anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce parere aveti despre justin bieber?(cei care vor sa raspunda:cine mai e si asta sau cine se crede pustiul sa nu se mai oboseasca sa scrie pentru ca ma deranjeaza si sincer nu suport oaenii care nu recunosc muzica buna. ce vreti sa ascultati bethoven sau mozard toate viata? poate o sa radeti ca nu stiu sa le scriu nici macar numele dar nu-mi place muzica clasica... e asa de veche.eu sunt de parte ViItOrUlUi.de partea lui justin bieber cu alte cuvinte)mersi pentru intelegere

Răspuns Câştigător
| vikusea a răspuns:

în legătură cu muzicaa klasikă te susțin.nici mie numi place.deloc. în skhimb îmi place si mie cum kintă justin bieber.am o părere foarte buna despre el. e kel may fayn kîntăreț pe care îl stiu...

122 răspunsuri:
| andreea16_8950 a răspuns:

Cred ca justin bieber e cel mai tare. iar toate melodiile lui is superbe. daca st bine si asc versurile imediat iti as la corazon:X:X:X.bv lui e cel mai tare. cei care il vb d rau is doar invidiosi ca nu. i as nich la degetul mic al piciorului.pfffoh go on.voi inteligentilor nu va mai dati cu parerea aiurea. daca nu v a plaqe macar nu mai vb urat unde va e bunul simt in chilotilaughing sau ccc? cioql mik ca e mai binehee heewinkingwinking

| robertajb a răspuns:

Mie imi place foarte mult de el , e foarte dragut si canta foarte frumos , i love justin bieber

Întrebări similare