Mai baiete.Esti un copil ignorant caruia ii place sa jigneasca oamenii.Nu o sa te fac prost, deoarece ar fi o jignire adusa oamenilor prosti.
Nu urmeaza nici un examen pentru mine, in afara de cel al vietii, dar si daca ar urma, care ar fi problema ta? Ce legatura ai tu cu acest subiect? Te rog sa iti revizuiesti comportamentul si sa taci atunci cand nu ai nimic de zis. Tacerea e un lucru mare.Nu ai nici in argument care sa ateste replica adusa persoanei mele.Nu ai nici un motiv sa imi atragi atentia.
O zi buna!
Nu am acuzat pe nimeni pentru proprile-mi defecte.Nu te-am intrebat parerea despre mine.Nu ma intereseaza ce crezi tu despre mine.
Eu nu o sa te jignesc.Sti de ce? Daca nu stii, atunci iti spun eu:nu te jignesc deoarece eu am acea chestie numita bun simt, care la tine lipseste cu desavarsire.
Te rog sa nu mai apari la intrebarile mele.Nu pari cu nimic mai inteligent/a daca jignesti persoanele mature care isi exprima punctul de vedere, chiar daca nu sunt toti de acord cu el.
O zi buna!
P.S:Invata sa taci! Tacerea e o arta, pe care tu ar trebui neaparat sa o pui in practica
1 daca tu ai fi deschis la minte ai da acelasi polisilitate de existenta la toti zeii nu doar la unul singur
2 argumentele astea se potrivesc si la alba ca zapada de ce nu gandesti logic sa crezi in ea?
3 ateii ce legatura au cu exemplele tale? de unde sti ca sfinxul ala nu a fost creat de un zeu egiptean ai fost acolo sa nu sti ca a fost?
argumentele proaste care dovedesc nimic apropo privind crestini din jurul meu ma bucur ca sunt ateu adica frate sa pup oase si apoi sa injur sa blestem si sa ma dau sfant,ce legatura a avut poporul roman cu crestinismul? un popor care a merge la furat prin ue, cerseala, isi bat nevastele, isi violeaza copii, tratadori, isi omoara conducatorul de paste si inca cate mai lasa-ma cu voi romanii si religia
Romania e un stat crestin.Dar majoritatea crestinilor nu sunt practicanti.Mai mare osanda isi fac inchinandu-se, apoi blestemand de numele Domnului si de numele sfintilor.Mai mare osanda.
Nu exista padure fara uscaturi si e nedrept sa judeci un popor.Nu poti generaliza, e o greseala mare
De ce nu dau posibilitatea existentei tutyror zeitatilor? Pentru ca Dumnezeu este acea Fiinta Creatoare.
"un popor care merge la furat". Gresit Total gresit.
Este extrem de gresit sa spui despre un popor ca merge la furat. Daca avem vateva oi negre, nu inseamna ca tot poporul e negru Sper ca intelegi.
Am prea mult bun simt, am prea mult respect fata de voi.Intrebarea mea nu e deloc prosteasca.
Dat fiind faptul ca mi-ai catalogat intrebarea ca fiind prosteasca, te rog sa iti argumentezi decizia si replica. Orice replica nu are sens fara un argument logic. Orice parere este faa sens daca nu are dupa ea si un argument logic.
Eu tot iti doresc o zi buna, chiar daca tu nu.Sti de ce? Poate mai inveti si tu ceva de la oamenii mai mari.
Nu vei reusi sa ma atragi int-o discutie idioata despre intrebarile tale. Ti-am mai spus, deja doua persoane ti-au demonstrat ca intrebarile tale sunt ilogice iar faptul ca tu continui sa te contrazici arata ca nu esti interest intr-o conversatie constructiva, ci doar incerci sa-ti impui cu forta punctual de vedere, ignorand orice altceva, ceea ce te face un fanatic dezgustator sau poate doar un troll.
Nu am gresit cu nimic. Daca ateii sunt atat de ignoranti incat nu le pasa si dau raspunsuri doar ca sa fie date, nu inseamna ca cineva mi-a explicat.
Ce nu ti se pare corect? Ai vreo problema cu cele 2 Principii ale Termodinamicii? E vorba de bun simt si logica.
Daca nu argumentezi, raspunsul tau este nul.
Putem termina discutia, nu am nevoie sa imi pierd timpul cu tine.
O seara faina!
Lipsă de argumente, dovadă de maturitate.
Haideţi toată lumea de vedeţi mare dovadă de maturitate.
Esti o fiinta minunata.
"Şi spunea nebunul în inima lui:Nu este Dumnezeu."(Psalmul 51:1)
Probabil mai batran.
Si nu, nu o sa mor de ras deoarece asta va fi punctul meu de vedere.
Ce nu ti se pare corect? Totul este atat de logic
Teoria evolutiei incalca cele 2 Principii ale Termodinamicii.Deci va putem bate cu proprile voastre arme.
Daca nu ai terminat o facultate in domeniu si nu stii, mai bine taci.Decat sa iti dai cu parerea prost.
Deci fi atent ce prostie pe capul tau.
De ce as pleca eu? Pleaca TU, tu ai venit aici, nu eu.
Hai pa.
Pentru ca voi anunta autoritatile, iar cocina si cotetul iti vor fi nationalizate.
Esti dovada pura de om rau.(voiam sa zic roman, dar romanii sunt oameni)
Nu stiu de ce nu taci, doar tu ai venit.
Hai, nu plange! Nu sunt chiar atat de rea! Imi sunt dragi cateii si purceii.
Daca mi se permite:vreau si eu sa spun ceva:Ceea ce faceti voi se numeste rasism(RASÍSM s. n. Teorie social-politică care susține inegalitatea biologică și intelectuală a raselor umane. (sursa Dex))e ca si cum cei care cred in Dumnezeu sunt o rasa de oameni si cei care nu cred sunt o alta rasa.A crede in ceva tine de educatia pe care o primim cand suntem copii.A crede in ceva tine de sentimentele tale pentru acel ceva.A crede in ceva sau a nu crede survine din intamplarile marcante din viata fiecarui individ.A crede sau a nu crede in ceva este cel mai infim motiv de contradictii. Exista tari in care este interzis prin lege sa faci propaganda religiei careia apartii, tocmai din aceste motive(contradictiile care la nivel inalt pot duce mult mai departe). Credem sau nu credem, tot oameni suntem.Negri sau albi, tot oameni suntem.
Ba DA. Ai foarte mare dreptate. Ma bucur sa vad ca exista si oamenii care inca mai cred in Dumnezeu si nu cred toate povestile de adormit copii cum ar fi ca universul a aparut printr-o explozie. Daca Dumnezeu nu ar exista, atunci cum se explica minunile si semnele pe care el ni le da? Cum se explica faptul ca mii de oamnei renunta la toate cele lumesti si ii slujesc lui Dumnezeu in manastiri, sau toate dovezile din tara sfanta: Drumul crucii, mormatul lui Iisus Hristos etc. Nimeni nu ar putea afirma ca Iisus nu a venit pe pamant, trimis de Tatal ca sa ne mantuiasca pe noi, pacatosii.
DeProfundis99 întreabă: