Sexul exista cu mult inaine sa se inventeze Dumnezeu.
Si-mi place cum ai scris 'normala' cu litere mari.
Relatiile sexuale sunt permise numai intre soti. Daca consideri citeste in Efeseni 5:3-13.
"Relatiile sexuale sunt permise numai intre soti."
Si sotiile ce fac, se uita la sotii lor cum fac sex?
P.S.: Am inteles ce vrei sa zici dar suna haios.
Oricum sunt doar prostii religioase...
Biserica cea mai mare institutie misogina de pe pamant condamna femeia ca esti dracu in persoana nu barbatul, pacatul este pentru femei nu pentru barbat cica el e barbat si poate o aiureala sexul e o nevoie fizica umana care nu trebuie sa presupuna nimic gen relati adica ma insor cu una sa fac sex e ca daca mas insura cu o sticla de apa apoi fac copii si o insel ca asa a zis popa plus ca iubirea tine 2, 3 ani apropo fara experiente cum poti sasi gasesti un partener care sasi placa? alegi primul apoi regreti o viata niste tampeni
Obiecte pentru placerea altora suntem de cand existam, mancim pentru placerea altora. iubim ca sa fim iubiti, iar a face sex nu iseamna ca esti considerata un simplu obiect, daca te ajut cu ceva esti un simplu obiect?
Sau in grup, sau agatati in cuier, spanzurati in sifonier, pentru placeri proprii, sau alte idei bolnave, pentru ca lucrurile au lut-o razna, nu stiu de ce sau cand, si nu cred ca inteligenta e cauza, sau motivul, nu e prea inteligent sa devii sclavul sexului, adica al placerilor carnale intr-o lume in care orice slabiciune iti poate fi fatala (bts, nici prezervativul nu e 100% sigur). Teoretic, dorinta de a face sex ar trebui sa apara doar in anumite perioade, atunci femeile transmit inconstient anumite semnale, organismul lor mai exact, ziceam mai sus. Imi pare o dereglare, cum dorinta exista mereu in mintea oamenilor, un viol poate provoca pierderea unui copil, nu cred ca natura vrea asta, moartea nu e supravietuire.
Heterosexual.
"Heterosexualitatea este o orientare sexuală care descrie persoanele cu atracție sexuală față de sexul opus. Heterosexualitatea este orientarea sexuală cea mai comună în societățile umane, și singura care asigură perpetuarea unei specii."
Stiu ce inseamna heterosexual.
Deci vrei sa spui ca cine nu e heterosexual nu e normal?
Stiu ce inseamna a fi heterosexual, stiu definitia.
Multumesc ca te-ai straduit sa cauti pentru mine/noi, apreciez.
O sa intorc favorul:
"Homosexualitatea reprezintă atracția romantică, atracția sexuală sau activitatea sexuală între membrii de același sex sau gen... Cercetările au arătat faptul că homosexualitatea este un exemplu normal și natural a variației sexualității umane și nu reprezintă o sursă de efecte psihologice negative prin și din ea însăși."
Sursa: http://ro.wikipedia.org/wiki/Homosexualitate
P.S. Cine face sex doar cu scopul de a se perpetua?
D.p.d.v. crestin, homosexualitatea este o badjocura la adresa Creatorului si al creatiei sale.
"Asazisele" cercetari pot sustinje ca este "normala" o legatira sesxuala intre membri aceleiasi familii, mama cu fiu, fica, tata, bunici si etc, etc. Ar insemna ca "aceste cercetari" au valoare? Atunci si pedofilii au aceleasi drepturi ca homosexuali si lezbienele, care este diferenta? Ce ai zice daca un site ar spune ca este legal sa-ti fie violata fetita saau baietelul de trei ani, ca e "legal". Eu pun cu indarjire semnul EGALITATI intre homosexuali si pedofili, acum alege tu "LEGALITATEA"!
Placerile sexuale intre cei doi soti ai aceleiasi familii sunt o desfatare pentru om si cer.
"2. Sã mã sãrute cu sãrutãrile gurii lui! Cãci toate dezmierdãrile tale sunt mai bune decât vinul,
3. mirodeniile tale au un miros plãcut. Numele tãu este ca o mireasmã vãrsatã. De aceea te iubesc pe tine fetele!
4. Trage-mã dupã tine! Si haidem sã alergãm! Împãratul mã duce în odãile lui... Ne vom veseli si ne vom bucura de tine; vom lãuda dezmierdãrile tale mai mult decât vinul! Pe drept esti iubit.
1. Am cãutat noaptea în asternutul meu, am cãutat pe iubitul inimii mele; l-am cãutat, dar nu l-am gãsit...
4. Abia trecusem de ei, si am gãsit pe iubitul inimii mele. L-am apucat, si nu l-am mai lãsat pânã nu l-am adus în casa mamei mele, în odaia celei ce m-a zãmislit.
11. Vino, iubitule, haidem sã iesim pe câmp, sã rãmânem noaptea în sate!
12. Dis de dimineatã ne vom duce la vii, sã vedem dacã a înmugurit via, dacã s-a deschis floarea, si dacã au înflorit rodiile. Acolo îti voi da dragostea mea.
OARE nu din Biblie sunt aceste versete? SI oare la ce se refera, la jocul de table? Sau te duci pe la vreo biserica traditionalista care a ramas cu "invataturi" de acu 1500 de ani?
1. http://www.ortodoxiatinerilor.ro/......lae-tanase se spune indirect ce ziceam eu.
2. http://www.crestinortodox.ro/credinta/patimile-boli-sufletului-69865.html
(:|
Si ce legatura au aceste "invataturi"cu Dumnezeu? Si de unde ai scos-o pe asta cu Romania?
Daca ai sti aritmetica de clasa a doua ai descoperii ca nu iese ceva la socoteala.
Aduna 1500000 catolici romano si greco, 500000 baptisti (fara copii), 300000 penticostali (fara copii), 120000 adventisti (fara copii) si mai adaugam, evrei, musulmani, martorii lui Iehova, reformati, ortodocsi de Sambata, etc, etc, 15 culte oficiale plus familile, deci inca cca 1000000 plus nu stiu cati atei sau fara apartenenta religioasa; deci cca 3500000 de insi la care se adauga copii (care intre noi fie vorba sunt foarte multi la neoprotestanti) unde vezi tu tara aia ortodoxa? Lasa-i pe "majoritari" ca au ei problemele lor si nu-i mai irita cu tot felul de povestioare de pe net.
Tu faci din nou o confuzie, cea dintre crestin si ortodox. Nu sunt adeptul unei religii in care baza se afla in povesti omenesti (TRADITII). Deci poti sa invoci texte laste de Dumnezeu (biblice) dar nu povesti spuse de diverse babe si mosi, asta nu-l consider crestinism ci povesti populare. prefer Sadoveanu sau Ispirescu.
BillyH întreabă:
Young27338273 întreabă: