Nu exista materie! Doar energie condensata.Gandurile noastre sunt emisii de energie.
Experimental s-a dedus că, sentimentele negative ne separă de lumea din jurul nostru şi ne deconectează de fluxul miraculos al vieţi iar cele de iubire si recunostinta au efectul contrar.
Citeste despre fizicianul acesta:
http://en.wikipedia.org/wiki/Vladimir
Pai daca ti-ai format deja o parere cu privire pe acest subiect atunci de ce te-ar mai interesa de parerea altora?
Ar conta catusi de putin daca ti-as spune ca toate astea nu sint decat baliverne? Probabil ca nu asa ca oricum nu vad rostul intrebarii.
Este una dintre cele mai complicate si greu de inteles parabole din Biblie. Dezvoltarea subiectului depaseste cadrul TPU-ului. S-a scris enorm despre asta, o parte se gaseste si pe net.
Ca Domn al tuturor vizibilelor si invizibilelor, desigur ca Isus poate influenta materia. De altfel, toate minunile facute de El se pot incadra intr-una din trei categorii: minuni de vindecare, minuni asupra Lui Insusi si minuni asupra materiei (naturii) inconjuratoare. Cea cu smochinul e din ultima categorie. Deltfel, acesta e si nivelul cel mai "basic" de intelegere al parabolei (intamplarii) cu smochinul.
Intr-o anumita masura, si omul poate inflenta materia. Sa nu uitam ca materia a fost creata in vederea omului si nu invers. Unul dintre primele lucruri pe care le-a facut Adam a fost sa dea nume animalelor si plantelor, semn al stapanirii sale. Dumnezeu nu a dorit sa faca asta El insusi, ci i-a spus lui Adam sa faca (Geneza 2:19), prin aceasta Dumnezeu il instituie pe om stapan al naturii. Acuma, sigur ca omul poate fi stapan bun sau stapan rau, dar asta e deja alta istorie.
O femeie a fost posedata de diavoli dupa ce o vecina care se ocupa cu magia neagra a blestemat-o pentru ca nu vroia sa-i imprumute niste bani.
Mmm cumva da dar nu putem influienta ``materia`` din celelatle persoane, adica putem atrage lucrurile doar spre noi nu spre alte persoane, altfel cum zice si Thunderstruck deja vedeai la stiri, insa prea putini stiu sa foloseasca aceasta putere. se numeste legea atractiei universale
Sunt perfect de acord cu tine, dar eu am ales sa folosesc acest termen, pentru a ma face inteles de toata lumea.
In documentul pe care l-ai trimis vorbeste despre un oras.
Asadar esti de acord ca, CREDINTA care este o energie, si un mesaj ca sa spunem asa, poate sa fie captat, de copaci, apa, vant, etc?
Superitia nu credinta este cea care domina in Romania, biblic nu scrie nimic de asa ceva ca putem sau ca poate cineva, biblic nici moise nu a despartiti marea si iahve
Poate ca oamenii aceia nu vor in realitate ceea ce spun.
Ei blesteama, dar in realitate vor altceva.
Trebuie sa crezi cu adevarat, in plus, unele lucruri nu permite Dumnezeu.
Scuze ca intervin, nu prin credinta ci prin vointa, lasa-l pe isus isus este mort de 2000 si ceva de ani, telekinezia = miscare la distanta, o gospodina pe numelei ei Nina Kulagina avea asemenea puteri telekinetice a devenit celebra in anul 1960 cand cu puterea mintii (energia din creier pe care o avem toti daoar ca rusoiaca a avut-o mai dezvoltata baftoasa)a reusit sa miste niste obiecte de mici dimensiuni care se aflau pe masa.
Ha ha ha ''vointa fara credinta = 0, pai asa zic si eu credinta fara vointa =o(biblia si personajul biblic Iisus fac parte din cultura religioasa a poporului evreu ) in Istoria reala ceea care vb de evenimente care au avut loc in realitate nu pomeneste de nici o minune a acestui Isus.nici ca a fost crucificat nici ca a inviat sau s-a ridicat ha.ha,ha, la cer citestel pe Flavius Josephus istoric evreu s-a nascut in anul 37 sec.I omul ala care a trait acum 2000 de ani nu avea treaba cu telekinezia,probabil nici nu stia ce inseamna acest cuvant, nu avea cunostinte despre ce forma are pamantul, nici nu stia despre existenta altor planete, probabil considera ca pamantul sta pe loc, nici macar nu a avut curiozitatea s-al studieze pe Aristarh din Samos care s-a nascut cu mult inaintea lui Joshua care a sustinut ca pamantul se invarte in jurul soarelui, probabil nici nu a auzit de acest Aristah. ar fi trebuit sa-i studieze totusi teoriile.
Daca ar fi trait acesta gospodina pe timpul lui Iesus si ar fi miscat diferite obiecte i-ar fi zis ca-i posedata de diavol. oamenii de atunci erau primitivi iar Joshua pe cei care nu erau crestini i considera pagani, salbatici, animale care trebuiesc convertite la crestinism. nu ti sa pare ca era cam rasist.
De parca daca scrie in biblie chiar asa a fost...
Probabil e posibil, dar nu prin vorbe, altfel cati ar fi fost morti, sau nici macar lumea n-ar exista, cati nu spun "lua-o-ar dracu de lume"?
Nu stiu ce sa zic, asta ar insemna ca blestemele ar exista ceea ce nu vreau sa cred.
Poate este posibil intr-un fel anume dar pe care inca nu l-am descoperit, acela de a influenta materia prin cuvant.
Suna cam SF, dar cred ca ar fi posibil sa manipulam energia care ne inconjoara.
Deci personal nu stiu ce sa zic o fi fost adevarat cu rusoaica dar cum zici tu trebuie sa ai credinta aiurea trebuie sa fi dotat cu abilitati (calitati psihice)iesite din comun presupune vointa de fier, credinta tine de altceva sa crezi in trinitate 3 in 1 sa crezi in zeii, draci, laci.maci, prostii care nu fac altceva decat sa-ti zapaceasca creierasul/a mai aparut o maicuta din tara noastra nu stiu din ce oras, care se crede nu stiu cine/saraca a luoat-o razna probabil a studiat prea multe religi, biblia, ca in final sa ajunga sa delireze.acolo te duce religia si biblia/asa ca ai grija cu credinta/e oarba si nu se stie incotro te indreapta
Ca sa ai vointa, de exemplu sa construiesti o casa, trebuie SA CREZI ceea ce faci, ca daca nu, ai fi pierdut sau nebun.
Biblia si Isus, fac parte din istoria UMANITATII, nu doar din cultura religioasa a poporului evreu.
Nu exista istorie reala, si istorie nereala, cand vorbim de istorie vorbim de dovezi.
Istoricul evreu Josephus Flavius vorbeşte despre Isus (Antichităţi iudaice, vol. II, traducere de Ion Acsan, cartea XX, cap. IX, pag. 571).
Spui ca nu se vorbeste despre uciderea lui Isus.
Tacitus, un istoric roman de la sfârşitul secolului I e.n., a scris: „Numele [de creştin] li se trage de la Cristos, care, în vremea împăratului Tiberius, fusese condamnat la moarte de Pontius Pilatus". — Anale, de Cornelius Tacitus, editura Humanitas, 1995, traducere din limba latină, introducere şi note de Gheorghe Guţu, cartea XV, par. 44, p. 430.
Nu avea cunostinta despre formele pamantului?
Cand biblia oferea raspunsul, la ce forma are pamantul, voi credeati ca este plat. Is. 40:22.
Biblia cand afirma ca pamantul sta pe nimic, Aristotel si toata echipa credeau in basme. Iov 26:7
Ca exista alte planete ce sa mai spun. Amos5:8, Isaia13:10.
Faza cu Galilei, este de vina biserica Catolica, care au interpretat, gresit 2 verste biblice. Dar asta nu insemna ca biblia a gresit.
Dara viitoare, incerca sa pui, si tu, cel mult 2 intrebari, ca altfel nu o sa mai intelegem nimic.
Aici se gaesete demonstrarea a ceea ce spune M600. http://www.youtube.com/watch?v=Bnqm3tuZHc0
Dr. Masaru Emoto este binecunoscut la nivel mondial datorită rezultatelor sale uluitoare în cercetările referitoare la cristalizarea apei. Experienţele sale revelează în mod indubitabil existenţa aspectelor subtile, energetice, precum şi influenţa evidentă pe care gândurile, sentimentele, muzica, imaginile, etc. o pot avea asupra materiei. Apa este purtătoare de informaţie şi poate fi foarte uşor impresionată, impregnată, cu diferite energii. În experienţele de cristalizare a apei, în mod foarte evident, încărcătura energetică benefică (provenind, de exemplu, de la o rugăciune, sau de la o muzică armonioasă) este obiectivată în cristale simetrice, de forme foarte frumoase. În caz contrar, dacă apa este încărcată cu energii malefice (provenind, de exemplu, de la un fragment de muzică hard-rock, sau de la dezinfectantele din apa de la robinet), ea nu cristalizează deloc sau cristalizează foarte puţin, în forme dizarmonioase.
OctavianDanielMaria întreabă:
OctavianDanielMaria întreabă: