In primul rand e bine ca asculti rapp, dar trebuie sa privesti partea buna a acestuia , sa intelegi mesajul, nu sa asculti pentru injuraturi. In al doilea rand nu trebuie sa vorbesti tu cu,, vats up nigga sau mai stiu eu ce, imbunatateste-ti vocabularul si tinete de rapp, te va educa
Si eu sunt rapper dar am o varsta ceva mai mare.Ar fi rapper nu mi se pare a fi ceva exagerat de rau. Voi cei de mai jos va este frica de toate cele spuse despre voi in melodiile din strada, adevarul doare cand este in defavoarea voastra. Poate copilul cauta sa auda macar adevarul, nu minciuni.Normal sa-ti fie frica o data ce si copii de 12 ani accepta aceasta situatie.Alta mai buna nu avem de unde.Sau mai bine "HAI SA NE DAM NOI CU PAREREA CA AVEM MEREU DREPTATE" SAU NU!
Man depinde daca esti raper si esti cunoscut doar in scoala sau in cartier poti sa te imbraci stil rapper ex sapca 57 cm, tricouri mai largi dar nu chiar ca alu taicatu, blugi putin largi nu foarte largi pentru ca dupa arata oribil si adidasi, tenesi, poti si basketi eventual niste lanturi, amulete cum vrei tu sa le zici si cam atat la varsta ta cred ca am exagerat putin dar merge doar suntem in Romania
PS:chiar daca esti rapper nu trebuie sa fumezi, bei, sau sa te droghezi
sau o tona de tatuaje
sal