| Seba2013 a întrebat:

Ce parere aveti despre relatarea din biblie, in care Isus blesteama smochinul, iar dupa aceea smochinul se usca?
Credeti ca este posibil sa influentam materia?
Eu sunt de parere ca da.

Răspuns Câştigător
| M600 a răspuns:

Nu exista materie! Doar energie condensata.Gandurile noastre sunt emisii de energie.
Experimental s-a dedus că, sentimentele negative ne separă de lumea din jurul nostru şi ne deconectează de fluxul miraculos al vieţi iar cele de iubire si recunostinta au efectul contrar.
Citeste despre fizicianul acesta:
http://en.wikipedia.org/wiki/Vladimir

136 răspunsuri:
| Seba2013 explică (pentru dragos38):

Divinitatea ne-a dotat cu simturi receptori vizuali, auditivi, olfactivi, tactili
astfel unele specii cum ar fi lilieci s-a dezvoltat alte simturi
Ce vrei sa spui, ca acele alte simturi, nu au fost create de creator ci de natura?

| dragos38 a răspuns (pentru Seba2013):

Exprimare a fost gresita asa cand te grabesti/voiam sa zic ca lilieci, delfinii e.t, c. si-au dezvoltat simturile in functie de necesitati. putem vb de-o inteligenta a materiei, pe care bine inteles tot divinitatea a dotat-o.

Comunicarea telepatica este net superioara celorlalte, dar ma rog, voi sectantii sau religios cei fi, iti imaginezi ca divinitatea i-si foloseste comunicarea verbala strigand din inaltul cerului, cum il descrie biblia pe elohim.

S-au putem zice altfel, unele simturi s-au adaptat mediului in care traiesc, altele ne- mai findui folositoare au scazut in intensitate, au slabit(un muschi care nu ti-l mai folosesti se distrofiaza, sau daca de maine te vei muta intr-o pestera fara sa mai iesi de acolo vederea iti va slabi, deoarece nu mai este stimulata si nervul se distrofiaza?(slabeste)asta inseamna adaptarea la natura/fara ca divinitatea sa mai intervina.

| dragos38 a răspuns (pentru dragos38):

Deci in concluzie natura datorita inteligentei materiale poate creea.,, universul este guvernat de legi ale naturii si creat conform unui plan pe care vom izbuti candva sa-l intelegem''St.Hawking.

Problema, nu este ca natura ne influenteaza.
Subiectul acesta este altul.
Oricum tu crezi ca exista un creator, asa cum spui.

Amince, eu stiu ca tu vrei sa arati cat de destept esti.
Dar argumentele tale nu confirma nimic.
Amice natura ne influenteaza, nu creeaza.

Universul, cu ajutorul materii inteligente poate creea si infuenta.cu ajutorul fizici cuantice s-a ajuns l-a concluzia ca in spatele tuturor lucrurilor care le vedem exista o inteligenta universala care coordoneaza, organizeaza universul.toate elementele care se gasesc in noi se gasesc si in univers, plante, animale.
. universul este guvernat de legi ale naturii si creat unui plan pe care vom izbutii candva s-l intelegem''St.Hawking.

Citeste Inteligenta materiei scrisa de Prof.dr. Dumitru Constantin Dulcan nu te speria nu este ateist el crede in existenta lui Hristos, nu ma cred destept doar citesc.

Pai si tu, de ce nu crezi in existenta lui Hristos?

Amice, hai sa revenim la subiect.
Daca divinitatea comunica doar prin telepatie, asa cum crezi tu.
Ce te face sa crezi ca el nu da detalii despre el?

1.pai,biblia in primul rand nu relateaza nimic despre ce a facut hristos cand era mic sa zicem intre 12 si 30 sau 32 de ani cat o fi trait., si daca a existat nu cred ca a avut nimic divin in el o fi facut parte dintr-o secta s-a razvratit impotriva romanilor l-a prins si l-a crucificat. in antichitati iudaice este mentionat hristos ca a facut minuni ca a fost crucificat si a inviat a 3 zi asa cum scrie in scripturi ok.dar pe timpul acela Flavius nu traia deci el a relatat probabil din biblie. in Razboiul iudeiilor impotriva romanilor nu specifica nimic despre asa zisul hristos l-a un moment dat pe la sfarsitul manu-scrisului spune ceva de un Iesus ca ar fi aparut pe strazile ierusalimului si striga ca un nebun.este prins dupa care i s-a dat drumul deoarece procurorul de atunci il vedea ca pe un nebun si in fine a murit din cauza unei pietre aruncata de o catapulta, nu specifica nimic de nici de nici o inviere sau rastignire sau minuni.care apar in biblie si antichitati iudaice(relatarea bibliei de catre Flavius./si alt argument S.F-ist este acela ca fecioara Maria a fost lasata gravida de sf.duh(dumnezeu)cu asta se ocupa dumnezeu.ma indoiesc.
2.pai nimeni, dar nimeni, din cei peste 8 miliarde de fiinte umane nu stie cum arata divinitatea/in afara de biblie care il descrie avand insusiri antropomorfe(ce tampenie) doar oamenii de stilnta dau cu presupusul ca ar fi o inteligenta universala/o energie/biblia spune asa l-a inceput a fost cuvantul Constantin Dulcan a tradus acesta fraza,, l-a inceput a fost energie'' deci divinitatea poate fi o energie, o inteligenta universala care a creat materia, o organizeaza si coordoneaza.sunt doar ipoteze/divinitatea nu s-a revelat nimanu-i, revelatia s-a a facut-o prin fapte, adica aparitia universului sau evolutia formelor de viata de la organisme unui celulare la cele pluricelulare. eu ti-am mai zis daca vrei s-a intelegi ceva cum a evoluat formele de viata citeste Inteligenta materiei.

1 Amice, dar de unde sti ca in biblie nu relateaza nimic, despre Isus hristos, ai citit biblia?
Hotarestete, ori a existat, ori nu?
Dupa aceea pot sa iti raspund la mai multe.
De exemplu am vazut parerea ta, cu Maria, ca nu a putut ramane insarcinata de duhul sfant.
Pai tu crezi ca a facut sex, sau ce?
Sau vrei sa spui, ca nu crezi ca a putut ramane gravida fara sex.
Ba da amice, se poate, pot sa iti dovedesc.
Dar hai sa o luam usor, eu nu vreau sa o iau inainte, daca nu am rezolvat inceputul.
Deci amice ori crezi in existanta lui, ori nu?
Daca spui ca nu, stai linistit, ca eu nu ma supar.
Dupa aceea o sa iti spun, de ce cred eu, in existenta lui.
Si daca nu ne intelegem, amice, ne luam ramas bun, si gata.
Nu are rost sa vb. fara rost.

1da, asta este a 2 oara cand citesc biblia, repet, daca a existat a fost doar un simplu om,
2. exista 2 moduri de a ramane gravida contact sexual si inseminare artificiala/
eu zic sa ne lu-am ramas bun de pe acum./

1Vad ca te cam indoiesti, daca a existat sau nu.
Asa ca, deocamdata tu ar trebui sa vorbesti mai putin.
2 Exista si un al 3-lea mod pe care tu nu il sti.
Asa ca te-am lasat amice, gata ca m-am saturat.

| doctorandus a răspuns (pentru M600):

Acel Vladimir este un oras, nu un fizician.