| dany1988122 a întrebat:

De ce in Biblie scrie ca femeia nu e om? Adica se deduce. Scrie clar ca Barbosul l-a creat pe om, apoi pe femeie. Si ca omul e creat dupa chipul Barbosului, femeia nu.

136 răspunsuri:
| dany1988122 explică (pentru dany1988122):

Cam zoofilie, nu crezi?

| CostinAlamariu a răspuns (pentru dany1988122):

LMAO OMULE CITEȘTE VERSETUL URMĂTOR

"Și l-a făcut Dumnezeu pe om după chipul Său; după chipul lui Dumnezeu l-a făcut; bărbat și femeie i-a făcut." Facerea 1:27

Literalmente versetul următor numeste atat barbatul cat si femeia oameni LMAO.
Voi ateilor nici macar nu stiti sa cititi două versete. Sunteti penibiiiili. Nici macar nu stiti s-a citit un amarat de verset oameni patetici ce sunteti laughing

| dany1988122 explică (pentru CostinAlamariu):

Se deduce ca era hermafrodit Adam rolling on the floor Si ce cauta sa o mai faca pe Eva din nou? rolling on the floor

Nu se deduce ca era hermafrodit. Se deduce ca Dumnezeu a facut umanitatea care continea un barbat si o femeie. Efectiv stau de vorba cu un idiot care nici macar nu intelege un text la prima vedere. Imi spui te rog cati ani ai ca sa stiu de ce naiba esti un analfabet functional autist?

Si dupa, in capitolul 2, cine mai e? O alta femeie?

Efectiv jignesti cand nu mai ai argumente rolling on the floor

Mi-am prezentat argumentul. Dacă nu l-ai luat în seamă e problema ta. Nu eu sunt ala care nu intelege conceptul de umanitate

Tot Adam si Eva

Nu merge. Scrie clar ca a facut-o pe Eva in capitolul 2.

Corect. Si unde e contradictia?

Este, Din cauza asta. ''Și l-a făcut Dumnezeu pe om după chipul Său; după chipul lui Dumnezeu l-a făcut; bărbat și femeie i-a făcut." Facerea 1:27''

De, nu se vede la indoctrinati.

Si din Geneza 1:21

Corect. Tot nu vad contradictia. Atat in capitolul 1 cat si in capitolul 2 se vorbeste despre crearea primilor 2 oameni. În capitolul 2 mai în detaliu decât în capitolul 1

Am zis eu altceva? Despre crearea primilor oameni e vorba rolling on the floor Dar e ceva suspect rolling on the floor Mai in detaliu? Nu vad ca zice in capitolul 2 ca l-a creat pe Adam. Amatorisme rolling on the floor

Ma amuza ca bagi din burta.

Nu bag nimic din burta. Efectiv scrie negru pe alb. În 2:5 scrie ca încă nu exista niciun om, iar în 2:16 scrie clar ca e vorba de Adam. Dacă n-ai fi analfabet functional ai fi stiut deja asta.

I-a zis lui Adam asta. Geneza 2:16

Deci la tine 1 om + un om =1?

Ce incerci tu sa scapi cu asta.

Hai sa te ajut. Adam era si pe atunci, pe la Geneza 2:16, dar a fost creat in Geneza 1.

Dacă Adam exista deja în Facerea 1 de ce în Facerea 2:5 scrie clar că încă nu exista niciun om pe pamant?

Stai asa ca in Geneza 2 reiese ca A facut-o pe Eva din tarana =
))

Tocmasi ca sunt doua geneze care se contrazic.

Si in Geneza 1 cine era? rolling on the floor Ba nu era nici un om, ba era Adam.

| dany1988122 explică (pentru dany1988122):

Hai sa te mai ajut. Sunt doua geneze scrise de doi oameni.

Nu se contrazic. Pur si simplu e aceeasi poveste spusa de 2 ori. Primul capitol vorbeste de creatie in general. Al doilea capitol vorbeste de crearea omului mai in detaliu

Vrei sa vezi ca sunt scrise de doi autor? Ia-te dupa crearea plantelor si animalelor si omului

Ordinea difera in ambele

In al doilea capitol e in detaliu? capitolul 2 e mai ''chel'' decat capitolul 1.