Bună.
Deocamdata nu se știe dacă vine sau nu, dar o să aflăm.
Nu e nici un zvon.
Toate cele bune!
CNN este o televiziune mincinoasa, chiar si cum a zis de pedofilul ala care zicea ca este Justin Bieber, si eu il iubesc pe Justin Bieber!
Cred ca ai primit inca un text si nu facea parte din ce reguli ai pus asa ca iti voi zice inca o data ce am spus:draga justin daca vii oare o sa te intalnes as vrea tare mult pentru ca vreau iti "fur" cateva miscari si sa iti dau cateva miscari de dans.Asi vrea sa vii pentru o prietena foarte buna. Tu esti Justin Bieber esti o vedeta cred ca poti sa vii ori cand aici cu avionul particular.Asi vrea sa iti dau aidiul meu:fllory_spiridusa_1998. Daca nu il salvezi mai dezamagit si pe mine si pe ceilalti fani.
Http://www.facebook.com/......5987572929 daca vreti sa vina trebiue schimbat ceva sa bage in seama si tara noastra
Acesta a declarat ca Justin Bieber tot va veni la noi in tara, insa cel mai probabil in luna aprilie., 2011 Concertul va fi unul incendiar, cu lumini si lasere de ultima generatie. De asemenea, fiecare fan va primi o pereche de ochelari 3D, deoarece in tot timpul concertului vor fi expuneri de holograme si imagini tridimensionale.
62mariaelena întreabă:
dennylovesjustinbieber întreabă: