Esti un copil. In realitate satanismul nu e cand bei bere in padure Esti o tentativa de copil emo cum am fost toti la viata noastra. Indiferent de varsta pe care o ai, nu te ai maturizat. Sa faci misto de babe si sa le numesti prostute asta inseamna ca tu esti "un satanist cam bolovan", nu ca babutele chiar ar fi asa pentru ca se inchina si cred in ceva ce tu nu. Fiecare da socoteala la randul lui, ti se va deschide mintea in timp si iti vei da seama ce mare bou esti acum. Daca nu crezi in Dumnezeu nu mai merge la biserica
Imi mirosi a copil din ala cu pamant pe adidasi care face misto de oameni pe strada si pute a drojdie de la berea aia din sticla mica rotunda si verde. De spalat te speli?:o sau satanistii n o fac?
Nu, noi ne spălăm în canalizare și eventual ai putea să mi cumperi o pereche de teneși că ai mei sunt murdari de nămol și unde stai? că poate vin să fac o baie la tine ca tot omul
Fiecare crede în ce vrea.
Totuși nu trebuie sa ne simțim mai deștepți unii față de alții pentru credințele noastre, fiecare și a ales drumul care i s-a părut bun de urmat.
" Ar trebui sa ma creștinez?'- asta rămâne doar la decizia ta, nu trebuie să te lași influențat de nimeni.
Ex: Eu ca și persoana care crede în Dumnezeu, poate astfel as simți sa te îndrum, însă tu știi ce este cel mai bine pentru tine, atâta timp cât nu faci rau nimănui și ești un om ok.
Mulțam, dar mă cunoști goodspeed55555 de ai asemenea părer? Eu te cred încă viril ) glumesc desigur
ești fiert de nervi ia zi?
Nu, am pus această întrebare că așa am vrut și acum mănânc omletă așa că nu mă deranja
Nu exista creștini, români nici nu au habar ce e crestinismul, nici nu stiu tatăl nostru sau crezul, romanul e superstițios și cerșește ajutor divin atât, aia după înviere barfeau și judecau pe alți
Si lui dumnezeu ii plăcea să bea și să mânca carne de miel, cu fumatul nu stiu
Pai așa este, și de ce sa nu trăiești viața aia singura frumos, mai bine cu violuri, ritualuri, cluburi, este "complet normal"
Ceea ce faci tu, o sa te afecteze într-o zi, ori acum, ori mai târziu, dar sa nu crezi că dacă ești satanist și nu crezi in Dumnezeu o să îți meargă totul bine! Gândește-te, toți o sa murim, și în Ziua Judecății ce o sa ii spui lui Dumnezeu? O sa fie prea târziu să îți ceri iertare atunci! Așa că ai grija, dar o sa regreți mai târziu!
Ce judecată doamnă? Aici nu suntem în fața instanței în sala de judecată și de ce mă rog ai avea dumneata impresia că o să îmi cer "iertare" vreodată de la această ființă X?
Da e plin pe la pro tv de știri cu violuri produse de sataniști încercă să nu te mai uiți la Ernest că nu ți face bine
Toată averea creștinismului este rezultată din sclavie, furt,crime,războaie, violuri, pedogilie, vt e plin de crime, război, violuri, pedofilie
O sa arda in iadul veșnic ca bea o bere in pădure)))) dar cică satana face voia lui dumnezeu, adică să îi spune ce sa faca, tot satana e vinovatul ))))) daca e saranist de ce l-ar arde satana in iad, duceți lipsa de rațiune, nici unde in biblie nu scrie de vreun iad, dumnezeu a avut un singur popor cel evreu și iisus a spus am venit pentru oile lui israel
Tea trimis deja in iad unde prea fericitul daniel cel cu tone de aur te va judeca și te va trimite in iad unde surpriza e satana acolo care face voia lui dumnezeu, deci satana te va pedepsi ca faci voia lui dumnezeu, ăștia sunt beti, cum sa te pedepsească daca faci ce vrea dumnezeu și iisus a spus totul e după voia tatălui meu, deși binele și răul sunt create de dumnezeu
Pai, iadul nu a fost creat de satana, ci se Dumnezeu, deci Dumnezeu ii trimite pe oameni în iad, nu satana. "Apoi va zice celor de la stânga Lui: ‘Duceți-vă de la Mine, blestemaților, în focul cel veșnic, care a fost pregătit diavolului și îngerilor lui!" (Matei 25:41)
Si, din versetul de mai sus, se vede clar ca scrie în Biblie de iad. Și, da, scrie asta în Biblie, dar Domnul Isus pentru toata omenirea a venit. Cât a fost pe pământ chema evreii la pocăință, dar nu numai. Adica a vindecat și mântuit oameni și de alte naționalități (e scris în Biblie). Dar, de la Faptele apostolilor pana la final, se vede clar ca toți oamenii de pe tot pământul au fost chemați la mântuire.
"În adevăr, nu este nicio deosebire între iudeu și grec, căci toți au același Domn, care este bogat în îndurare pentru toți cei ce-l cheamă." (Romani 10:12)
"Noi toți, în adevăr, am fost botezați de un singur Duh, ca să alcătuim un singur trup, fie iudei, fie greci, fie robi, fie slobozi, și toți am fost adăpați dintr-un singur Duh." (1 Corinteni 12:13)
"Nu mai este nici iudeu, nici grec; nu mai este nici rob, nici slobod; nu mai este nici parte bărbătească, nici parte femeiască, fiindcă toți sunteți una în Hristos Isus." (Galateni 3:28)
Tu nu înțelegi multe. Satana nu face voia lui Dumnezeu. E una sa faci ceva ce Dumnezeu îți îngăduie sa faci, și e alta sa faci voia lui Dumnezeu.
Eu nu inteleg multe ))))) când satana la testat pe iov nu dumnezeu la lăsat să facă ce vrea cu el, doar sa nu se atingă de viata lui, dumnezeu nici nu a știut că iov ii va fi credincios
Nu minti, nici unde in biblie nu scrie ca dz a creat vreun iad
Ce nu este adevărat in ce am scris de ai dat eronat? Repet roata averea creștinismului este datorită sclaviliei, crimei, furtului nu a iubiri de aproape, degeaba dai eronat ca scrie in istorie de ororile făcute de creștini împotriva altor popoare din iubire
Adevărați satanisti, cei mai vicleni oameni sunt creștini, sa omori tu popoare întregi, cele două americi, Australia, sclavi din africa, india, iubirea fata de aproapele tau si acum creștini omoară și fura popoare
Si iisus umbla in capul gol )))) a și blestemat un smochin deși nu era vremea lui
anonim_4396 întreabă: