Frate eu sunt rapper de la 8 ani si acum am 16 majoritatea rudelor mele au fost rapperi, dar sigur cand eram de varsta ta nu vorbeam ca tine ia-o si tu mai usor intai in vata si tu engleza bine daca tot vrei sa vorbesti in engleza si sa scrie whats up eu am avut noroc ca am cunoscut niste rappari americani si de la ei am invatat engleza ca rappari car vorbesc asa vorbesc findca asta e limba lor, am mai cunoscut eu rappari ca tine ieri erau manelisti si azi sunt dintr-o-data rapperi si majoritatea dupa un an sau intors iar la manele asa ca i-au mai incet, cel mai tare moment o sa fie cand vei descoperi patrunjelu'.
Frate ai grija sa nu ajungi vreun cocalar ca doar cand vad raspunsuri de la "rapperi" smekeri sa ii *** in gat ai grija sa nu ajungi ca ei fa ce crezi ca e bine nu ii lasa pe alti sa iti zica ce sa faci asculta rapp vechi adica adevaratul rapp nu ce sa face acum vezi ca avem si noi rapperi ca lumea (cumicu,raku,aforic, deliric 1, omu gnom) si altii nu te mai lua dupa spartii astia de rappari care se imbraca si ei larg si canta de cateva luni si sa vad deja mari vedete pai acum vreo zece ani cand incepusem si eu sa ascult rapp
sa facea rapp erau rapperi adevarati nu cocalari ca acum ia ca exemplu rapperi din america de prin 1990 si acum mai sunt rapperi buni in america dar nu sunt ascultati finca au ramas tot la stilul 'old school' acum sa nu te apuci sa vinzi droguri decat daca nu ai alta optiune de fumat iarba e ok sa stii ca nu face rau in nici un fel nici nu creaza dependenta dar ai grija numai iarba sau hasis(restul ce ramane de la canabis) bine nu iti recomand sa faci asta la varsta asta acum ca daca esti prins o sa ai probleme mari si tu si parintii. Ai grija e greu sa fi rapper adevarat in ziua de azi!
Buna.
Astazi, mai mult ca oricand trebuie sa fii stapan pe sine si anume..sa ai propria alegere si sa fii convins ca este ceea ce iti doresti si ceea ce te reprezinta.
Daca iti pui intrebarea aceasta, inseamna ca ceva te-a influentat, te-ai inspirat poate de la cei pe care i-ai vazut, dar nu esti convins ca este bine.
Gandeste-te bine si vei vedea tu singur care e cea mai buna cale, sunt sigura ca iti vei da seama
Fii altfel, dar fii mai bun!
Copileeee lasa rappu' ca nu-i de tine tu du-te si te joaca cu puta-n tzarna ca tu esti un copil fitos in primul' rand nu oricinei rapper cu rappu' te nasti nu 4 5 ani asculti maddona lady gogu' jennyfer lopata sau manele cu florin pastrama si liviu tamp tu ia si fii cum esti tu si lasa astea
Sunt mai mare decat tine. Nu cu mult. Si sincer, nu am tricouri foarte lungi, doar moderate... Pantaloni ca toti. Si ascult rap. Folosesc 'slang' -uri din engleza uneori. So? In USA am vazut multi copii pe strada si nu erau 2 la fel (comportament, stil de imbracaminte etc.) BE YOURSELF IN ANY WAYS YOU CAN! Peace!
Si eu sunt la fel ascult 2pac, snoop dogg... tot asa si ma imbrac larg si sa nu te apuci de droguri de fumat si bautura scapi dar asa nu si lasa scoala
Da e bine sa te imbraci in rapper dar nu prea exagerat pentru ca la varsta asta nu e normal
Da frate, fii tu! nu iti schimba stilul fi rapper, ca asa ai personalitate, si pe mine m-au prins parinti cand eram mic ca aveam un tricou de alu tata xxxl si pantaloni largi si aveam cam 11 ani, si acum tot asa ma imbrac, vede ca nu ma schimb si nu au ce sa imi faca , deci parerea mea e sa ramai la fel! Peace little G!
Si eu ma imbrac ca un rapper si nu mi se pare ceva ciudat. Daca mie asa imi place sa ma imbrac nu e nici o chestie, in America asa se imbraca toti pustani si asa e moda, dar in Romania daca unul se imbraca asa, se uitat toti ca dupa masini straine, frate.Deci nu e nimic iesit din comun sa te imbraci cum vrei
Dragos, vezi ca acolo ai spusNu vreau sa fiu smecher dar decat sa ascult manele si alte prostii mai bine stilul meu... cand o sa fie un stil calumea facut de romani atunci ma bag pe el pana atunci nu. Mi se pare o prostie deoarece ori ramai pe rap ori schimbi stilurile ca pe sosete.deci din acest comentariu am dedus ca intrebarea ta nu este adevarata si esti un mare papagal care vrea sa se dea si el mare si tare intre 4 pereti, pai ce naiba facem aici?
Si eu sunt un emoist am 14 ani cercel in buza, in arcada, si in urechea stanga. tricouri cu EMO si cu bratari freza in fiecare zi dar sa nu radeti de mine mi-a intind cu palca
Asa ai ideei de rapper dar nu esti mai rapper decat mine pentru ca eu am compus melodi rapp in engleza... dar zi-mi si mie cat ai inaltime si daca vrei sa stii iti trebuie tricouri de firma so gagica buna ca sa fi smecher.
Nu frate nu te lua dupa cei care iti zic sa te lasi de asa ceva.....lupta in continuare watss up frate.......sa vb flecmatic cu toti sa te stie de best man.......decat emo sau rocker dala nebun mai bine asaa
HY!
EU is fan 50 CENT is nebun dupa 50 CENT dar la scoala nu ma imbrac in rapper si cunosc doy rockery nebuni dupa LORDY si LINKIN PARK(da careka au cu kapu)[nu se arata prea mult da is rockery] eu zic ca fiecare sa isi urmze buna vointa si sa nu fity influentaty de nimeny may ales la FUMAT SY BEUT )
Salut fratilor sunteti totaaaal pe dinafara da am inteles si eu sunt rapper sapca tricouri largi etc. da totusi "pantaloni sub poponet" da`on *** de aici daca esti rapper nu trebuie sa ai tricouri largi etc. trebuie sa intelegi mesaju unei melodii sa o simti sper ca te-am ajutat :d
Mijto frate bravo respect si eu sunt de la 11 ani si acum am 14 tine-o tot asa hai peace.