Va veni, din cate am inteles eu, cel mai probail este sa vina prin apriele anul acesta. ...concertul ar fi trebuit finalizat pana acum sh pus in aplikare de catre producatori in 2010 dar nu s.au inteles cu autoritatiile asupra unir clauze din contract.Acum sa sepram ca va veni cu adevart:X
Din cate am inteles eu JB va veni prin aprilie anul acesta.concertul ar fi trebuit finalizat si pus in practica de catre producatori pna acum dar au avut niste probleme cu autoritatzile asupra unor clauze din contract:X sa speram ca anul acesta va veni intr-adevar:X
Vine in 2011 in aprilie poate si a auzit de Romania caci el vrea sa ajute copii saraci di Romania,,,, iar biletul costa 150 lei cel mai prost loc
Iti spun eu si nu mint, si eu sunt un mare mare mare mare mare mare mare mare mare mare mare mare mare mare mare mare mare mare mare mare mare mare mare mare mare mare fan al lui Justin Bieber, am vazut pe E news si la stirile protv, ca va veni in martie 2011, scrie si in revistele bravo, popcorn de aparitia sa in Europa, deci cei care cred in miracole, bucurativa...si app daca tot "aveti id-ul lui Justin Bieber" trimitetimi si mie ce ati vb cu el, mai faceti cateva poze, si asa incercati sa va aratati dreptatea, eu am sa le pun pe blogul meu, si am sa il intreb personal, si bineintelesam sa rog sa adauge comentarii... Si sa nu uitati id-ul meu este (doar pentru cei care ii intereseaza si care sunt fanii lui):biancavenin@yahoo.com
62mariaelena întreabă:
dennylovesjustinbieber întreabă: