| Paracetamol0lol a întrebat:

Eu sunt satanist, doar că de sărbători cum ar fi paște, crăciun merg cu rudele la biserică, nu merg ca să mă rog și merg că îmi dă vibe de club și să râd de unele babe prostuțe, de închinat nu mă închin și când se pune toată lumea în genunchi eu rămân singurul în picioare. Ce părere aveți, ar trebui să mă creștinizez? Și menționez că am pus și mâna pe lumina aia sfântă cum o fi... e păcat?

127 răspunsuri:
| Paracetamol0lol explică (pentru StrongHeart):

Beau cafeluța de dimineață cu el de fiecare dată =) cum poți insinua că nu l cunosc?

| minrest a răspuns (pentru RAY):

Umbla in capul gol pe strada. Dar nu prea cred ca intra in sinagoga fara kipa pe cap.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ce părere aveți, ar trebui să mă creștinizez? Ar trebui, dar nu poți.
Fiindcă ești al dracului.

| DAISYCodi a răspuns:

Ce inseamna satanist? Daca e vorba Lucifer de ingerii cazuti impreuna cu el, cred ca a fost doar o neintelegere ce Dzeu. O revolta a ingerilor. Pedeapsa cred ca nu a fost atit de grava. Doar biserca noua, paminteana, plina de aur si bogatii ne educa astfel. Atita timp cit nu faci rau, tie, Animalelor, etc. Esti minunat

| Voinescu_Catalin_ a răspuns:

Alah Mare. tu, de fapt, ai vrut sa te lauzi la noi ca esti viteaz. Oare alte preocupari nu ti-ai gasit? Crezi ca ne pierdem timpul sa-ti raspundem? Sa ce? Ca doar tu o sa faci tot ceea ce-ti place...

| Paracetamol0lol explică (pentru Voinescu_Catalin_):

Păi vă cam pierdeți timpul ca să mi răspundeți și din acest motiv vă iubesc pe toți rolling on the floor

| Voinescu_Catalin_ a răspuns (pentru Paracetamol0lol):

Sa-ti spun ceva VERY important. Eu NU mai intru de mult pe acest site! NU mai raspund nimanui. Faceti cum va,, taie,, capul. NU invatam NIMIC de la majoritatea de pe aici! Kapisci bre? Sa NU-mi mai dai replica, ca NU mai raspund!