu, Veronica Micle, Ion Creanga si Cuza Voda au murit in acelasi an?
Tu ce crezi ca cred ca crezi ca cred. Vezi nu stii
Nu e nimic rau
E bine ca ma sfatuiesti. Deci cum ar fi esti complice. Hihi.
Nuuu sunt complice. Iubeeescc animaleleeeee! Iubescccc cainiiiiii! Huuuaaa!
"i-am spus "agresorului" sa aiba grija de "victima"" Eh cam esti. Si eu iubesc animalele.
Scuze, sunt plecat...Doar ca am vorbit multe lucruri cu multi si nu imi amintesc sa iti fii spus tie asta...Am zis de mai multi de detalii si asta ma derutat unpic. Deci imi amintesti?
"Scuze, sunt plecat"-Da esti."Doar ca am vorbit multe lucruri cu multi si nu imi amintesc sa iti fii spus tie asta"-Ma bucur ca ai vorbit multe cu multi."Deci imi amintesti?"-Nu, o sa-ti amintesti tu. Oricum nu mai are sens. "Imi pare rau"-Whatever.
Oh prafff! Am spus "nu spun la nimeni"....Am uitat. Sunt fraier. Te rog sa ma ierti. te rog! Imi voi sterge raspunsurile! Dar imi place sa iti spun pe nume, si nu pot sa iti spun prea des, nu mai am ocazia! Te rog sa ma ierti...
Ce sa facc? TE ROG IARTA-MA! Am simtit ca incepe sa iti pese cat mai putin, asta voiam atunci...Intr-un fel voiam sa atrag atentia intr-un mod foarte aiurea...Te rog sa ma ierti. Nu stiu cum o sa mai ai incredere in mine, NU am facut intentionat, dar daca pot face ceva fac.Te rog.
Te-am dezamagit Urasc faptul ca trebuie sa imi pese asa de mult si ca sunt penibil...Dar nu am de ales.
Nu. Nu e in regula. O sa imi asum si o sa port numele si imaginea asta timp de o saptamana.
Ba da e in regula. "O sa imi asum."-Bine, am inteles ca iti asumi, dar chiar nu e nevoie sa ti poza aia. Nu ma ajuta cu nimic. "Chiar am simtit ca nu prea te mai intereseaza"-Aaa.
Ba este. Vreau sa iti demonstrez prin fapte ca imi pasa si nu stiu ce sa fac...Trebuie sa fac asta, mi se par zadarnice simple vorbe...Si chiar asta am simtit. Mie imi pasa.
Asta fac deoarece simt ca trebuie sa iti demonstrez cumva ca imi pasa. As vrea sa imi spui cat de mult iti pasa tie...Te rog.
GhostForest întreabă:
GhostForest întreabă:
xooxMizzz întreabă: