Eu cred ca tu vei veni in Romania cand se va definitiva contractul.
Pana atunci, nu ramane decat sa visam.
Poate...sigur in 2011 sau 2012. Nu va uita de fanii din Romania.Noi il iubim pe JB.
Decii...anu asta nu vine sigur pentru ca concertele lui in europa incep peste cateva zile si am vazut lista si noi nu suntrem pe ea. asa ca anul asta nu avem sanse. funda?
Desigur ca o sa vine! peste cativa ani dar o sa vina! NU SE POATE SA NU! am auzit ca prin aprilie 2011 sau ceva...
Nu stiu, si pentru cei care zic ca nu a auzit sau ca nu vrea, sa stiti ca va veni.Iti spun ca vine pentru copii orfani, si ca vrea sa le ofere ceva, cred ca o imbratisare.Si nu aveti id lui,multi cred ca are,dar nu are,doar pe facebook, inca eu nu l-am facut prieten, dar am sa o fac!
Justin Bieber a anuntat ca isi doreste sa vina in Romania, pentru ai ajuta pe copiii nevoiasi, insa, nu s-a auzit inca nimic de un concert aici.
Daca erai un fan asa cum zici stiai ca vine an concertul de caritate an bucuresti asa cum a fost si anul trecut si acu 2 ani si acu 1 an dar ti-as sugera sa te uiti pe secretul lui justin biber hai pa,, fano''
A spus la antena1 ca va veni in scop caritabil pe 25 aprilie 2011, si automat v-a tine si un concert
Dragele mele, Justin a spus si singur ca nu utilizeaza Yahoo Mail si nici Yahoo Messenger. Asa ca nu mai visati la o convorbire pe "mess" cu el. Mici sanse.
Cat despre intrebarea ta, intr-adevar managerul lui a pomenit intr-un interviu ca Justin planuieste sa-si faca aparitia si in cateva tari care nu sunt in lista turneului. Cel mai probabil acesta va merge in Bulgaria, Romania si Polonia, unde are foarte multi fani. De asemeanea Justin a spus intr-un interviu oferit CNN-ului ca vrea sa vina in Romania pentru a strange in brate un copil orfan. Cat despre o data sigura, mai multe reviste au aproximat ca va fi intre 1-10 august 2011.
Nu stiu cand
dar am vb cu el pe twitter si mi-a spus ca va veni anul acesta 2011
dar nu stie nici el data
Maine la prima ora vine. Stati pe vine si asteptati si dormiti cu laptopul in brate astia care aveti id-ul lui. Nu de alta dar sunt curioasa sa vad ce mai visati noaptea si spuneti ziua.
Lasa-l sa stea la el acolo.sunt destui gay si asa la noi in tara, nu mai e nevoie de inca unul.
I'm Justin bieber.nu I know not if I come in Romania so sitiu it. all my fans I wish you luck. and I promise that I will come to Romania soon...
I'm Justin bieber.nu I know not if I come in Romania so sitiu it. all my fans I wish you luck. and I promise that I will come to Romania soon ...thx
Sincer nu cred ca vine......adica sa fim sinceri de abia daca a auzit cineva de Romania, gen Selena care stie doar de dracula))
62mariaelena întreabă:
dennylovesjustinbieber întreabă: