Sexul exista cu mult inaine sa se inventeze Dumnezeu.
Si-mi place cum ai scris 'normala' cu litere mari.
Iti inteleg opinia care are mult adevar in ea, dar sunt si ei niste fiinte neajutorate care merita tot efortul si sacrificiul nostru.
Daca noi i-am "abandona" ar fi vai si amar de acesti nefericiti, haosul si bezna i-ar inghiti pe loc, asa mai au o sansa, merita "incercarea". Faptul ca se "zbat" expunandu-si opinile la aceasta rubrica arata ca in subconstientul lor se duce o apriga lupta intre bine si rau, trebuiesc ajutati cu orice efort.
Ce evenimente?
Scrie in biblie ca o sa vina sfarsitul lumii cand o femeie cu barba o sa castige la Eurovision 2014?
E de apreciat avantul si elanul de a ajuta. Ca sa ajuti un om in PRIMUL rand trebuie sa vrea sa fie ajutat!
Ti se pare tie ca acesti oameni doresc ajutor? Ei nu pot spune ca nu au auzit de biblie, Iisus.
Un om care se vrea ajutat vine cu intrebari, lamuriri, dorinta de a cunoste legea iubirii.
Asa de curiozitate, intreaba-i cat sunt ei de dispusi sa primeasca sacrificiul tau? Cunoasterea ta? Si mai vorbim dupa.
Cauta tu vreun homosesexual ca sfant in religiile lumii si dupa aceea sa vii u afirmatia ca homosexualitatea nu este impotriva naturii. Daca iti spuneam de sfanta treime iti lua fundul foc( unde. Gasesti vre un homosexual in sf treime?) dar in alta religie a umanitatii? Toate religiile lumii promoveaza familia(sot, sotie copiii daca au/vor), iubirea de aproape, pace si intalepciune etc... In ce "tablou" al unei religii se promoveaza homosexualitatea?
Hai ca nu poate fi asa greu, nu?
Nu am inteles niciodata cu ce ii deranjeaza pe oameni homosexualii.
Hahahaha!
Cata aroganta...
Auzi, salvatori. Nu ma bagati in seama, vorbesc singura in haosul si bezna mea. Salva mea... buahahaha!
"intreaba-i cat sunt ei de dispusi sa primeasca sacrificiul tau? Cunoasterea ta? Si mai vorbim dupa"
Si aici ai dreptate dar noi ne numin crestini si avem un rol dat de Dumnezeu, acela de a le spune si lor ceea ce nu cunosc si cine stie poate candva isi vor schimba opinia. Dar daca noi nu facem nimic atunci de unde sa afle?
Si mie mi s-a stricat lanterna si toata speranta mi-e in crestini, astept nerabdatoare sa vina sa ma salveze :-s
https://www.youtube.com/watch?v=9oSJdSL8YOE
O, stai, uitasem, astia n-au lanterna: http://i.imgur.com/DryJB80.jpg
Imi pun şperanţurile in Martorii lui Unicorn, sa ne rugam impreuna sa vina sa ne salveze, ca unde-s doi puterea gandului creste, si dusmanul la la la, sau daca vrei, asteapta crestinii, dar o sa ajungi ca tanti aia "waiting for the perfect man"...
Cum să nu dai cu religia voastră de pământ, când naşte aşa nişte...mentalităţi absurde şi obtuze, oamneni stupizi, răutăcioşi, nesimţiţi şi aroganţi?
Aţi ajuns să fiţi o insultă la adresa umanităţii...în mare parte "datorită" religiei voastre - îndoctrinării cu stupiditate, minciună şi convingere că sunteţi buricul Universului şi deţineţi adevărul absolut, de unde şi această îngâmfare cretină şi penibilă.
Ok, atata poti, atata "scoti", sti vorba aia: "unde nu e nici Dumnezeu nu cere".
P.S. "Mentalitati absurde, buricul Universului, adevarul absolut?" Cine spune? Tu? Cand te scoli dimineata si privesti in oglinda ce vezi?
Si inca ceva, religia nu naste "ceva" ci dorinta de a 'legaliza" nefirescul si scarbosenia din mintea unora ce se cred."oameni"...
Asta nu dovedeste ca homosexualitatea e gresita.
Exista si persoane religioare care sustin casatoria intre homosexuali.
Omule o agresezi verbal. Ai zis sa ajuti nu sa spui lucrurilor pe nume!(care -by the way, este vazut ca o jignire din prisma celui care nu intelege ceea ce vezi tu). Asa ca, fa-ti un bine si ajuta, nu jigni! Iisus nu a obligatvpe nimeni sa-l urmeze, nu a agresat pe nimeni verbal sau fizic. Cine vrea opinia ta o va cere. Ceea ce faci tu, este sa intretii o flecareala inutila, o continua carcoteala. Nu reactiona la primul gand dupa ce vei citi mesajul, reflecteaza, nu lua nimic personal(aici este confizia a 99% din cei de pe site-eu am fost una dintre persoane).
Vrei sa ajuti?! Fa precum apostolii lui Iisus, vorbeste-le, u-i judeca, nu-i critica, nu-i caracteriza! Folosesti prea des termenul scarbosenie(incearca ceva mai adecvat).
"Exista si persoane religioare care sustin casatoria intre homosexuali. "
Asta nu implica automat si urmatoarea afirmatie :"Asta nu dovedeste ca homosexualitatea e gresita."
Am o intrebare. Ce crezi ca s-ar intampla daca casatoria intre homosexuali ar fi legalizata in Romania?
Iubesc pacatosul dar urasc pacatul. Inteleg situatia si ceea ce spui tu DAR nu pot face concesii la cuvantul lui Dumnezeu, este mai presus de mine care sunt un nimeni. Atata timp cat omul NU vrea sa-si schimbe caracterul si arunca propria vina in spatele altora ba chiar si a Creatorului pentru a-si promova proprile vicii eu nu pot face nimic. Termenul scarbos, scarbosenie este un termen Biblic folosit curent pentru cei cu orientari nenaurale. Eu nu iau nimic personal, am depasit demult stadiul dar atunci cand un om refuleaza prin jignirea unora (vezi religii, etc) trebuie usor corectat. Repet, urasc pacatul dar iubesc pe pacatos TOTUSI asta nu include acceptarea vicilor, de aici si insistenta mea caci altfel as ignora asemenea "comentari".
Cunoasterea ta are doua taisuri! Unul pentru ei, altul pentru tine.
Cei de aici sunt mai degraba inversunati in crezul lor decat sa iti zica multumesc pentru sfat, pentru ajutor. Vezi cum e cu incalcarea liberului albitru si cu: "dragoste cu sila, nu se face!"
De la ai ajuta la ai obliga e cale scurta. Iar ceea ce faci tu acum mi se pare ca ii obligi sa asculte ce zici tu, sa faca ce vrei tu. Ori mie asta mi se pare impunere si suna a obligativitate!
Trolli ce opinie ai tu despre danut si incercarea lui de a va aduce pe drumul cel bun?
El va considera pacatosi. Tu cum il consideri?
Buna, frumoaso! Ce parere ai despre Danut si incercarea lui de a te aduce pe drumul cel bun?!
Stiu ca esti o mare iubitoare a bibliei si a credinciosilor.
Provocător mic ce eşti în blană de oaie!
Eşti la acelaşi nivel cu "danut", numai el e ceva mai puţin prefăcut şi îşi strigă ura iraţională în gura mare, nu ca unii, ce sunt la fel de vinovaţi, dar se dau "îngeraşi", "angelofyourheart".
Ti se pare tie ca nu sunt pe drumul cel bun? Sa ma considere cum doreste el, asta nu inseamna ca are dreptate. Iar parerea mea despre el nu este importanta.
BillyH întreabă:
Young27338273 întreabă: