| ♥ JB ♥ a întrebat:

Cine stie cand vine Justin Bieber in Romania?big grin

702 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu stiu ca vine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

12 decembrie 2012

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A zis la stieri ca vine in rimavara la bucuresti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da pe 10 martie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am vazut la stiri si a spus ca va veni in primavara la bucuresti dar nu se stie inca data

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sar putea sa vina in aprilie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred ca vin ce sa faca aici sa vada tara asta vai de capul eithinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am auzit de la cineva ca justin bieber va veni anul acesta in martie in Romania darrrr...slabe sanse! oricum sper ca toti fanii lui justin inclusiv eu sa aiba norocwinking

| robertnichifor a răspuns:

Eu cred ca tu vei veni in Romania cand se va definitiva contractul.
Pana atunci, nu ramane decat sa visam.

| a_1318 a răspuns:

Ai scris fafa in loc de fana bine ca nu ai scris fufalaughing

| loredana_3374 a răspuns:

Poate...sigur in 2011 sau 2012. Nu va uita de fanii din Romania.Noi il iubim pe JB.

| simii_4064 a răspuns:

Decii...anu asta nu vine sigur pentru ca concertele lui in europa incep peste cateva zile si am vazut lista si noi nu suntrem pe ealaughingsad. asa ca anul asta nu avem sansesad. funda?smug

| geoxx a răspuns:

Desigur ca o sa vine! peste cativa ani dar o sa vina! NU SE POATE SA NU! am auzit ca prin aprilie 2011 sau ceva...

| ღdiaღ a răspuns:

Nu stiu, si pentru cei care zic ca nu a auzit sau ca nu vrea, sa stiti ca va veni.Iti spun ca vine pentru copii orfani, si ca vrea sa le ofere ceva, cred ca o imbratisare.Si nu aveti id lui,multi cred ca are,dar nu are,doar pe facebook, inca eu nu l-am facut prieten, dar am sa o fac!

| BabyJb a răspuns:

Justin Bieber a anuntat ca isi doreste sa vina in Romania, pentru ai ajuta pe copiii nevoiasi, insa, nu s-a auzit inca nimic de un concert aici.

| emi_7750 a răspuns:

Daca erai un fan asa cum zici stiai ca vine an concertul de caritate an bucuresti asa cum a fost si anul trecut si acu 2 ani si acu 1 an dar ti-as sugera sa te uiti pe secretul lui justin biber hai pa,, fano''

| maddy_9213 a răspuns:

A spus la antena1 ca va veni in scop caritabil pe 25 aprilie 2011, si automat v-a tine si un concert

| MaddieBelieber a răspuns:

Dragele mele, Justin a spus si singur ca nu utilizeaza Yahoo Mail si nici Yahoo Messenger. Asa ca nu mai visati la o convorbire pe "mess" cu el. Mici sanse.
Cat despre intrebarea ta, intr-adevar managerul lui a pomenit intr-un interviu ca Justin planuieste sa-si faca aparitia si in cateva tari care nu sunt in lista turneului. Cel mai probabil acesta va merge in Bulgaria, Romania si Polonia, unde are foarte multi fani. De asemeanea Justin a spus intr-un interviu oferit CNN-ului ca vrea sa vina in Romania pentru a strange in brate un copil orfan. Cat despre o data sigura, mai multe reviste au aproximat ca va fi intre 1-10 august 2011.

| SwagSwag a răspuns:

Nu stiu cand
dar am vb cu el pe twitter si mi-a spus ca va veni anul acesta 2011
dar nu stie nici el data

| moonwalkgirl a răspuns:

Maine la prima ora vine. Stati pe vine si asteptati si dormiti cu laptopul in brate astia care aveti id-ul lui. Nu de alta dar sunt curioasa sa vad ce mai visati noaptea si spuneti ziua.

| irina202333 a răspuns:

Lasa-l sa stea la el acolo.sunt destui gay si asa la noi in tara, nu mai e nevoie de inca unul.

| candy_8500 a răspuns:

Justin, you want to come in Romania? sper sa raspunzi cu da!
poate in 2012!

| justinbieber_7222 a răspuns:

I'm Justin bieber.nu I know not if I come in Romania so sitiu it. all my fans I wish you luck. and I promise that I will come to Romania soon...

| justinbieber_7222 a răspuns:

I'm Justin bieber.nu I know not if I come in Romania so sitiu it. all my fans I wish you luck. and I promise that I will come to Romania soon ...thx

| deea_4470 a răspuns:

Vine in seara asta, fugi repede sa-ti iei bilete ca dupa nu mai sunt straight face laughing.

| condemnedAntagonist a răspuns:

Sinucidete straight face

| Tzupy a răspuns:

Vine in aprilie 2011 ...au spus pe mtv

| Andr33aSweet a răspuns:

Sincer nu cred ca vine...sad...adica sa fim sinceri de abia daca a auzit cineva de Romania, gen Selena care stie doar de draculalaughing))

| ale026 a răspuns:

Nu stiu cand vine dar sper sa vina cat mai curand. Sunt o mare fana JB.

| ioana_8583 a răspuns:

Niciodata

Întrebări similare