LMAO OMULE CITEȘTE VERSETUL URMĂTOR
"Și l-a făcut Dumnezeu pe om după chipul Său; după chipul lui Dumnezeu l-a făcut; bărbat și femeie i-a făcut." Facerea 1:27
Literalmente versetul următor numeste atat barbatul cat si femeia oameni LMAO.
Voi ateilor nici macar nu stiti sa cititi două versete. Sunteti penibiiiili. Nici macar nu stiti s-a citit un amarat de verset oameni patetici ce sunteti
Se deduce ca era hermafrodit Adam Si ce cauta sa o mai faca pe Eva din nou?
Nu se deduce ca era hermafrodit. Se deduce ca Dumnezeu a facut umanitatea care continea un barbat si o femeie. Efectiv stau de vorba cu un idiot care nici macar nu intelege un text la prima vedere. Imi spui te rog cati ani ai ca sa stiu de ce naiba esti un analfabet functional autist?
Mi-am prezentat argumentul. Dacă nu l-ai luat în seamă e problema ta. Nu eu sunt ala care nu intelege conceptul de umanitate
Nu merge. Scrie clar ca a facut-o pe Eva in capitolul 2.
Este, Din cauza asta. ''Și l-a făcut Dumnezeu pe om după chipul Său; după chipul lui Dumnezeu l-a făcut; bărbat și femeie i-a făcut." Facerea 1:27''
Corect. Tot nu vad contradictia. Atat in capitolul 1 cat si in capitolul 2 se vorbeste despre crearea primilor 2 oameni. În capitolul 2 mai în detaliu decât în capitolul 1
Am zis eu altceva? Despre crearea primilor oameni e vorba Dar e ceva suspect Mai in detaliu? Nu vad ca zice in capitolul 2 ca l-a creat pe Adam. Amatorisme
Nu bag nimic din burta. Efectiv scrie negru pe alb. În 2:5 scrie ca încă nu exista niciun om, iar în 2:16 scrie clar ca e vorba de Adam. Dacă n-ai fi analfabet functional ai fi stiut deja asta.
Hai sa te ajut. Adam era si pe atunci, pe la Geneza 2:16, dar a fost creat in Geneza 1.
Dacă Adam exista deja în Facerea 1 de ce în Facerea 2:5 scrie clar că încă nu exista niciun om pe pamant?
Stai asa ca in Geneza 2 reiese ca A facut-o pe Eva din tarana =
))
Si in Geneza 1 cine era? Ba nu era nici un om, ba era Adam.
Hai sa te mai ajut. Sunt doua geneze scrise de doi oameni.
Nu se contrazic. Pur si simplu e aceeasi poveste spusa de 2 ori. Primul capitol vorbeste de creatie in general. Al doilea capitol vorbeste de crearea omului mai in detaliu
Vrei sa vezi ca sunt scrise de doi autor? Ia-te dupa crearea plantelor si animalelor si omului
In al doilea capitol e in detaliu? capitolul 2 e mai ''chel'' decat capitolul 1.
CracanelTrasPrintrunInel întreabă: