anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce parere aveti despre justin bieber?(cei care vor sa raspunda:cine mai e si asta sau cine se crede pustiul sa nu se mai oboseasca sa scrie pentru ca ma deranjeaza si sincer nu suport oaenii care nu recunosc muzica buna. ce vreti sa ascultati bethoven sau mozard toate viata? poate o sa radeti ca nu stiu sa le scriu nici macar numele dar nu-mi place muzica clasica... e asa de veche.eu sunt de parte ViItOrUlUi.de partea lui justin bieber cu alte cuvinte)mersi pentru intelegere

Răspuns Câştigător
| vikusea a răspuns:

în legătură cu muzicaa klasikă te susțin.nici mie numi place.deloc. în skhimb îmi place si mie cum kintă justin bieber.am o părere foarte buna despre el. e kel may fayn kîntăreț pe care îl stiu...

122 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Justi bieber e cel mai tare pusti si un baiat simplu. Daca vreti sa stiti si eu cant la pian.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mie imi place foarte mult e mai talentat ca lady gaga a fost pe locul intii la premiile oscar

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu cred:e frumos, ochi ii sunt caprui ca amei, in rest totul imi place!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu e nimic de ras in faptul ca nu sti sa le scrii numele, e de plans!
Cat despre Bieber. In maxim 2 ani nu o sa mai stie nici dracu de el

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E bun de o partida smugsmug

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da.ai dreptateee.muzica clasica e demodata. dar justin:X:X:XX

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E dragutz

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Justin este votat micutul Mickel Jackson, este adevarat are o voce de aur, este frumos, destept, dar totusi este si un pampalau.Cum o fata ca Selena, ar vrea sa iasa cu un mitocan ca si Drew, oricum Bieber daca vrea sa iasa cu alta fata imediat scapa de Selena sau orice alta vedeta\fata.Pentru el fetele sunt doar o joaca.Ca si cum n-ar fi fost de ajuns sau si sarutat. Dar Destiny Hope Cyrus(Miley Cyrus) i-a transmis un mesaj lui Selena Marie Gomez ca sa-l lase in pace pe Justin Drew Bieber ca altfel v-a avea probleme
mari.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Justin Bieber e talentat, cintaret foarte bun si un baiat chipes!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Http://www.youtube.com/watch?v=E2Q6i0swB64&NR=1 hahahha un terminat

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da Justin Bieber e super si toti asculta muzica care lor ii place.
dar este si parte nu foarte frumoasa a lui Justin Bieber, nu trebuie sa-l crezi alb si bun.Citeodata oamenii isi ascund fata asa cum face Justin Bieber.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vikusea si multi altii. Va roaga un biet ascultator de muzica buna sa invatati putina romana, bine? Disper cand vad cum scrieti. A, da, ancutzzza10, imi place cum scrii "viitorului", mda da foarte frumos, ce legatura are chestia aia cu viitorul? Sau da, ai dreptate, vom deveni o tara plina de cocalari ascultatori de Justin Bieber ala. Trezeste-te! Ai auzit de Nimeni Altu', Bon Jovi, Ombladon, si multi altii? Sigur ca nu, televizorul e invadat de Justin Bieber ala.

| usernamebpla a răspuns:

Esti culmea...uh ne ceri parerea, dar daca nu`i una buna sa nu tio dam? de parca doar justin canta genul asta de muzica laughing daca nu vrei parerea mea att nu ti`o dau, dar cred ca deja te-ai prins laughing. tipu`i o gluma proasta

| pisoiul007 a răspuns:

Copil retardat cu sindromul down!

| NewMechaa2001 a răspuns:

Eu l`am vazut in realitate si am vorbit cu el cand am fost in america in statford xD! e super tare!happy e ff glumets.:-s

| 1234567890_7534 a răspuns:

Ma daca nu va place.de ce mai lasati mesaje?

Nu vedeti ce scrie sus? straight face[cei care vor sa rasp:cine mai e si asta sau cine se crede pustiul.]. Daca nu va place nu comentatistraight face

Iar tu Brigaela.de unde sti tu ca justin canta fals? laughing)Cumva canti? laughing Iti spun eu ca nu canta falswinking

Tu sti ce inseamna sa canti fals?!? Mai documenteaza'

mel lui sunt chiar ft bune ...si pustiu e talentat si ft dragut...

| Maddutza96 a răspuns:

Imi place muzica clasica dar imi place si putin din,, muzica vitorului". Imi place Justin Bieber dar nu stiu ce sa maicred dupa ce am vazut asta: http://www.youtube.com/watch?v=dzldhl qLaU:(

| KhalDrogo a răspuns:

Ok...observati ardoarea cu care micutele striga "TE IUBESC JUSTIN!"? Mi se pare numai jenant sa citesc o intrebare de genu.In primul randlaughinglaughingar fi hilar sa comparam un Justin Bieber cu Mozart sau indeosebi cu Beethoven,nu au absolut nimic in comun,de la imbracaminte la numarul de carti citite(inclinati balanta spre ce parte vreti), sa compari doi colosi ai muzicii cu un baiat de cincisprezece ani, arata deja a subiect SF.
In al doilea rand... observa cineva ca toate micutele sunt maxim de 15 ani(undeva la 97% din fane), apoi un 2% fane, si accentuez FANE peste 15 ani, si un procent infim de 1% baieti(ce naiba cauta astia acolo?).Ma rog chestia e ca,baiatu nu e frumos, sa fim seriosi, pentru domnisoara ancutzzza10(oare 10 reflecta varsta domisoarei?)iti pot zice oricand barbati, da, BARBATI care daca ar avea corpul pustiului ar merge sub un pod si s-ar agata de balustrada...arata bine,corp,ce corp? La o inaltime ca a luilaughing
Acum vocea,dupa atatea modificari si vocea mea ar suna ca a unui ingeraslaughingcrede-ma.L-ati vazut live, nu? nici eu, asa ca dupa ce il vedeti spuneti-mi ca e cel mai tare cantaret.TRAIASCA GREEN DAY si muzica adevarata.Respect pentru toti ANTI-BIEBER!

| alexdacul92 a răspuns:

Măi copii, voi vă auziți ce spuneți? Cum puteți compara muzica clasică și marii ei compozitori legendari cu Justin Bieber? Cum naiba poate considera ceea ce cântă el muzică? Sincer nu pot să-l sufăr pe acest Justin Biberon, este clar că numai copilele prostuțe de 15-16 ani sunt înnebunite după el. Ce muzică e aia, ce mesaj are? Care este valoarea acelui limbric, și cum poți numi aia muzică bună? Și cum mama naibii te poate plictisi muzica clasică? Cum te pot adormi marile capodopere ale lumii? Înseamnă ca nu ai suflet, numai așa te poți plictisi la Simfonia a V-a de Beethoven sau la Ode to Joy din Simfonia a IX-a, la Rapsodiile lui Enescu, la Anotimpurile lui Vivaldi sau la valsurile lui Strauss și astea sunt doar câteva exemple...ar trebui să apreciați și altă muzică, să vă lărgiți orizonturile. Și ce dacă muzica asta clasică este veche? Adică voi ascultați muzica numai după modă și noutate? Numai snobii ascultă doar de dragul modei...presupun că dacă trece un an după ce apare o melodie, singur nu mai vrei să auzi de ea. Cu atât mai bine că este foarte veche, asta dovedește că are valoare, deoarece s-a păstrat până azi după atâta timp. Și daca tot vorbeai despre muzica ''ViItOrUlUi'', de Justin Bieber deja lumea a început să se cam sature, și nu va mai rezista mult muzica lui, în timp ce și peste 500 de ani se va interpreta muzică clasică, te asigur.

| 8653 a răspuns:

JUSTIN BEIBER E UN TIP FOARTE DRAGUT...arata super, stilul lui e super, totul la el e supper, si muzicaa lui e cea mai supper

| blood7angel a răspuns:

Justin e un tip super... si faptul ca are talent asta il face mai special iar muzica lui este tare.parca se afunda in catecele lui...

| valery_4592 a răspuns:

Il adoooooooooooor pe justin bieber.sunt mare fana si ai dreptate cu muzicaa clasika ...nu prea sunt cu muzicaa asta de moda vechewinkinghappy

| alexutza_8740 a răspuns:

Justin bieber este cel mai dragut cantaret. Cei care il urasc sa nu mai komenteze si sa isi vada de treba.

| andrei_9739 a răspuns:

Te cred ca iti place de justin bieber pentru ca probabil esti pitipoanca.Nu esti singura.La fel ca tine sunt si multe alte fete, la fel ne naive pe care le incanta orice baiat cu cercei sau cu tatuaje.
Nu imi place deloc cum canta.
Nu e corect sa accepti doar parerile care iti sunt tie convenabile, fiindca niciodata nu va exista o persoana admirata de toata lumea.

| andrei_9739 a răspuns:

Dupa ce ca Justin Bieber asta are 13-14 ani, e foarte indragostit si face doar videoclipuri cu fete.La fel ca el, care nu stie de capul lui, si voi pitipoancelor care il ascultati sunteti la fel.

| Netra a răspuns:

Justin bieber face muzica buna? laughing

| Anime_3782 a răspuns:

Ce parere am despre justin bieber ca e super tare si il ador

| SeRbAnUtZzZ a răspuns:

Decat sa ascult Justin Bieber pe retardatul ala mai bine ascult Beethoven macar mai invat ceva si ma calmez nu ascult un poponar

| SeNzOR a răspuns:

Pai pustiu asta n-are voce deloc (parerea mea), a facut 2, 3 melodii cu ajutorul aparatelor...in fine.bineinteles fetelor ca va place melodiile lui.ati vrea sa stati cu el.are banii.e dragut(parerea voastra ) in 2, 3 ani n-o sa mai stie nimeni d el.e un pusti fitos.atat!

| SeNzOR a răspuns:

Nu va ajunge niciodata ca: eminem, 50 cent, florida etc sau ceva de genu...n-are treaba cu mizic.o sa se lase si o sa dea pe reclame. poate acolo se pricepe mai bine.

Întrebări similare