| Dragoselgwns a întrebat:

Am 12 ani si sunt rapper ma imbrac cu tricouri de a tatalui cu pantaloni sub poponet vorbesc ca un rapper cu watss up credeti ca e bine ce fac de la ani astia?

81 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gieeea! si eu am 12 ani fratello si ma comport mai ca puya da'l in gatu masi fratele meu ca ala mai putin se apuca de manelewinking nu este gresit deloc deci tine'o tot asa! respect!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gieea! Asta's eu fratewinking
cand citesc asta ma vad pe mine in oglinda.
Respect NANE!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Frate, eu cred ca esti cam mic sa te imbraci asa larg, eu am 18 ani si ascult rapp & hip hop de mult timp, dar numa de vreo 2 ani ma imbrac mai larg (nu foarte larg)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pff foarte tare de unde esti?smug poate ne intalnimsmug :*:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mijto frate si eop sunt rappar de la 11 aniwinking [respect] tine-o tot asa hai peace

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu am nimic de comentat, tine-o tot asa sunt la fel ca tine si chiar azi am facut 12 ani, RESPECT pentru ce-i care asculta rap

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bv ma ToT asa da ce pantaloni ai? ToT ce a tatalui? si taiati cu foarfeca?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul rand e bine ca asculti rapp, dar trebuie sa privesti partea buna a acestuia happy, sa intelegi mesajul, nu sa asculti pentru injuraturi. In al doilea rand nu trebuie sa vorbesti tu cu,, vats up nigga sau mai stiu eu ce, imbunatateste-ti vocabularul si tinete de rapp, te va educa happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da si eu am tot atatia ani si sunt cam la fel

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doamne cred ca ai nevoie de un psiholog

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este folositor o sa iti kastige lumea respektul frate nu orikine poate sa se ridike singru de jos o sa ainevoie de prieteni si eu is la fel bv estideal meuwinking tsino tot asa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bravo frate tine-o tot asa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da cu toalele faci bine omule esti pe sto sum spunem noi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Yo cred fiecare cu stilul lui. Da depinde unde te-ai nascut si cum ai crescut.Si eu sunt rapper si am 13 ani.Injur de ii las pe toti cu gura cascatabig grin. Da asta-i viata de rapperbig grin.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Foarte bine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Frate eu am 13 ani si sunt rapper. Daca tie iti place si te inspira... tine-o tot asa.peace

Ps:Apucate de cantat. Daca vrei te ajut eu lasa idu si mai vbwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

=]]. nu te apuca de fumat sau de baut la ani astia... ai grija cu anturajul!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu sunt rapper dar am o varsta ceva mai mare.Ar fi rapper nu mi se pare a fi ceva exagerat de rau. Voi cei de mai jos va este frica de toate cele spuse despre voi in melodiile din strada, adevarul doare cand este in defavoarea voastra. Poate copilul cauta sa auda macar adevarul, nu minciuni.Normal sa-ti fie frica o data ce si copii de 12 ani accepta aceasta situatie.Alta mai buna nu avem de unde.Sau mai bine "HAI SA NE DAM NOI CU PAREREA CA AVEM MEREU DREPTATE" SAU NU!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred ca e bine deoarece un rapper nu consta in haine, Daca vrei sa fii rapper, fii pur si simplu tu insuti si restul vine de la sine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Copile. nu stii cei ala rapper kazier chesti porcari politie...credema nu-i de tine.nu te bata, stiu ce insemna aia/multi rapperi dau batai pe strada toata ziua.nu vrei sa fii in coflict cu unu stiu ce vorbesc. Termina cu aiurelile si punete pe invatat. Cu respect Ray sibiu happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mha si eu sunt rapper si am 14 ani da ma imbrac normal...depinde fiecare are felul propriu de gandire

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am tot 12 ani si sunt rapper da' mai rar cu watss up-uri su d'astea da mno faina viata de rapper da mno daca vrei sa te lasi de rap... faci cum vrei nu te oblig sa nu iau in nume de rau

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Man depinde daca esti raper si esti cunoscut doar in scoala sau in cartier poti sa te imbraci stil rapper ex sapca 57 cm, tricouri mai largi dar nu chiar ca alu taicatu, blugi putin largi nu foarte largi pentru ca dupa arata oribil si adidasi, tenesi, poti si basketi eventual niste lanturi, amulete cum vrei tu sa le zici si cam atat la varsta ta cred ca am exagerat putin dar merge doar suntem in Romania
PS:chiar daca esti rapper nu trebuie sa fumezi, bei, sau sa te droghezi
sau o tona de tatuaje

sal

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poechce eu am 12 ani si arat ca unu de 16 am 1. 80 pot sa port tricouri de alu tata dar degeaba ca tata are 1. 80laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu chiar

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tot ce faci este bine decat manelist sau emo mai bine RAP(sa-o arzi tare si sa nu te lasi calcat in picioare)semnat Rapper man... descrca-te singur doar ejsti baiat mare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tio tot asa baiete, bafata sa fii liber fa ce vrei u! eu am doar 14 ani!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Frate ridicat-i pantloni sau ia-ti dinaia largi si nu mai vorbi cu warss up ca nu-i L. A. si incearca sa fii normal

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da mai, foarte bine, nu te mai lua dupa toata lumea, esti cine vrei tu sa fii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Frate daca asta ii alegerea ta...si eu de la 14 ani sunt rapper