| Seba2013 a întrebat:

Ce parere aveti despre relatarea din biblie, in care Isus blesteama smochinul, iar dupa aceea smochinul se usca?
Credeti ca este posibil sa influentam materia?
Eu sunt de parere ca da.

Răspuns Câştigător
| M600 a răspuns:

Nu exista materie! Doar energie condensata.Gandurile noastre sunt emisii de energie.
Experimental s-a dedus că, sentimentele negative ne separă de lumea din jurul nostru şi ne deconectează de fluxul miraculos al vieţi iar cele de iubire si recunostinta au efectul contrar.
Citeste despre fizicianul acesta:
http://en.wikipedia.org/wiki/Vladimir

136 răspunsuri:
| dragos38 a răspuns (pentru Seba2013):

,,omenirea a primit mesaje divine''da asa este, in istoria omeniri doar cultele, sectele, personajele fictive din biblie sau delirantii mistici care se credeau trimisi zeului din biblie pe pamant aia intr-adevar au primit mesaje de la zeul biblic.pacat ca nu existau cabinete de psihiatrie pe atunci sau ospicii/de fapt primul personaj fictiv inventat de mistici, retardati, e.tc. a fost Adam care a stat si de vb cu zeul biblic/ce baftos.ma gandesc oare d-zeul biblic de o fi ales sa stea de vorba sau sa trimita mesaje divine doar unor deliranti mistici sau retardati care intr-adevar au facut si ei parte din omenire.

Poate peste 500 de ani vei primi si tu vreun mesaj datorita credintei tale de nestramutat, nu de alta dar vezi Moise a trait 900 de ani un alt credincios de neclintit.si tie de ce nu ti-ar da macar 500 ca doar si tu ai credinta si poate vei muta si muntii cu credinta ta.sa ne anunti cand vei reusi si pe noi astia mai necredinciosi. eu zic sa te apuci de pe acum sa spui vreo 50 de rugaciuni pe zi si poate divinitatea se va induiosa de tine si ti va raspunde rugaciunilor tale sau iti va trimite un mesaj pe la varsta de 100 de ani

| Seba2013 explică (pentru dragos38):

Amice esti limitat.
Tu crezi ca exista Dumnezeu, dar nu crezi ca poate comunica cu omenirea.
Si incepi sa dai exemple care nu are nici o legatura cu subiectul.
Amice daca primesti mesaje divinie de la ceva ce exista, nu inseamna ca trebuie sa mergi la psiholog.
Lucrurile acestea sunt naturale.
Amice daca creatorul, vrea sa influenteze creatia lui, eu cred ca este posibil lucrul acesta.
Tu limitat fiind, sigur ca nu crezi.

Ba da poate comunica ti-am zis primul om a fost Adam nu numai ca nu a comunicat cu el dar la si vazut iar al doilea om a fost Moise super, si al 3 a fost Hristos or mai fi fost si altii nu mai stiu, de fapt da si in zilele noastre se poate dar inainte de a ne comunica el ceva trebuie noi sa-i trimitem mesaje prin rugaciuni, si daca nu-ti raspunde inseamna ca esti un pacatos si atunci te duci la popa(nu la psihiatru caci nu se stie daca mai ai loc pentru ca pe acolo mai sunt destui care spun ca au primit mesaje de la d-zeul biblic pe cale naturala) si-i spui ca doamne doamne nu vrea sa vb cu tine si atunci popa fiind iventiv o sa-i trimeata o telegramna urgent....cu porumbelul ala de zboara pana sus la cer, caci d-zeu nu are mobil pentru ai putea trimite un S.M.S. si daca popa i ocupat va trebui sa te duci la maicutele alea batrane caci sunt mai apropiate de autoritatea din cer. dar va trebui sa le bagi si o bacnota in buzunar, si ele te asigura cu capul plecat ca totul e ok.mergi in pace si dupa ce si vor lua ceva de banii aia pe care i ai dat se vor duce si-ti vor aprinde o lumanare,

| dragos38 a răspuns (pentru dragos38):

Cu siguranta i-si poate influenta propria creatie in mod pozitiv, promovand stiintele si inspirandui pe oamenii care studiaza stiintele naturii, stiintele exacte, stiintele sociale .e.t.c.bine inteles ca pe pochi pe mistici sectanti retardati, n-are cum sa-i ajute pentru ca sunt ignoranti, si-i lasa sa delireze in imaginatia lor sustinand ca ei primesc mesaje de la divinitate care s-a facut cunoscut personal.(primul personaj fictiv a fost Moise care a comunicat cu D-zeul lor, ciudat ca in ziua de azi nu mai prea comunica nimeni cu d-zeu, in afara de deliranti.

Amice, te intreb pe tine personal, nu pe altii.
Crezi ca divinitatea, poate comunica cu omenirea?
Mai sus afirmi ca nu, si dai exemplu cu organismul microscopic.
Acuma afirmi ca da, adica ca poate comunica cu omenirea?

Pai,comunicarea nu este specfica doar fintelor umane ci si plantelor, animalelor.e.t.c.
divinitatea daca comunica o face sigur prin telepatie.cuvantul provine din limba greaca tele inseamna departe pathos inseamna simtire/cu siguranta inventatorii sau creatori au fost la un momenmt dat inspirati de divinitate adica 99% transpiratie si 1% inspiratie,
iar telepatia nu este specifica doar fintelor umane ci ea se manifesta si in randul animalelor a fost demonstrat stiintific.sa fie clar ca divinitatea nu ajuta pe toti puturosi,ignorantii deliranti e.t.c. trebuie sa muncesti zi lumina sa-ti folosesti logica in concluzie muncesti fara sa mai astepti ajutorul celui de sus. divinitatea prin intermediul naturi ne-a dotat cu ochi sa vedem, maini sa descoperim,sa inventam,picioare pentru ne putea deplasa, si creier sa gandim. evolutia omului a depins de natura si divinitate, unele specii de animale sau adaptat la diferite medii altele au disparut, un peste care a gasit un mediu prielnic intr-o pestera s-a adaptat acolo disparandui ochii, deci iata o adaptare l-a mediul nocturn.
i-mi mentin parerea ca noi pe langa divinitate suntem niste pureci.semisalbatici,va mai trece 2000 de ani pana or reusi sa traiasca in armonie, daca n-o sa dispara rasa umana.pamantul asta se invarte si cu noi si fara noi, dar cred ca s-ar simti mai bine daca s-ar invarti si fara noi.

Amice, iti place sa te joci cu, cuvintele.
Eu te-am intrebat daca crezi sau nu.
Haide sa mergem ordonat.

Eu vad ca tu nu intelegi.am spus ca divinitatea foloseste comunicarea telepatica(inspiratie)transimiiterea unor informatii de la distanta, aceasta comunicare nu este specifica doar divinitatii ci se desfasuoara si la nivel de regn animal. la un moment dat marii inventatori creatori ai omenirii cu siguranta au fost inspirati de divinitate 99% transpiratie si 1%inspiratie. bine inteles ca nu toti puturosii, delirantii, mistici, retardati, sunt inspirati, ei doar isi imagineaza ca le-a vb d-zeul biblic.bolnavi mintali deci astia trebuie dusi la psihiatrie sau psiholog/poate si tu vei primi intr-o buna zi vreun mesaj de la d-zeu datorita credintei tale nestramutate dar trebuie sa te rogi mult, mult, mult 100 de ruaciuni pe zi, si cu siguranta la varsta de 100 de ani zeul biblic se va induiosa de tine si te va ajuta sa muti muntii cu ajutorul credintei/nu trebuie decat sa crezi si sa astepti,

Amice, acei oameni, observa creatia lui, si baga la cap, dar nu il cunosc.
Dumnezeu, a dat omenirii un mesaj pentru al cunoaste pe el personal.
Daca erai vreun expert mai ziceam si eu.
Asa ca laso mai usurel cu acuzatiile, ca nu esti nimeni important.
Daca ar fi bolnavi mintali, nu ar avea capacitatile care le au.
Psihologii pentru a afirma ca cineva este nebun, le trebuie semnele care corespund.
Asa ca dai dovada de ipocrizie, cu acuzatiile tale.
De parca cei care nu cred in Dumnezeu, nu pot fi bolnavi.
Oamenii au dreptul sa creada ce vor, tu cine esti sa ii acuzi?
Daca ai ceva sa le spui, vorbeste frumos amice, daca nu taci mai bine din gura.
Mai faci si badjocura pe deasupra.
Ia du-te intreaba-l repede pe taicato, daca un om cu ajutorul creatorului poate influenta creatia lui.
La ora actuala eu pot comunica cu apa, bai baiatule si inca ceva, dar tie nu-ti spun.
Citestel pe Dr. Masaru Emoto, si deschide bine ochii.

Pai exact ce am zis eu, oamenii observa natura cu ajutorul ochilor. cerceteaza pt.ca fiinta umana tot timpul a fost curioasa, sa descopere inaltandu-si ochii spre cer, ajungand sa depaseasca frontierele cerului si mai mult sa ajunga la granita sistemului solar.insusi observand atomul care arata exact ca sistemul solar in minuiatura te duce cu gandul la un creator/creatorul nu se poate face cunoscut personal/deoarece nu arata ca noi/el nu foloseste o comunicare verbala cum folosim noi, sau cum i-si imaginau semisalbaticii care au scris biblia sa nu le zic altcumva. daca chiar a vrut sa inspire pe cineva a folosit comunicare telepatica.comunicarea telepatica este specifica si animalelor.
comunicarea cu apa mi-e degeaba i-mi spui nu ma intereseaza poti vb din partea mea si cu Luna/ mai bine te-ai duce la un
post Tv sa le spui alora minunea ta.sau la un psiholog? esti pe drumul cel bun.ce urmeaza sa muti muntii? sa dai si lumii de stire cand vei reusi,
Care era mesajul zeului din Biblie prin care s-a facut personal cunoscut''Eu sunt alfa si omega.o alta prostie inventata de semisalbaticii aia materia si energia nu are sfarsit ea se transforma materia a existat din totdeauna si inaintea aparitiei universului si a pamantului/am mnai zis si repet daca pisicile ar avea un dumnezeu al lor, oare cum si l-ar imagina?

Mai bine citesti tu, cartile lui Moshe Idel sau Stere Diamandi care a fost om de cultura, preot/astia stiu mai bine cum stau lucrurile cu manipularea maselor/turmele de ignoranti.

Du-te ma, nu se poate face cunoscut personal, si asta de ce?
1Ca nu arata ca noi?
Da cum arata, de un se poate face cunoscut?
O fi mut....sau poate urat?
2 El nu foloseste comunicarea verbala cum folosim noi.
Esti sigur, 100%?
Oare cel care a creat limba, nu stie sa vorbeasca?
Se vede clar ignoranta ta, ti-am dat exemple stiintifice, amice.
Nu eu spun asta, si stai linistit, ca aia mai destepti stiu.
Am documentarul, frustratule, daca vrei te trimit acolo.
Nu stiu care ii problema ta cu pisica, ca daca ar avea Dumnezeu.
Stai linistit ca si pisica a fost creata, deci si ia are.
Eu lucrurile acestea le vorbesc cu copii, amice.
Crede-ma ca pari mai destept, daca te faci ateu.

Sti care-i faza cu pisica daca si pisica ar avea un dumnezeu oare cum si l-ar imagina raspuns ''alergand dupa sobolani''

Cand spun ''nu arata ca noi'' ma refer la insusirile umane divinitatea nu este antropomorfa/se vede ca nu sti ce inseamna antropomorf.
2.asta-i 100 oara cand pomenesc de comunicarea telepatica care nu este specifica doar fiintei umane ci ea se manifesta si la regnul animal.
deci din cate observ nu poti face diferenta intre comunicare
verbala, nonverbala, telepatica, hai ca ma i-a somnul/ pace tie.

Da, amice bine zici.
Si la oameni, se poate referi, pentru ca si ei au acest instinct.

Dragos,noi am fost inzestrati de divinitate cu calitati asemanatoare.(chipul si asemanare lui, oricum nu crezi tu in asa ceva, fate ca nu ai vazut fraza asta).
Suntem rationali, inteligenti, cate nu putem face la ora actuala?
Gandeste-te bine, oare creatorul ochiului, nu vede?
OK, bine, sa spunem ca Dumnezeu comunica prin telepatie cu noi.
Si ce vrei sa spui?
Ca numai asa se poate?
Adica animalele se comunica doar prin telepatie?
Sau noi ne comunicam doar prin telepatie?
Tu ai ceva bun, amice, observi creatia, si crezi ca exista un creator.
In privinta aceasta nu te inseli, sa nu iti fie rusine cu adevarul acesta.

''chipul si asemanarea lui'' asta este o intoxicare, omanii din acele vremuri si-l imaginau pe zeul lor dupa chipul si asemanarea lor/exemplul cu pisica este ceea mai buna, daca si pisicile ar avea un d-zeu al lor si l-ar imagina l-a fel alergand dupa sobolani.suntem rationali cum sa nu, doar am evoluat pe parcursul a milioane de ani/teoria evolutionista.eu nu zic ca ne tragem din maimute, dar se stie ca 99, 9 % din elementele care alcatuiesc corpul uman se regasesc si in alcatuirea planelor si al animalelor/la fel cum ne hranim si noi la fel se granesc si planetele si animalele, miscarea la fel este prezenta si la vegetale orientandu-se dupa soare cel mai bun exemplu este fasolea se infsoara in jurul pocii ca un sarpehappy iar farful si-l orieteaza spre soare(pune o fasole la umbra fara pic de raza solara si apa sa vedem daca poate trai)aminoacizii care se gasesc in muschii umani se regasesc si la vegetale si animale/de fapt evolutia a inceput din materie nevie la materie vie/din organisme unicelulare microbi la pluricelulare.doar ca acum s-a introdus religia cu invataturiile ei total gresite. dupa inventarea ultimelor aparate sofisticate doctori au observat la nou nascuti ca in prima faza, in prima luna copilul seamana este ca un mormoloc(pui de broasca)pe parcurs se modifica, si s-a mai observat ca bine inteles l-a microscop sau alte aparate care maresc imaginea, ca suprafata pieli nostre este alcatuit dintr-un fel de solzi care se gasesc si pe pielea animalelor.

| dragos38 a răspuns (pentru dragos38):

Eu nu zic ca animalele pot comunica doar prin telepatie, am zis ca exista mai multe feluri de comunicare telepatie, verbala, nonverbala e.t.c.delfini de exemplu comunica prin ecolocatie, pisicile se freaca de diferite obiecte pentru a le imprima mirosul lor.in momentul in care vine alt motan sa se reguleze stie ca prin zona se afla pisicuta/si cu telepatia in urma cercetarilor s-a observat ca la paienjeni isi transmit modelul structural al panzei, si tot asa de la distanta pot comunica si furnicile si albinele/si atunci daca exista,, n'' variante de comunicare cu siguranta divinitatea a ales comunicarea telepatica(inspiratie) pentru ai ajuta la un moment dat pe marii inventatori si creatori dar 99 % transpiratie si 1% inspiratie(divina)

Amice, divinitatea ta vede?
Ti-am mai spus, si noi avem acelasi instinct ca pisica.
Si ce, inseamna ca ne imaginam ca alearga dupa pisica?
Amice, tu vorbesti altceva, se vede care este setea ta.
Pai daca suntem rationali, eu vreau sa spun ca si creatorul este.

Exemplele tale nu are nici o legatura cu subiectul.
Nu trebuie sa imi explici, ca eu stiu, mai bine spune, de ce dai exemplele acesta?

Aha, deci noi, si animalele, ne comunicam nu doar prin telepatie.
Foarte bine pana aici.

Dar divinitatea ne comunica doar prin telepatie.

Amice, tu il limitezi pe Dumnezeu, el poate mult mai mult asa cum si animale si noi putem.
M-am convins de tine, ce sa mai spun.
Si ateii par mai inteligenti, macar ei il neaga de la inceput.
Dar tu amice, iti limitezi divinitatea, desi ia poate mult mai mult.

Cat timp mai vrei sa mai dialogam amice, ca eu deja m-am convins de tine?

Ochiul este o prelungire a creierului,diferite forme de viata au fost dotate cu receptori vizuali,auditivi, olfactivi, tactili, deci nu au aparut direct cu ochii/acestea s-au dezvoltat in functie de mediul la care s-au adaptat fiecare specie.iar acel d-zeu care vb tu ca s-ar fi facut cunoscut personal, acolo este vb de zeu.in vechime fiecare popor, impeiul roman avea zeii lor Apollo e.t.c. Dacii pe Zamolxe, Evrei pe Yahweh/de fapt evreii nu aveau nici o religie stabilita. Dupa ocupatia babiloniana, evreii au fost deportati in babilon, probabil au fost impresionati de culturta babiloniana si de religia lor. Dupa ce s-au intors in Ierusalim preotii au hotarat sa aplice cea ce au vazut in Babilon.preotii au adoptat un calendar lunar babilonian lucru care se observa si azi.au construit templul lui Yahweh. dupa modelul templului din Babilon.si-au creat propria mitologie copind parti din religia canaanita, babiloniana dar si persana.cei intorsi din din Egipt au completat cu parti din religia Egipteana.si uite asa au aparut cartile sfinte. cele 7 zile in care zeul lor a creat lumea si s-a mai si odihnit, de fapt reprezinta cele 7 tablite de lut gasite pe teritoriul care corespunde vechiului babilon. evreii au avut acces la acest mit in timpul robiei din babilon,Gradina Edenului se afla in Mesopotamia(Irak,Turcia, Siria) acolo traiau zeii potrivit legendelor mesopotamine, cuvantul Eden provine din cuvantul sumerian edin =casa zeilor/. Satan din Biblie provine din numele zeului Egiptean seth(zeul malefic al egiptului, anticii egipteni considerau ca el reprezinta diavolul)evrei la inceput l-a privit ca o entitate pozitiva, insa influentati de religia persana unde erau delimitatre clar divinitati benefice si malefice, evreii l-au transformat in adversarul lui Yahweh si al oamenilor./Moise nu a fost evreu ci egiptean cele 10 porunci ale lui Moise sunt copiate din cartea egipteana a mortiilor.Fiind faraon a avut acces l-a aceasta carte cu siguranta/
iata si revelatia zeului Biblic prin care Yhweh se face cunoscut.cand Moise l-a intrebat pe zeul bibliei cine esti el a zis,,Ehyeh asher ehueh'',eu sunt cel ce sunt'' adica o traducere fara logica. daca s-ar fi tradus corect suna in felul urmator,, eu sunt cel numit ea'' reprezinta numele babilonian al lui Enki. zeul sarpe sumerian.
In babilonul antic Marduk era zeul suprem, si alaturi de el tatal sau, Ea(Enki al sumerienilor)si mama sa, Istar.
In concluzie biblia nu este cuvantul lui D-zeu(el nu s-a facut cunoscut personal nimanui)e o carte scrisa de un grup de oameni care au incercat sa-si formeze o religie dupa modelul babilonian si Egiptean.
Asa se explica numarul foarte mare de erori cat si lipsa dovezilor arheologice cu privire la acuratetea intamplarilor prezentate in scripturi.
divinitatea nu are insusiri antropomorfe, antropoide asa cum o/il prezinta biblia/acolo este vorba de zeii.vise placute in continuare/si sa nu uiti sa ma anunti si pe mine cand vei putea muta muntii cu ajutorul credintei, zeul Elohim te va ajuta,

Nu, noi ni-l imaginam ca ar arata ca noi, nu ca ar alerga dupa pisici.nu te duce mintea /nimeni dar absolut nimeni nu stie cum arata divinitatea, doar savantii au emis unele teorii in care spun ca divinitatea ar fi hiper -constiinta.

Comunicarea telepatica este mult mai finuta, eleganta, nu deranjeza pe nimeni, folosind comunicarea telepatica asta nu inseamna ca este limitat, dar nu te duce pe tine capul.

Da amice, vorbesti foarte mult si atat.
Mai bine ai vorbi mai putin, dar cu inteles.
Divnitatea ta, desigur ca este limitata, asta este clar.
S-a dezvoltat in functie de mediu.
Adica ce vrei sa spui ca mediul, i-a creat ochiul?
Vorbesti numai prostii amice...
Lasa ca vezi tu mai incolo, cum o iei pe aratura.
Desigur ca esti ignorant, si nu vrei sa raspunzi la intrebare.
Deci tu ai o divinitate oarba, care nu vede.
Ochiul este o prelungire, vai nu mai spune?
Si ce, gata l-a creat mediul nu?

Hahaha, stai linistit ca te anunt, dar pana una alta, l-ai intrebat pe tatal tau,
daca se poate asa ceva cu ajutorul CREATORULUI?
Sau citestel pe stiintificul care ti l-am recomandat.
Mai mult decat atata nu pot face pentru tine.

Asa ca du-te ia-l de mana pe Pavel Corut, ca oricum la ora actuala nu sunteti nimic.

Trebuie sa ne suportati amice, si sa sperati, ca la ora actuala nu aveti ce ne face.
Nu vezi ca nu aveti nici macar logica?

Amice, ti-am raspuns logic.
Si noi avem acelasi instinct, ca si pisica.
Asa ca bla, bla, nu ma intereseaza.

AA, nu ma duce pe mine capul...
Hehehe, deci poate dar nu vrea, ca este mai finuta comunicarea telepatica.
Auzi nu deranjeaza pe nimeni...
De unde le mai scoti amice, aa stiu vrei sa o iei pe aratura.

Eu nu am nici o treaba cu corut, si nu l-am citit doar pe el. urmeaza sa-l citesc si pe moshe idel,si pe hawkeng
degeaba vb ca nu ai intele nimic, ochiul este o prelungire a creierului, globii oculari sunt o prelungire a creierului, deoarece ochii au o legatura cu un lob din partea din spate a capului, responsabil cu vederea.de fapt sa stii si tu. creierul cordoneaza tot./eu am spus ca divinitatea ne-a dotat cu simturi receptori vizuali,auditivi,olfactivi,tactili,si fiecare specie pe parcursul vietii s-au adaptat mediului natural fara sa mai intervina divinitatea,a lasat totul pe seama naturii, astfel unele specii cum ar fi lilieci s-a dezvoltat alte simturi ecolocatia/fluturii l-a fel i-si folosesc altceva nu ochii interceptand semnale de la zeci de km, rechinii la fel, delfini, e.t.c.deci simturiile/receptorii sau dezvoltat in functie de mediul in care s-au adaptat/undele sonore, diferite mirosuri corporale, lovituri si chiar impunsaturi.deci putem vorbi de inteligenta materiei/cine a dotat-o cu inteligenta divinitatea.nemai fiind nevoie de interventia divinitatii, vezi in ziua de azi in tariile mai putin religioase oamenii de stiinta au creat diferiti roboti care au preluat munca omului nemaifiind nevoie de interventia s-a.cam asa sta treaba si cu natura daca unele masini au fost inzestrate cu inteligenta artificiala/cu siguranta si natura a fost inzestrata cu inteligenta de catre divinitate/dar ce sa intelegi tu tu esti cu biblia

Eu ti-am mai zis ca tu nu esti capabil sa faci diferenta intre comunicarea verbala, nonverbala, telepatica e.t.c. vise placute sectantule.

De unde deduci ca nu sunt capabil?
Ai dovezi?
Amice, sectantul esti tu, care iti limitezi divinitatea.