Sexul exista cu mult inaine sa se inventeze Dumnezeu.
Si-mi place cum ai scris 'normala' cu litere mari.
De ce crezi asta?
Inafara de faptul ca asa scrie in biblie.
Bineinteles! Si "omul" din tine trebuie sa fie constient ca atat timp cat traieste pe pamant, nu este frumos sa judece, sa jigneasca, sa arunce cu pietre in altii, doar pentu ca nu este ca tine. Tu te simti atat de special, atat de moral si curat? O, vai...
Cica e o porunca: "iubeste-ti aproapele ca pe tine insuti" ....sau tu esti in zbor si esti prea departe de pamant. Acum "aproapele" e de fapt "departele"? Ai o scuza...
""iubeste-ti aproapele ca pe tine insuti""
Eu iubesc pacatosul (si eu am pacatele mele) dar URASC pacatul.
Nimeni nu este "curat" sau special iar atunci cand pacatosul lupta sa se lase de pacat este dupa voia lui Dumnezeu dar atunci cand pacatosul gaseste placere in pacat este o uraciune in fata lui Dumnezeu. Cum as putea eu, un pacatos sa am alte pareri decat Creatorul meu si al universului?
Daca homosexualitatea e impotriva naturii atunci de ce si animalele o practica?
http://en.wikipedia.org/wiki/Homosexual_behavior_in_animals
Atunci cand persoana devine un simplu obiect de placere abuzul este garantat.
"Oameni sunt animale?"
-Da
"Sunt animalele fiinte logice?"
-Nu. Si nu ai spus nimic de logica. Ai spus ca homosexualitatea e contra naturii.
Daca tu susti ca esti un animal, este ok, dar eu nu ma consider animal asa ca nu cred ca ma vei putea intelege lipsindu-ti logica care este necesara unei conversati inteligente (cat de cat). Fara logica nu poti coversa deoarece aceasta este necesara pentru intelegerea si folosirea limbajului. Cand ma refer la natura nu m-am referit la elementele naturale cazute in pacat ci la cele initiale, la creatia primordiala, cea facuta de Dumnezeu, nu la cea batjocorita de placerile scarboase ale unei omeniri decazute si bantuite de Satana si acoliti sai.
Intr-adevar homosexualitatea este contra naturii lasate de Dumnezeu. P.S. Prostiile pe care le-au spus uni popi din Serbia ca au venit inundatile peste ei deoarece un travestit a castigat Eurovisionul are din nefericire un mare sambure de adevar, dar tu te consideri un animal asa ca-ti va fi imposibil sa intelegi "de ce" asa ca ma opresc aici.
Daca omul nu este un animal, atunci ce e?
"Prostiile pe care le-au spus uni popti din Sarbia ca au venit inundatile peste ei deoarece un travestit a castigat Eurovisionul are din nefericire un mare sambure de adevar"
-Pe bune?
Sunt de acord cu oamenii care spun ca e gresit dar nu imi place cand isi dau cu parerea despre sex pentru ca au toane si folosesc crestinismul ca sa se justifice. nu cred ca crestinismul este homofob dpdv sexual. nu imi place cand cineva e doar contra sexului si inloc sa admita ca e homofob ii face pe toti crestinii sa para niste idioti
Nu iti irosi energia si timpul cu ignoranta. E ca si cum tu ai vrea ca ei sa cunoasca mireasma unui parfum pe care nu l-au mirosit niciodata. Ca sa ma fac inteles. Cum sa cunosti frumusetea adevarului daca vezi binele in rau? Traind departe de lumina adevarului este imposibil sa intelegi tainele biblice.
"-Pe bune? "
In esenta, nu faptul ca indivi(dul)da a castigat ci faptul ca pentru perioada de sfarsit al lumii s-au prevazut asemenea evenimente.
BillyH întreabă:
Young27338273 întreabă: