| Scotianca a întrebat:

Ati citit toata Biblia? Vi se pare ca Dumnezeu este intr-adevar asa bun cum ni sa predicat avand in vedere tot ce se intampla in lume? Va rog sa va folositi si mintea si nu-mi raspundeti doar cu citate Biblice deoarece oricine ne-a creat, ne-a creat sa putem face diferenta dintre bine si rau.

Răspuns Câştigător
| Madaxo97 a răspuns:

Exact. Trebuie sa mai gândim si logic, rațional, nu sa credem pur și simplu tot ce ni se spune din moși strămoși doar pentru ca "asa trebuie". Până la urma Biblia este doar o carte, de atatea mii de ani, care a fost tradusă, si reinterpretată de atâtea ori, cine stie cine a scris-o cu adevărat, câta informație s-a pierdut pe drum in atâția ani, daca a fost modificată sau nu pentru a ne manipula? Te convingi de utilitatea acestor religii numai când vezi haosul din lume, cele mai mari războaie, bombardamente au fost si sunt din cauza religiei. Creștinismul mai e cum mai e, e cat de cat o religie liberă, dar cei din țările arabe, imi e mila de ei, mai ales de femeile lor, religia lor e efectiv o inchisoare crying.
Biserica intr-adevar a cam devenit o afacere, cunosc caz cand un preot din localitate nu a vrut sa facă slujba de înmormântare unui om al strazii pâna nu i s-a oferit o anumită suma de bani.

216 răspunsuri:
| CIVIC1 a răspuns (pentru Madaxo97):

Scrii:,,...accidentul nu este rău sau bun în sine, este pur si simplu un accident..."
Raspuns: daca din vina altuia dumneata vei ramane orb, sau fara picioare, ori fara miini, ori cu handicap pe viata atunci categoric o sa te trezesti.
Daca cel care ti-a provaocat handicapul prin accident iti va spune:
- stai linistit, nu e nimic rau ca te-am lasat fara vedere, o sa te mai caci pe tine cand o sa iesi prin oras si nu o sa nimeresti WC-ul, dar in rest nu e nimic rau.
Sau iti va spune: chiar daca te-am lasat orb si prin accidentul produs nu o sa mai vezi lumina zilei, stai linistit nu e nimic rau!
Sau iti va spune: chiar daca nu mai ai picioare si o sa stai in carutul cu rotile toata viata, nu e nici o problema. Mai roaga si tu pe cineva sa te care in brate pana acasa, in bloc, la etaj si gata...
Deci, in concluzie, raspunsul dvs. e unul copilaresc si ipocrit.
Cred ca tu,, scotianco" ai scris intr-un mesaj anterior despre situatia ta materiala de acasa:,, parintii mei nu sunt securisti...parintii mei cerseste la poarta cimitirului""
No comment.

| Madaxo97 a răspuns (pentru CIVIC1):

Acest răspuns nu poate sa ma facă decât sa râd, cu tot respectul laughing e o prostie
Dacă acel accident s-a produs fără vina acelui om, logic ca voi fi puțin furioasă dacă rămân cu handicap, dar stai sa gândești la rece situația, si omul ala chiar regretă, nu a făcut nimic rău, pur si simplu s-a întâmplat, cu voia domnului, acela a fost destinul, ca eu sa am acel handicap si il voi îmbrățișa dacă asta e ceea ce a vrut universul să imi dea, poate va vine greu sa credeți, dar eu așa aș reacționa la un accident, nu sunt ipocrită în niciun caz, credeți ce vreți.
Aberați într-una despre ipocrizie, ca sa ști si dumneata, cuvântul ipocrizie nu ma caracterizează nici măcar 1%, nu știți ce vorbiți si faceți presupuneri aiurea si judecați. Trăsături tipice religiosilor fanatici.

Da, nu am frica de nimic, sunt mulți ca mine, stați liniștit, nu sunt unicat in lume, nu sunt ipocrită, anumite slăbiciuni, temeri, are oricine, e logic, dar frică la modul serios, cu adevărat, nu am de nimic. Îmbrățișez orice sentiment, pozitiv sau negativ pe care mi-l dă universul pentru ca știu ca face parte din viață. Dacă maine vine apocalipsa, valul tsunami și mă ia, îmi accept soarta cu demnitate și pace în suflet, nu imi e frică dacă iadul există si ajung acolo, nu imi este, dacă dvs catalogati asta ca nebunie, e problema dvs. Asa faceți voi creștinii fanatici, oricine nu este ca voi este catalogat nebun de către voi, nu tolerați pe nimeni care nu e ca voi. Frica nici nu există de fapt, este ceva indus de catre cineva, un copil când se naște nu are frici, are instinct de supraviețuire, noi i le inducem pe parcurs fricile cu scopul de a manipula si controla mai ușor, așa cum religia induce frică pentru a controla mai ușor masele de oameni.
Dvs. atacați si băgați cuvinte în gură oamenilor aiurea, aveți probleme, unde am zis eu ca ma cred mai presus de Isus Hristos? Sau ca pun în cârcă ceva Creatorului? Sau unde am zis eu ca mă consider atotștiutoare? Asta ați înțeles, nu e vina mea ca ați înțeles prost si faceți presupuneri aiurea, chiar ma jigniți punându-mi aceste cuvinte în gură si nu va permit.
Mesaje simple? Aveți cele mai aberante si complicate mesaje care nici tu nu cred ca le înțelegi când le scrii, nu au absolut niciunul sens, nu faci decât sa faci presupuneri și atât fără sa ma cunoști, doar pentru ca nu sunt de acord cu biblia judeci si deja mi-ai pus etichetă de persoană rea, ipocrită, care voi ajunge în iad. Deși eu in realitate iubesc oamenii, animalele, încerc sa fac bine cat de mult pot, donez sânge, fac acte de caritate, nu fumez, nu beau alcool, sunt o nenorocită pentru simplu fapt ca nu susțin învățăturile Bibliei, ok, am înțeles.

De ce va e așa greu sa acceptați ca oamenii sunt diferiți si fiecare crede in ce vrea el, fiecare are propriile concepții, nu trebuie sa se ghideze toată planeta dupa o carte, să trăim toti ca o turma gigantică de oi, lumea mai are si alte păreri diferite si e in regulă.

Scrii ca:,, accidentul s-a produs pentru ca:,, acela a fost destinul..."
D-ta induci cititorilor un concept eronat,, destinul" pentru a-i scapa de responsabilitate pe cei ce fac rau.
Intrebare de bun simt: de ce mai exista scoala sa invatam sa conducem atent, pastrand distanta, cunoscand regulile de circulatie, cu responsabilitate in trafic si grija fata de paticipanti?
Majoritatea accidentelor, daca vorbim de cele rutiere, se produc din cauze umane, precum: ignoranta fata de reguli, lipsa respectului fata de participantii la trafic, personalitate devianta, inconstienta, consumul de substante interzise, etc.
Daca e vorba de alte accidente cum sunt cele de munca si acolo exista educatie de Protectia Muncii:
- deci daca cineva produce accident sce afecteaza persoane umane nu e din cauza destinului, cum tare convins invoci dumneata, ci din: necunostinta regulilor de utilizare a diverselor masini, ignoranta acestor reguli, inconstienta ca urmare a imaturitatii si asumarii responsabilitatii, consumului de substante, oboselii, etc.
Sigur vad ca nu te-ai pus nicioadata in postura de victima sa vezi ce inseamna suferinta produsa de altii, probabil daca ai produs suferinta altora din cauza ta ai scapat usor, dar pana nu suferi pe pielea ta greselile altora nu mai invoca destinul.
Inteleg ca nu iti place Adevarul.

Cred ca tu,, scotianco" ai scris intr-un mesaj anterior despre situatia ta materiala de acasa:,, parintii mei nu sunt securisti...parintii mei cerseste la poarta cimitirului""
No comment.

Iata ce ti-au scris cativa useri despre nivelul tau de intelegere si cum ai ales tu sa raspunzi;

User:
Eu zic sa te intorci in clasa a 7-a, daca ai ajuns pana acolo, și sa inveti lectia"Figuri de stil".
Acolo o să găsești ceva numit "Metaforă" învața de acolo. Învață apoi să le descifrezi, apoi treci la Biblie.
Că nu toți inculții inteleg ce e acolo

User:
Adresezi intrebari tampite la fel ca tine. Nu esti in stare sa intelegi o propoziție.
Tu doar incerci sa convertești oamenii după mintea ta limitată.

User:
Ai probleme cu ACTUL DE VORBIRE. Limbajul nu este facut doar sa exprime ACTIUNI ci si DESCRIERI.
Pe tema asta vezi actul elocutionar.

Tu raspunzi:
Ce treaba are vorbirea si exprimarea mea cu intrebarea?
Incerci sa schimbi subiectul?

Scrii ca:,, si omul ala chiar regretă, nu a făcut nimic rău, pur si simplu s-a întâmplat..."
As vrea sa inteleg,, logica,, asta,, complicata" a dumitale printr-o intrebare:
- daca astazi iti este adusa vestea ca un sofer beat sau drogat ti-a omorat parintii sau sotul/ sotia sau copii mai poti spune ulterior ironic si ipocrit:,, asta e destinul, nu e vinovat soferul de moartea celor dragi mie"

No comment.

Iata ce ti-au transmis cativa useri in urma,, dialogului" dezastruos avut cu d-ta:

User:
Eu zic sa te intorci in clasa a 7-a, daca ai ajuns pana acolo, și sa inveti lectia"Figuri de stil".
Acolo o să găsești ceva numit "Metaforă" învața de acolo. Învață apoi să le descifrezi, apoi treci la Biblie.

User:
Adresezi intrebari tampite la fel ca tine. Nu esti in stare sa intelegi o propoziție.

User:
Ai probleme cu ACTUL DE VORBIRE. Limbajul nu este facut doar sa exprime ACTIUNI ci si DESCRIERI.

Tu raspunzi:

Scrii:,,Aberați într-una despre ipocrizie, ca sa ști si dumneata,"
Am scris cuvantul ipocrizie ca reactie la raspunsurile dumitale ce sustin faptul ca,, cine produce un rau(drama) altuia nu e vinovat el ci asa e destinul".
Dumneata sustii vina destinului, introduci un concept fals in discutie, netinand cont de faptul ca cel ce a produs raul a fost ignorant, jmecher, betiv, drogat, lipsit de respect fata de lege si fata de ceilati, etc. Eu cred ca incepi sa te aperi pe tine, ca ai produs mult rau altora iar acum cauti sa-ti linistesti constiinta, autoamagindu-te ca nu ai nici o vina, esti Sfanta Sfintilor cum ai sustinut indirect in mesaje anterioare.
Care Destin, al cui, stabilit unde, de catre cine?
O sa-mi spui ca raul facut altuia e ghinion, mana hazardului etc. doar ca sa-ti aburesti interlocutorul care continua discutia in ciuda faptului ca dai dovada de imaturitate. Devin tot mai convins ca nu iti place Adevarul, si ca il urasti. Voi intrerupe convorbirea cu tine prin mesaje pe acest site.

No comment.

Iata ce ti-au scris cativa useri despre nivelul tau de intelegere si cum ai ales tu sa raspunzi;

User:

User:

User:

Tu raspunzi:

Refuz sa cred ca ești atât de ridicol sa nu înțelegi ce înseamnă un accident laughing cum poți fi atât de limitat în gândire? Tu chiar crezi ca deții adevărul suprem? Devii amuzant sa știi. Iar începi cu presupuneri despre viața mea complet aiurea, eu nu am produs suferință nimănui happy nici măcar nu am permis auto, si nici nu intenționez sa il obțin.
Apropo, cei drogați, beți la volan care nu sunt atenți sunt marea majoritate creștini sa știi, e vorba de o secunda de neatenție chiar si la cel mai experimentat șofer, tu nu crezi în destin? Ca lucrurile se întâmplă cu un motiv? Accidentele se întâmplă tot pentru ca așa vrea Dumnezeu să știi, de aia pe unii îi scapă cu viață chiar si din cele mai grave accidente, iar pe alții nu, pentru a ne învăța niste lecții, El este cel care permite aceste accidente să aibă loc, are puterea sa le oprească dacă vrea, dar nu o face pentru ca asta e planul Lui pentru acele persoane, e destinul lor.

| CIVIC1 a răspuns (pentru Scotianca):

Intrebare de bun simt:
Oare nu e mai corect sa pui intrebari agnostice in alta parte si sa astepti sa-ti raspunda agnosticii adica cei din gasca ta.
Cine iti da dumitale dreptul ca agnostica sa te pronunti in probleme crestine, insistand in necunostinta dumitale si ducand in derizoriu informatiile Biblice?
E cel putin lipsa de respect din partea dvs. fata de ceilalti care pun intrebari crestine, alaturi de comportamerntul dvs. violent comparat cu al mustei care se baga in lapte si strica munca altuia.

No comment.

User:

User:

User:

Tu raspunzi:

Ești dus cu capul omule, de unde știi tu dacă eu am produs rău sau nu altora? Ai handicap? Tu nici nu ți-ai dat seama după atâtea mesaje ca sunt femeie, tu mi te adresezi ca unui bărbat, ce-i cu tine, tu măcar citești ce scriu? Sau citești numai ce îți convine ție? Tu ești singurul ignorant de aici, si singurul ipocrit, nu am provocat rău nimănui, mai ales prin accidente, nu am permis auto si nici mașină, sunt o mamă casnică care abia ies din casă, cum îți permiți cu atâta nesimțire sa ma judeci sa faci presupuneri peste presupuneri despre viața mea si ce fac eu si ce nu fac, ești vai de capul tău, du-te cu biblia ta cu tot si arunca venin în altă parte.

Este vinovat și șoferul, dar este cineva in spate divin, care a permis ca acel accident să aibă loc, nu doar șoferul, Dumnezeu a permis acel accident cu un scop

Scrii:,,dar iti voi raspunde la raspunsul eronat pe care il oferi tinerilor Crestini..."
Mai individo agnostica, mergi si canta la masa agnosticile si nu mai fi ipocrita cautand sa iti dai cu parerea in problemele Crestinilor, probleme a caror rezolvare necesita studiu Biblic, cunoasterea Adevarului, implicare sincera si motivata in rezolvare, lipsa ipocriziei, lipsa ignorantei, respect fata de ceilalti, trasaturi de caracter pe care tu nu dai dovada ca le ai, etc.

Scrii:,,Stiai ca in America sunt grupuri crestine care exorcizeaza karma si o scoate din oameni din cauza ca este un demon?(asta cred ei)"
Pai mai agnostico care intervii in problemele crestinilor afla ca:
- cartea, manualul Crestinilor face referire la Demoni, astfel ca cel putin in Luca 8:26-39 Isus vindecă un om stăpânit de demoni.
Daca acei,, crestini,, din America sunt escroci, e absolut vina lor, ei manjesc numele de crestin si defavorizeaza Crestinismul.
Apoi nu fi ipocrita si recunoaste, daca tot te toleram ca intrus nepotrivit in problemele Crestinilor, recunoaste ca sunt si multi agnostici escroci.
Aproape pariez ca nu ai inteles mesajul de mai sus.

No comment.

User:

User:

User:

Tu raspunzi:

Raspunsul dvs. reprezinta: vorbe goale, pareri personale eronate, violenta mascata, imaturitate in accesarea problemelor, necunoastere si aroganta(putine clase, educatie slaba, deficitara), ipocrizie, rea vointa(intervii fara argumente logice, valide, etc.), posibile tulburari psihologice, incapacitate de intelegere a Adevarului, frustrari si suferinte nerezolvate din copilarie, frustrari dina dolescenta sau din prezentul relativ, apropiat, victima a liposei de iubire, etc.

No comment.

User:

User:

User:

Tu raspunzi:

| CIVIC1 a răspuns (pentru Pocait01):

Scrii: "Daca vrei sa vorbim despre Vechiul Testament ti se pare ok ca Dumnezeu sa-si verse furia pe umanitate si sa scufunde intreaga lume in apa?"
Nu că mi se pare ok, dar văd acolo o milă și o dragoste extraordinară pentru umanitate."
Afla ca oamenii nu sunt asa cum ii vezi pe exterior si cum se prezinta ei unii altora ca fiind: buni, frumosi, empatici, iubitori de Adevar si cu ura fata de Minciuna, curajosi, demni, drepti, etc.
Nici pe departe oamenii nu au calitatile pozitive pe care oamenii le afiseaza ca masti schimbabile in fata celorlati.
Cum sunt de faspt oamenii?
Un raspuns apropiat de Adevar e acesta:
- oamenii sunt asa cum gandesc in inima lor.
Altfel spus noi oamenii cand ne inatalnim cu cineva necunoscut privim prima data la fata acestuia, neputand sa ii cunoastem imediat inima.
Afla ca, la Creator nu functioneaza acest comportament ipocrit ca intre oameni.
Creatorul priveste la inima omului. Poate acest lucru pe care noi nu il putem accesa. Aceasta informatie e trecuta cu subiect si predicat in manualul Crestinului, adica in Biblie.
Acum, raspuns pentru problema ridicata de tine:
- de vreme ce Creatorul a privit in inimile oamenilor de pe pamant si judecator drept fiind, a stabilit ca mai sunt doar cativa oameni pe pamant, carora le place Adevarul si Cuvantul Sau iar ceilalti sunt pierduti iremediabil, adica nu au sanse la schimbare, ca oricat ar trai pe pamant vor fi tot criminali, mincinosi, escroci pqana la sfarsit, adica gunoaie iremediabile, e drept ca in aceste condittii in care libertatea nu va determina schimbarea personalitatii guinoaielor in bine sa intervina si sa-i elimine fizic intrucat reprezentau OTRAVA pentru ceilalti, foarte putini iubitori de Adevar.
Ipocrizia inseamna si a te da mare ca ai citit, cand nu ai facut-o, a te da mare ca ai inteles cand esti mincinos si manipulator, cu rea credinta.
Nu ma refer la tine, ma refer la natura umana decazutaa fiecaruia, inclusiv a mea.

Scrii:,,Ceva tipic la voi crestinii e ca cand e vorba de ceva rau, automat trebuie sa fie vina altui om sau a lu satana si atribuiti doar ce este bun lui Dumnezeu..."
Raspuns: a fi Crestin Adevarat si nu un ipocrit ce si-a luat titulatura de Crestin, cum sunt multi, inseamna sa iubesti Adevarul si sa fii responsabil de faptele proprii.
Sigur ca prin natura lor cei slabi in educatie, caracter, care si-au insusit sau le-au fost impuse convingeri gresite, care au suferit fizic si emotional, au dus lipsa de iubire sunt foarte vulnerabili in fata Raului a carui inventator este SATAN, LUCIFER.
Insa responsabilitatea pentru faptele rele ale adultului sanatos psihic e in totalitate a lui.

| Pocait01 a răspuns (pentru CIVIC1):

Ce problemă am ridicat?

Scrii:,,Si eu cred dar nu in cel care ne este descris de catre biserica sau crestini. Nu cred ca Dumnezeu care doreste sa aiba o relatie cu noi near arunca in iad si near pune sa ardem pentru eternitate iar apoi sa ne distruga de tot. Acest dumnezeu din biblie este unul lipsit de onestitate, care are probleme cu nervii si care doreste sa manipuleze doar prin frica."

E cazul sa afli unele Adevaruri:
- nu exista prezentat si dovedit cu fapte concrete un alt Dumnezeu decat cel din Biblie. Sigur, oamenii cu psiho-deviatii isi pot inventa in mintea si inima lor mii de zei falsi. E repectata libertatea de AMAGIRE si AUTOAMAGIRE a fiecaruia.
- sufletul fiecarui om e proprietatea Creatorului. Constiinta fiecarui om e senzoriul ce ii spune cand face rau sau cand acace bine. E libertatea fiecarui om sa-si cancerizeze sufletul si sa faca pres de sters pe jos din Constiinta. Si foarte multi asta fac.
- Creatorul este DREPT cand spune ca,, voi cere la final fiecarui suflet sa dea socoteala despre starea sa".
Analogie: sufletul la nastere poate fi comparat cu un costum alb, impecabil primit de fiecare om.
Exemplu: daca dvs. imi imprumutati mie un costum alb, pentru o anumita ocazie importanta, iar eu, dau dovada de lipsa de respect fata de dvs. si manjesc costumul, il fac aproape negru, il rup si il fac flenduri pentru ca m-am batut zdravan cu cineva, apoi m-am **** in el ca am ramas si traumatizat... dupa ce o sa va inapoiez costul in aceasta stare, intrucat sunt si ipocrit, adica nu consider ca am gresit fata de costumul dvs,. nu consider ca trebuie sa va despagubesc cumparandu-va un alt costum nou...
Intrebare retorica: puneti costul rapciugos, murdar, rupt pe care vi l-am adus la loc de frunte in casa, s-au il dati la gunoi?

Scrii:,,dar sunt oameni care indiferent cât de bine si religios îi educa părinții, ei tot ajung sa facă rău, asta nu înțelegi dumneata...
Trebuie multa munca de lamurire cu dumneata intrucat in locul argumentelor logice, validate, introduci generalitati, din mintea ta subiectiva, doar, doar, poate o sa-ti de cineva dreptate.
Nu mai fabula femeie din carti cu extraterestri unde ai citit tu ca sufletele zboara prin Univers.
Prezinta d-ta, responsabila, exemple concrete, mediatizate, unanim recunoscute care sa justifice ceea ce afirmi la modul ipotetic cand scrii:,,
-,, dar sunt oameni care indiferent cât de bine si religios îi educa părinții, ei tot ajung sa facă rău, asta nu înțelegi dumneata"
Toti, inclusiv eu facem rau in viata, fiecare rau facut are un anumit nivel.
Oricat ne-am feri de a face de rau, invocand educatia, putem minimaliza nivelul/rezultatul acestui rau dar nu il putem inlatura 100%.
Faptul ca unii oameni educati, cu adevarat, au capacitatea sa spuna:
-,, imi pare rau, am gresit, sunt vinovat/a, pot sa fac ceva ca sa-ti repar raul pe care l-am facut, iarta-ma, te iubesc...etc"
arata un nivel de educatie, un nivel ridicat de constientizare a raului facut, respect fata de victima.

Cred ca tu,, scotianco" ai scris intr-un mesaj anterior despre situatia ta materiala de acasa:,, parintii mei nu sunt securisti...parintii mei cerseste la poarta cimitirului"".
No comment.

User:

User:

User:

Tu raspunzi:

| CIVIC1 a răspuns (pentru Robert2526):

Eu nu am intentia si nu doresc sa amenint pe nimeni, cum manipulator folosesti tu raspunsul.
Scrii:,, Pui problema atat de gresit incat nici nu are sens sa ma chinui sa iti raspund..." sau, in opinia mea esti asa de neputiincioasa incat de lene nu mai cauti argumente logice, valide, astepti sa ti se dea mura-n-gura.
Raspunsurile generalizate, ipotetice, date la intamplare, lipsite de respect nu te fac mai grozava.
,, Copilule" nu te mai baga in discutii precum musca ce strica laptele fermierul daca nu ai argumente solide, obiective, mature si capacitate de intelegere a sensului frazelor si al cuvintelor din limba romana.

Cred ca tu,, scotianco" ai scris intr-un mesj anterior:,, parintiii mei nu au fost securisti, parintii mei cerseste la poarta cimitirului"
No comment.

User:

User:

User:

Tu raspunzi:

Scrii:,,începi cu presupuneri despre viața mea complet aiurea, eu nu am produs suferință nimănui."
Pentru un asemenea raspuns ipocrit,:,, eu nu am produs suferinta nimai,,
o sa-ti dau explicatie logica si un raspuns:
- nivelurile de suferinta provocate altuia sunt pe diferite paliere, simplist explicat: suferinte mai mici, mai medii, mai mari.
- faptul ca tu afirmi categoric precum ca,, nu ai provocat nimanui nicioadata nici macar o suferinta mica",...
ma duce cu gandul la un nivel mare de inconstienta fata de ce afirmi... spui de fapt, indirect, ca esti o mare Sfanta, probabil trebuie anuntata religia in care ai fost botezata sa te Canonizeze ca si Sfanta, si o sa trebuiasaca sa le repeti si acelor Preainalti ca nu ai facut nici un rau, nici un rau foarte mic, nimanui in toata viata ta.
E jenanta ipocrizia, fatarnicia si inconstienta de care tu dai dovada in mesalele tale prin aceste afirmatii laudaroase.
Un semenea nivel scazut de constientizare e specific oamenilor cu foarte putine clase de scoala, ignorantilor, victimelor adultilor, ipocritilor, manipulatorilor.
Cred ca tu,, scotianco" ai scris intr-un mesj anterior:,, parintiii mei nu au fost securisti, parintii mei cerseste la poarta cimitirului"
No comment.

User:

User:

User:

Tu raspunzi:

Scrii:,,Tu nici nu ți-ai dat seama după atâtea mesaje ca sunt femeie, tu mi te adresezi ca unui bărbat..."
Eu am folosit in mesaje si adresarea feminina.
Faptul ca ti-ai pus numele de user,, scotianca" nu iti da dreptul sa ma faci necunoscator in manipularea umana, in ipocrizie, minciuna fatarnicie, aroganta, duplicitate specific umana.
Am ales sa nu te cred. ca ai fi femeie. Totusi o sa ma adresez tie ca femeie asa cum ceri, nefiind deloc convins.
Poti fi foarte bine un individ rau intentionat si lipsit de respect. Eu asta am constatat din analiza raspunsurilor dvs. si anume, mai exact:
- Nu meritati increderea mea.

Cred ca tu,, scotianco" ai scris intr-un mesaj anterior despre situatia ta materiala de acasa:,, parintii mei nu sunt securisti...parintii mei cerseste la poarta cimitirului"".
No comment.

Iata ce scriu unii useri despre tine in urma,, dialogului,, dezastruos avut cu d-ta:
User:

User:

User:

Tu raspunzi:

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Madaxo97):

Scrii:,,Este vinovat și șoferul, dar este cineva in spate divin, care a permis ca acel accident să aibă loc, nu doar șoferul, Dumnezeu a permis acel accident cu un scop..."

Ce gaselnita ai debitat!
Asta e un scenariu ca sa-mi demonstrezi mie ca nu ai fost capabil sa obtii permis de conducere?

"In locul argumentelor logice, validate, introduci generalitati, din mintea ta subiectiva, doaor, doar ce o sa-ti de cineva dreptate." - si dumneata ce argumente logice ai? Ca mintea ta numai logică nu e, tu gândești așa cum te-a spălat biblia pe creier, nu gândești logic, tu esti cel care fabuleaza din cărți.
Unde am generalizat eu? Arată unde! Zici ca am mintea subiectivă, pai cum vrei sa fie? Încuiată ca a ta? Nu, mulțumesc. Eu nu fac un lucru ca scrie într-o carte ca trebuie, îl fac dacă vreau si daca consider eu ca trebuie în primul rând.
Eu nu am zis niciodată ca sunt fără de păcat si nu am greșit nimănui, oi fi greșit, fără sa vreau in majoritate timpului, dar nu sa provoc durere gravă.
Zici : "alta e sa tte feresti sa faci raul ca urmare a unor convingeri bine educate,", exact, am mai zis de 2, 3 ori chestia asta în cazul în care nu ai citit mesajele mele, si scriu din nou cu litere mari sa vezi EDUCAȚIA, asta e baza, trebuie sa educam oamenii, nu sa îi îndoctrinam religios, cu ce îi ajută? Care e scopul? Să îi transformam într-o turma de oi pe toti da creadă într-un zeu? De ce? Nu putem sa îi educam si atât?
Și faptul ca un golan, ipocrit, jmecher manipulator, laș, cu suflet canceros cum zici matale, vrei sa spui ca faptul ca oamenii ăștia exista e vina ateilor sau? Ce vrei sa spui cu asta? Dacă raspunsul e da si asta crezi, ai probleme grave la mansardă. Lipsa educației nu are de-a face cu lipsa religiei.

Eu am zis ca nu am produs suferință la modul grav, gen accident de mașină, așa cum m-ai acuzat dumneata, nu ca nu am făcut niciun pic de rău la viața mea si sunt fără de păcat, iar puneți omului cuvinte aiurea în gură si presupuneti prost.
Fac ce vreau si stau pe ce site vreau, ca nu fac rau la nimeni pe site-ul asta, nu imi spui d-ta pe ce site sa stau, zici ca am puține clase dar scriu mai bine gramatical decât matale, stai calm ca am si bacalaureatul luat, nu sunt nici aroganta, nici ipocrită, Dumnezeu stie bine cum sunt si ce suflet am si nu dau doi bani pe faptul ca ma judeci dumneata, nu trebuie sa îți demonstrez nimic până la urmă, nici nu știu de ce îți răspund.

Deci esti chiar foarte ignorant, ca sa nu zic direct prost laughing tu te uiți cu cine te cerți? Numele meu nu e scoțianca, ea este cea care a pus întrebarea, eu ma numesc Mădălina, user cu numele madaxo97, tu nici nu știi măcar cu cine conversezi si ai pretenția să fi luat in serios. Nu imi trebuie încrederea ta si sa îți demonstrez ție nimic daca sunt troll sau nu, ceea ce nu sunt, poți citi răspunsurile mele la celelalte întrebări, nu am motive sa stau sa trollez pe un forum la vârsta mea, sunt aici sa ajut cum pot și răspund la întrebările la care stiu si vreau.

| Madaxo97 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu este nicio găselnita, este singurul Adevăr, happy Dumnezeu este cel care permite totul pe acest pământ, si bune si rele, nu se face nimic fără voia lui, este logic acest lucru, nu trebuie sa scrie în nicio carte ca să ne dam seama de asta.
Esti dus cu capul, ce treabă are dacă am eu sau nu permis cu treaba asta, ești mega penibil încât nici nu îți dai seama, NU vreau sa dau de permis pentru ca așa vreau, e o alegere personală, nu imi plac mașinile si nu ma consider în stare să conduc momentan, e fix treaba mea de ce nu dau de permis, nu am făcut în viata mea școala de soferi, nu ma atrage șofatul, și sunt femeie, nu bărbat, ignorantule, de vreo 3 ori ți-am spus. Ferească Dumnezeu...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru doctorandus):

O dovada in plus ca pe acest site intra si indivizi cu probleme la mansarda.

Dupa logica dumitale:
- un parinte ce il invata pe copil sa treaca strada prin loc marcat si nu la intamplare e un parinte limitator de libertate a copilului sau, ori in fapt ii vrea binele acestuia?

Dumneata urmaresti sa faci victime, speri sa ajunga unii ca dumneata, doar pentru ca d-ta ai avut o situatie materiala mai precara si ai suferit, asa cum scrii:
,, parintii mei nu sunt securisti...parintii mei cerseste la poarta cimitirului"".
No comment.

Iata ce scriu unii useri in urma,, dialogului" avut de acestia cu tine si cum raspunzi d-ta:

User:

User:

User:

Tu raspunzi:

Va atrag atentia ca va contraziceti in mesaje.
Am preluat ce ati scris in mesajele dvs. si anume:,, ca sunteti o persoana fara nici o frica,,,, ca nu ati provocat niciodata nici-p suferinta nimanui ''
. Observ apoi ca spuneti in mesaje ca nu dvs. ati scris cele de mai sus, ca am inteles eu gresit.
Multe sunt problemele dvs. de vreme nu ati reusit sa alcatuiti macar putine raspunsuri punctuale, fara sa contina ura, la comentariile mele. Constat ca dvs. nu intelegeti sensul si consecintele propriilor dvs. cuvinte si fraze folosite in mesaje dvs.
E mai usor ptrentru dvs. sa ma jigniti prin mesaje generalizate, nepunctuale, in loc sa-mi dati raspunsuri adecvate, punctuale, bazate pe informatii valoroase.
Ceea ce va spun eu acum probabil v-au spus-o si altii, insa mi-ati creat convingerea ca prin tiparele caracterului dvs. v-a durut undeva cand a trebuit sa va corectati atitudinile si sa manifestati seriozitate, deschidere, adevar fata de educatia spirituala.

No comment.

User:

User:

User:

Tu raspunzi:

Scrieti:,,...pai in primul rand nu Dumnezeu a creat rebuturile?,
Nu, categoric nu Creatorul hotaraste ce suflet va deveni rebut sa nu. Asta cu sufletul ce ajunge rebut tine de alegerea/libertatea fiecarui om.
Dumnezeu a creat oameni cu libertate de alegere a binelui sau raului.
Iadul este pentru,, sufletele rebuturi,, ce au ales pe pamant in mod constient/liber sa faca raul.
Oare chiar asa de greu de inteles sunt aceste lucruri simple?
Sigur ca e mai usor sa-ti dea altul informatia mura-n-gura decat sa fie cautata, citita, analizata, inteleasa prin filtrul proprei constiinte.

User:

User:

User:

Tu raspunzi: