anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce parere aveti despre justin bieber?(cei care vor sa raspunda:cine mai e si asta sau cine se crede pustiul sa nu se mai oboseasca sa scrie pentru ca ma deranjeaza si sincer nu suport oaenii care nu recunosc muzica buna. ce vreti sa ascultati bethoven sau mozard toate viata? poate o sa radeti ca nu stiu sa le scriu nici macar numele dar nu-mi place muzica clasica... e asa de veche.eu sunt de parte ViItOrUlUi.de partea lui justin bieber cu alte cuvinte)mersi pentru intelegere

Răspuns Câştigător
| vikusea a răspuns:

în legătură cu muzicaa klasikă te susțin.nici mie numi place.deloc. în skhimb îmi place si mie cum kintă justin bieber.am o părere foarte buna despre el. e kel may fayn kîntăreț pe care îl stiu...

127 răspunsuri:
| υη נσ¢ ∂є ¢σριℓℓ a răspuns:

Bleak muzica clasica.imi place justin bieber...nu e zi sa nu ascult one time. nu e zi in care sa nu caut ceva legat de justin bieberbig grinbig grinbig grine dragut dar are fente... uitati-va pe youtube ce dulce nevinovat si ce comportament avea. s-a schimbatsadsadsaddar tot iubirea vieti mele e. bv asculta in continuare si sper sa nu il uitam niciodata pe acest baiat minunat dar asc si muzica romaneascaprecum:nane, fosila, blondu, profetu, criss blaziny, bullet, nimeni altu. sper ca o sati placa. succes in continuare:Xlove struck

| yodeiutza96 a răspuns:

Aaaa stai ca m-am prins big grin uh vrei sa spunem toti ca e cel mai tare nu thinking

| Roxii a răspuns:

Mie imi place moollllltt de justin deoarece e un tip super cute and nice ...canta superb si e deadreptul frumooooosoooooooooosssss

| CoLoRsS a răspuns:

Justin Bieber este un cantaret nu bun, foarte bun, dupa parerea mea.Imi plac melodiile lui, chiar daca este la o varsta nu foarte inaintata! Uite melodia care imi place cel mai mult:http://www.youtube.com/watch?v=kffacxfA7G4&feature=fvst. Apropo am citit intr-o revista un articol despre el, in BRAVO, uite articolul:"Adolescentul in varsta de 15 ani a fost invitat la Casa Alba pentru a canta in fata presedintelui Obama si a sotiei acestuia piesa "Some Day at Christmas". Cu cateva saptamani inainte Justin Bieber a trebuit sa faca si o inregistrare a cantecului, eveniment la care a fost insotit de mentorul sau, USHER.Cu acesta ocazie a reusit sa faca o poza alaturi de sotii Obama.Inainte de concertul live, Justin a marturisit pe contul lui de Twitter ca are mari emotii, adaugand apoi in gluma"Daca nu imi iese bine am va deporta inpoi in Canada. Lol" Uite aici si linkul de la Casa Albahttp://www.youtube.com/watch?v=zyKZCQfKIDw. Va dati si voi seama ca la o varsta atat de frageda(15 ani) el face lucruri mari.Nu oricine e ca el!

| EmySweety a răspuns:

Eu cred ca

1.Este adevarat ca atunci cand ceri pareri ar cam trebuii sa te asetpti si la cele care nu sunt identice cu a ta.

2."Netra" sau "cristacheceliute" nu stiu cat de informati sunteti voi incat sa fiti atat de sigur ca Justin nu are nici o leg cu muzica, asa ca mai bine stati in banca voastra si spuneti doar "nu imi place" si gata, fara sa va dati voi in spectacol. [winking]

3. Parerea mea este ca baiatu' e un cantaret foarte bun pentru varsta lui. Sa fim seriosi. are 16 ani da? Asculatati si voi o melodie macar si o sa vedeti ca nu este rau absolut deloc.

Aia e. unii se pare ca in loc sa ofere pareri incep sa o "ia p aratura" jignind sau razand de o pers care chiar munceste pentru cariera la care a visat. Vai de voi...( cei care au dat raspunsuri de 2 bani [winking])

| FallenB a răspuns:

Buna! Am venit si eu pe aici ca sa va spun ca nu stiu de ce e nevoie de atata scandal... In primul rand muzica lui JB este o muzica buna in playback, dar in life e alta mancare de peste. http://www.youtube.com/watch?v=tMryQlJtZRk&feature=related
Sa fim seriosi... Si pisica canta mai bine! Vocea dumnealui a fost modificiata prin intermediul Auto-Tune EVO. Pentru cei ce nu au auzit pana acum, AU EVO este un software care ridica sau coboara vocalizele, pana le face perfecte. Am 14 ani, dar sunt un informatician excelent. Se mai poate modifica vocea si cu software-ul Adobe Audition 3. 0 cu optiunea "Pitch Correction"!
Eu stiu sa apreciez muzica buna. Muzica este un lucru foarte important pentru mine, nu voi da atentie criticilor destructive ale adolescentelor suparate ca le-am insultat idolul. Sa fim seriosi, fetelor, nu il placeti findca e cantaret, ci pentru. ca voua vi se pare ca e dragut. @ancutzzza10 : Asteapta-te si la critici destructive.
Eu nu sunt un fan JB, desi ascult muzica lui findca vocea lui suna bine pe fundalul care se vede, apropo, ca e o voce modificata.
Sper ca v-am lamurit.

| Andrei_3923 a răspuns:

Nu sunt de acord cu tine. in legatura cu muzica clasica, poate nu mai este la moda dar a lasat o amprenta in trecut care nu va fi uitata niciodata, cat despre Justin, pare un pusti plin de figuri si care nu stie sa faca o muzica de calitate, ca sa fiu mai explicit nu a invatat la scoala la fel ca majoritatea dintre fanele care adora muzica "VIiTorUluI". care sunt sub 14 ani toate si asculta manele cand nu ii vad prietenii, ca dom'ne se fac de ras.
Incearca sa asculti niste melodii care iti trimit si un mesaj daca asculti versurile, asa ca o recomandare Vescan

| kesha:D a răspuns:

Este dragut``ador muzicaa lui mai ales melodia baby,,, se spun multe zvonuri false'''am obs ca in utimul timp multa lome il vorbeshte de rau`poate pentru ca sunt invidioshi... pooop(dac sti alte melodii faine deale lui plss lasa-i un mesaj:*)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mie imi place de el e chiar un baiat de treaba e dragut si cant fff bine.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cand te gasesc, sa-ti trag un sut in fund? Cum iti permiti sa-i "ataci" pe cei care asculta muzica clasica? Mai degraba, vezi ce faci cu majuscula de la inceputul fiecarei propozitii. Ce sa mai spun de virgule. Cand "deschizi gura" pe site, este jale!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu vred despre JUSTIN BIEBER ca este foarte dragut si il ador.
Ii ador melodiile lui.
este cantaretul meu preferat

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

In primul rand in privinta majusculelor de la inceputul propozitiei am momente in care le pun si altele in care nu le pun la fel si in frivinta virgulelor(pe internet nu le pun.In caiete, la scoala sau altundeva unde e mult mai important le trec pe toate, dar nu pe net). Eu am numai 10 pe linie ala scoala(@Brigaela)si stiu sa apreciez muzica buna.Am si eu o varsta sa zicem... apropiata de a lui Justin Bieber si afac lectii avansate de canto.La orele de muzica am nu note de 10 am note de 10+. In privinta muzicienilor de muzica clasica nu i-am "atacat". Mi-am spus parerea.(momentan am probleme cu tastatura deoarece nu sunt la mine acasa si ama chinui foarte tare sa scriu pentru ca e stricata si am probleme cu litera "A" si litera "D")Asa.Cum spuneam, in privinta muzicienilor de muzica clasica...sincer,eu am o problema cu ei.Adorm de fiecare data cand mama pune muzica lui Mozard sau nu stiu cum ii zice. Pur si simplu eu am aparut la multe concursuri internationale la Palatul National al Copiilor din Bucuresti la acare am luat nu numai locul 1, de ce sa mint, cat si locurile 2 si 3.Si,sincer imi permit sa spun, nu aca sunt buna la muzica, ci doar ca ma pricep si imi pot da cu parerea.Si decat sa imi stric toata ziua(de obicei ma uit aici doar dimineata)prefer sa nu mai primesc comentarii acare ma deranjeaza, avand in vedere ca am avut minunata sansa de a-l cunoaste pe Justin Bieber deoarece am castigat locul 1 la un concurs mondial unde, am castigat o excursie in Canada si doua bilete la concertul lui Justin Bieber, dar din pacate, am fost informata prea tarziu, cand deja biletele nu mai erau valabile.Ma deranjeaza foarte tare atat cei care comenteaza:"E groaznic";"Canta fals", etc., cat si cei care voteaza la astfel de comentarii "Inteligent"sau"Amuzant". Eu stiu cum este muzica falsa si cea adevarat si nu vreau sa va supar, dar unii dintre voi, nu sunteti, sincer in masura sa spuneti ca "E muzica afalsa"pentru ca eu va spun ca nu este. Daca vreti sa credeti, bine, daca nu, iarasi bine.In privinta"ViItOrUlUi", acare am obsertvat ca multi dintre voi ati fost deranjati de modul meu de a scrie acest cuvant si probabil si altele. Le-am scris asa doar pentru ca am vrut sa accentuez acele cuvinte. Sper ca am lamurit toate problemele. Daca nu, am sa ma amai uit eu amai tarziu sa verific.Inca o data repet ca nu am vrut sa jignesc pe nimeni sau sa nu-i las sa-si spuna opiniile, dar v-am spus ca am niste probleme pur si simplu ma enervez foarte repede si din momentul in care eu ma enervez, nu maia am dispozitia necesara sa mai comunic cu alate persoane si le deranjez si pe ele.Nu stiu cum se scriu numele muzicieniilor acelora deoarece nu le-am acordat prea amare importanata.Stiu cum se pronunta si nu aam avut nvoie sa le scriu numele pana acum.Si,sincer i-am evitat si o sa-i evit in continuare.Si,daca o sa trebuiasca vreodata sa le scriu numele, o sa intreb.Eu stiu ca se scriu:Mozart si Bethoveen. Daca nu, asta e. Poate le-am gresit eu mai sus, nu stiu. Pur si simplu mie mi se pare o muzica plictisitoare, care ma adoarme.Imi pare rau daca deajamagesc pe cineva cu acest raspuns care nu intereseaza pe nimeni. sper ca am lamurit toate inconvenientele voastrea.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mie imi place Justin Bieber desi am doar o melodie pe telefonul meu.Va rog sa nu radeti.Nici mie nu imi place muzica clasica.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Chiar e nevoie de atata scandal? Nu stiu ce varste aveti voi, dar cred ca aveti suficienta minte sa va dati seama ca nu trebuie certati pe asemenea subiecte.

Fiecare aude muzica altfel, poate unora li se pare fals, in timp ce altora li se pare chiar o muzica buna. Stiu ca cei care asculta muzica clasica s-au simtit jigniti, dar nu trebuie. Ancutzzza doar a spus ca ei nu-i place muzica clasica si ca nu ar vrea sa auda chestiuni rautacioase la adresa lui Justin Bieber. Deacord cu ea happy!

J. B. mi se pare un baiat extraordinar...Nu stiu cum este el ca persoana, dar din filmuletele vazute cu el mi se pare chiar super big grin... Mi-as dori sa-l intalnesc si sa vad exact cum este. Nu cred ca ma insel in privinta lui. Daca nu iti place muzica lui, cum canta, e logic sa nu te relaxezi sau sa ti se para aiurea, asa cum unora li se pare aiurea alta muzica.
Nu spun ca Justin este viitorul, dar in niciun caz peste 2-3 ani nu se va mai auzii de el. Fiti siguri ca se va auziwinking!

Fiti si voi seriosi si numai criticati unde nu este cazul. Baiatul asta a reusit sa ajunga unde e cu propria lui munca. A fost un baiat simplu si poate chiar este, chiar daca voi credeti ca este un rasfatat sau mai stiu eu cum happy. Tine`ti cont de unele lucruri!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E super dragut si are stil

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mie ati place foarte mult de justin bieber si ca baiat si ca cantaret

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Justin bieber e un baiat foarte talentat la varsta de 17 ani! si are succes la fete! cam atat am avut de zis

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ai dreptate justin bieber are o voce foarte frumoasa e frumos si are multe calitati bune bineanteles nu se compara cu nimenea din univers :X cine vreasa vb cu me id meu e rebela_adela11 pup justin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Deci Brigaela, esti cumva vreo cantareata fantoma, si noi inca nu am aflat de tine? Ar fi bine ca parererile despre Justin sa le ti pentru tine. Pentru ca nu cred ca el a adaugat vreo fraza rea asupra ta. Avand in vedere ca el este in top in America, nu cred ca tuh ar trebui sa il jignesti. Esti cumva geloasa?! Ca Justin, la 16 ani este o mare vedeta in intreaga lume?! Arata bine fizic (stiind ca e un doar un copil de 16 ani), are o voce splendita, canta foarte bine, si are niste mel de nota 10+.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Justyn e super si marfa si cel mai tare m-ar face mare placere sa il cunosc si il iubesc si nu in ultimul rand sunt fanul lui nr 1

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Stiu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Imi place foarte mult Justin Biber, este foarte dragut, stiu ca nu-l cunosc dar dupa interviurile pe care le-am vazut eu mi se pare un baiat COOL, si asi dori sa-l intalnesc nu cred ca este posibil dar, pot spera macar...am citit in revista BRAVO ca sar sutea sa si piarda vocea,, nu ma pot gandi la asta"sad

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Justin Biber este un baiat foarte dragut, si stiu ca nu-l cunosc dar imi dau seama ca este foarte cumsecade cum sa zic mai simplukiss

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu-mi place muzica lui justin biber...mai degraba as asculta muzica clasica decat sa-l ascult pe el

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E urat

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Doamne happy
Cati ani ai tu' copila?
Te crezi si tu FAN J. B? straight face
O Doamne laughing
Sunt sigura ca cei intre 10-20, chiar si mai mult nu asculta muzica clasica. laughing
Dar sincer laughing
Nu cred ca J

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sorry speak English

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Justin bieber are o muzica bunabig grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Il iubesc pe Justin e cel mai tare.canta super si ma innebuneste privirea lui

anonim_4396