Id-ul lui justin drew bieber este jusstiin_4you; apropo se pronunts Jastin Bibar; are 16 ani(nascut pe 1 martie 1994); culorile lui preferate sunt albastru, mov si gri; va avea concert in Romania in bucuresti in 2011 in vara cred(nu e sigur); are melodii precum baby, one time, bigger, eenie meenie, overboard, up, runaway love, never say never, one less lonely girl, favourite girl, where are you now, somebody to love, etc.; pe 11 februarie 2011 va aparea filmul lui 3d never say never cu povestea vietii lui; a scos si o carte(My step 2 forever) cu biografia sa; actuala lui iubita este Jasmine Villegas; este inspirat de Chuck Norris; poarta adidasi de la firma supra; este cel mai hot adolescent din showbiz; in decembrie 2010 este in Canada, la bunicii sai, pentru a petrece sarbatoriile acolo; baga id-ul lui ca sa vezi ca e real; te pup pa
Se pronuntsa Jastin Bibăr stiu sigur
Daca vreti toate melodiile lui dati add la : frappe_with_cream
Am siteuri personale deale lui si un numar de telefon dar trebuie sa ai minute internatsionale
S-a nascut in 1 martie 1994 si are 16 ani
Melodii : * One time
* Favorite Girl
* Somebody To Love Remix feat Usher
* That Should Be Me
* Never Let You Go
* Up
* Eenie Meenie feat Sean Kingston
* Overboard feat Jessica Jarrell
* Runaway Love
* U Smile
* Stuck In The Moment
* Pick Me
* Baby
* Common Denoinator
* Kiss and Tell
* Rich Girl feat Soulja Boy
* Where Are You Now
* Down to Earth
* Bigger
* One Less Lonely Girl
* First Dance
* Love Me
Cica voi sunteti "fane " nu stiti nimic despre el.Eu am 30 de mel cu el si nu este nascut pe data de 14 martie cum a zis una dintre voi el este nascut pe data de 1 martie 1994 nu are niciun frate/sora si nu a cersit cum spuneti voi. Daca nu v-ati interesat destul incat sa vorbiti despre el atunci nu mai vorbiti. Aaaa si apropo num lui se pronunta giastin biibar. daca mai vrei informati add:mikysmecherita:*
Ha ha ce tampiti sunteti nimeni nu are id-ul lui nimeni nu are mai ales nr lui de tel vai ce proaste obsedate de veata ooo cred ca fetele care au scris oh am si nr lui de tel vai vai ce sa zic sunt obsedate de veata daca justin bieber sar arunca de pe o piatra mica fetele alea obsedate pentru el se arunca de pe un munte ce tampenie si mie imi place mult justin bieber da nu sunt obsedata app sunteti tampite rauuuuu :p cine crede ca e proasta si vrea multe multe informati despre el sa ia id-ul meu justin_amy98 si app daca comntati ceva ign din start si eu chiar am id-ul lui mi-a dat si web jur ca nu mint si app daca vreti id-ul lui nah hai ca din contra nu v-il dau fraierilor
Madalina1455684 întreabă: