în legătură cu muzicaa klasikă te susțin.nici mie numi place.deloc. în skhimb îmi place si mie cum kintă justin bieber.am o părere foarte buna despre el. e kel may fayn kîntăreț pe care îl stiu...
Adica astia care asculta muzica clasica sunt niste demodati cretini care nu au inteligenta necesara sa raspunda la intrebarea ta?
Ok, am inteles, ma retrag
N-as fi raspuns daca nu i-ai fi atacat si pe ceilalti ascultatori de muzica, oricare ar fi ea. Eu unul cred ca Justin ar trebui mai intai sa arate a baietel, dupa care sa mai treaca si pe la scoala sa dea un exemplu si celorlalti copii. Muzica viitorului? Sa fim seriosi. Asculta aici muzica viitorului: Cannibal Corpse - Evisceration Plague http://www.youtube.com/watch?v=UgnEU77kcA8
Imi place ca tu vrei sa afli parea noastra despre el, dar nu vrei sa afli pareri negative. Daca chiar esti de partea viitorului (ce-i asa interesant in a scrie "ViItOrUlUi"? nu-i nimic din viitor in scrierea asta) ai sti sa accepti ca fiecare are propriile pareri.
Acum parerea despre el. Nu stiu ce voce are, nu l-am auzit cantand live si nici nu o sa ma obosesc sa-l ascult. Versurile sunt asa cum te-ai astepta de la un pusti de varsta lui care evolueaza intr-o parte comerciala a muzicii. Nu vad nimic deosebit in el. E doar unul din multitudinea de artisti pop (ce face el e departe de r&b). Si ca multi altii va fi uitat destul de repede de lume. Asta-i regula pentru 90% din artistii pop.
Acum sa comentam putin fazele cu Mozart si Bethoven (nici eu nu stiu daca am scris corect, nici eu nu ascult muzica clasica, poate doar la ora de muzica unde ma relaxeaza, sau mai bine spus ma adoarme). Muzica buna nu inseamna neaparat muzica clasica. Inseamna muzica cu mesaj (Bieber asta n-are mesaj, stie doar "yea yeah iubirea mea bla bla bla").
Sper ca ai priceput ceva sau ca cel putin ai citit tot raspunsul.
Este dragut``ador muzicaa lui mai ales melodia baby,,, se spun multe zvonuri false'''am obs ca in utimul timp multa lome il vorbeshte de rau`poate pentru ca sunt invidioshi... pooop(dac sti alte melodii faine deale lui plss lasa-i un mesaj:*)
Si mie imi place muzica viitorului, dar din pacate Justin Bieber canta fals si are melodii foarte slabe. L-am ascultat de curand, curioasa fiind, dar m-am plictisit repede. Nici un pic de emotie, de sentiment si nici frumusete, nimic inaltator. Doar cateva note insirate sa sune din coada. Iarta-ma ca-ti spun, muzica lui e doa muzica prezentului. In 2-3 ani nimeni nu-si va aminti de el si poate atunci vei invata sa scrii si tu corect. Fiindca e intr-adevar de ras ca nu stii numele compozitorilor. Ai voie sa nu-ti placa, dar faptul ca nu stii sa le scrii numele nu arata decat ca esti slaba la scoala si nu ai invatat, ceea ce este, fara indoiala, o rusine.
Nu stiu de ce, dar am ramas sa vad ce mai zice lumea pe aici, si ceea ce am zis eu (si altii inaintea mea) e sustinut de felul in care raspund cei care te sustin in lupta cu muzica proasta (in mod clar, tot ce nu canta Bieber si cei ca el e muzica proasta). A, si sa nu uit de argumentele pe care le aduc... Eu zic ca asta spune totul.
Sa ma leg de Baby: ce dracu cauta Ludacris acolo? Nici macar nu i-au dat suficient timp sa isi faca o strofa ca lumea. Ce are el acolo e ca lungime o treime din o strofa normala de-a lui. Imi miroase a chestie fortata de casa de discuri...
Adica u vrei doar pareri bune.hai sa fim seriosi puteai sa intrebi simplu ce parere avem d el. s sa nu mai pui atatea conditii.
Ma daca nu va place.de ce mai lasati mesaje?
Nu vedeti ce scrie sus?[cei care vor sa rasp:cine mai e si asta sau cine se crede pustiul.]. Daca nu va place nu comentati
Iar tu Brigaela.de unde sti tu ca justin canta fals?)Cumva canti? Iti spun eu ca nu canta fals
Tu sti ce inseamna sa canti fals?!? Mai documenteaza'te
cya
Asa e. Justin Bieber face muzica buna, iar eu, ca o limitata oarecare ce sunt, nu imi dau seama.Imi pare rau ca mintea mea inceata nu tine pasul cu evolutia muzicii si nu apreciaza muzica viitorului.
Deci Justin Bieber e viitorul. Pot eu sa ma opun lui?
Vrei sa stii parerea mea sincera? Sunt de acord cu tine in totalitate!
Nici mie nu imi place deloc muzica clasica...Ma adoarme.Sincera sa fiu Justin Bieber este un pusti foarte inteligent cu o voce de aurImi plac foarte mult melodiile lui
Acum fiecare cu parerea lui Poaste si pentru ca suntem adolescenti preferam muzica viitorului Daca traiam pe vreme acea cand se asculta muzica clasica aveam alta parere
Sincer habar nu aveam cine e JB, până alaltăieri când a trimis cineva un mass cu o melodie de-a lui. Mi s-a părut interesantă, aşa că am intrat pe youtube şi-am dat un search după el să văd ce mai are prin ogradă. Are melodii faine, "One time" mi-a plăcut cel mai mult.
Detaliând un pic problema, la ce anume mă refer eu atunci când spun "melodii faine", mă refer la faptul că sunt melodii de calitate, atenţie, n'am spus "bune", ci de calitate. Le-am ascultat mai tare în boxe şi recunosc că atât bass-ul şi alea-alea cât şi vocea, (vizibil modificată), se-aud super mişto, la fel şi imaginile din clipuri sunt HD (postprocesate, evident, dar ce mai contează). Aşa că per total mie personal mi s-a părut oricum ceva de calitate. Este atât meritul lui pentru ceea ce a realizat, cât şi în cea mai mare parte al întregii echipe care s-a ocupat de înregistrări şi de realizarea clipurilor.
Al treilea raspuns aici... (chiar n-am ce face?).
Sa clarific ceva: si eu sunt adolescent. Am probleme daca nu-mi place JB?
Raspunsul lui vlad_bv mi se pare singurul raspuns normal dat de sustinatorii lui JB. Cateva detalii tehnice, argumente, scris civilizat... Deci se poate!
Mai sincer mie mi se pare Justin un baiat super ok, frumos destept si care a stiut sa isi creeze o cariera. Cei care comenteaza ca are proasta, sa-i lasam deoparte e clar ca ei sunt fani florin salam si alte specimene. Orikum justin the best 4ever pop
Fara suparare, e varza pustiu si n-are nici o legatura cu muzica buna. Peste cativa ani n-o sa se mai vorbeasca despre el. Asta pentru ca ai cerut parerea, cand pui intrebarea fii pregatita sa primesti si raspunsul.
Nu cant, dar ascult. Tu cand mananci ceva si simti ca e stricat, ca pute, ospatarul te intreaba: da' ce, gatesti, ca sa stii daca mancarea e stricata?
Sa inteleg ca cine nu asculta JB asculta manele? Sa-ti spun ca-s sigur ca 90% din fanii infocati JB asculta manele si ca 50% sunt cocalari si pitipoance? Nu atac pe nimeni de aici. Ziceam doar...
@Brigaela: e clar ca nu merge cu ei, care stiu. Stiu cum se produce, stiu cum se inregistreaza, au cunostinte atat de vaste despre muzica... Nu ca noi.
@Kronstadt: Lasa-i ca asa o sa fie in viitor... Pardon! vYiT0r.
Nu amesteca "muzica" cu "mancarea")
Este cu totul si cu totul altceva. Deci daca nu sti sigur ceea ce vrei sa zici.mai bine taci
cya
Justin Bieber este un cantaret nu bun, foarte bun, dupa parerea mea.Imi plac melodiile lui, chiar daca este la o varsta nu foarte inaintata! Uite melodia care imi place cel mai mult:http://www.youtube.com/watch?v=kffacxfA7G4&feature=fvst. Apropo am citit intr-o revista un articol despre el, in BRAVO, uite articolul:"Adolescentul in varsta de 15 ani a fost invitat la Casa Alba pentru a canta in fata presedintelui Obama si a sotiei acestuia piesa "Some Day at Christmas". Cu cateva saptamani inainte Justin Bieber a trebuit sa faca si o inregistrare a cantecului, eveniment la care a fost insotit de mentorul sau, USHER.Cu acesta ocazie a reusit sa faca o poza alaturi de sotii Obama.Inainte de concertul live, Justin a marturisit pe contul lui de Twitter ca are mari emotii, adaugand apoi in gluma"Daca nu imi iese bine am va deporta inpoi in Canada. Lol" Uite aici si linkul de la Casa Albahttp://www.youtube.com/watch?v=zyKZCQfKIDw. Va dati si voi seama ca la o varsta atat de frageda(15 ani) el face lucruri mari.Nu oricine e ca el!
Mie imi place moollllltt de justin deoarece e un tip super cute and nice ...canta superb si e deadreptul frumooooosoooooooooosssss
Inca rad. Fac asta de vreo 7 minute, de cand ma uit la intrebarea ta.
Mai bine ascult muzica adevarata, chiar si clasica decat sa-l aud pe unu' care behaie "Baby, baby, baby, uuuuhh, ah, baby, baby, baby, uuuh. a"
Si eu sunt de partea ViItOrUlUi(bo$$ b-) ), dar viitorul nu este chiar JB...
Sfatul meu prietenescu-te si citeste o carte, dude! Ne rupem in figuri acum ca ii aparam onoarea unui ciumpalac!