Ai negru pe alb chiar în versetele scrise de tine. Dacă tu mai departe nu crezi, e fix problema ta. Nu ai argumente și îmi spui ca nu tine vrăjeala. Pai ce vrăjeală? Ca tu ai zis ca Dumnezeu a regretat ca a facut lumea iar în versetele puse de tine scrie ca a regretat ca a făcut oamenii? Pai te cam contrazici singur.
Ce sa fie? Prin el, Dumnezeu a vrut sa nimicească oamenii ptc toți păcătuiau și nu Îl mai cautau pe Dumnezeu (în afara de Noe și familia lui, poate). Ce e asa greu de înțeles? Și cum ar fi putut prin potop sa omoare numai oamenii? Scotea animalele de pe pământ și le ținea în aer pana dispărea toată apa de pe pământ? Nu e clar ca astfel au murit toate animalele, împreună cu oamenii? (în afara de cele din arca lui Noe).
AM SPUS EU CA NU A DISTRUS LUMEA? Am spus ca I a părut rău că a făcut oamenii, NU LUMEA. Cât îmi mai întorci vorbele?
Eu sunt convinsa ca ar fi foarte bine sa te crestinezi.Nu putem alege daca sa avem sau nu un suflet nemuritor ca il avem oricum dar putem alege in compania cui va fi pentru eternitate sufletul nostru nemuritor. Tatal nostru ceresc care ne-a creat si ne iubeste e o companie infinit mai buna decat demonii.
În loc sa fii recunoscător ca Dumnezeu a dat tot ce a avut mai bun pentru tine, pentru fiecare din noi... Și plus ca El tot așteaptă sa te întorci la El. Dacă tu nu vrei, El nu te forțează. Și, în consecință, vei merge în iad. Practic, singur te trimiți acolo, ptc tu alegi sa nu te apropii de Dumnezeu, deși El te tot așteaptă sa te întorci la El.
În loc sa fii recunoscător ca zeus dat tot ce a avut mai bun pentru tine, pentru fiecare din noi... Și plus ca El tot așteaptă sa te întorci la El. Dacă tu nu vrei, El nu te forțează. Și, în consecință, vei merge în iad. Practic, singur te trimiți acolo, ptc tu alegi sa nu te apropii de
5,5 miliarde de persoane vor arde in iadul vesnic, stai ca in crestinism sunt 35000 de mii de secte fiecare se prezinta a fii ceea adevarata
Nu religia contează. Sa te întorci la Dumnezeu nu înseamnă neapărat sa te convertești. În plus, nu știm noi cine ajunge în iad și în rai. Nu știm cine unde ajunge ptc fiecare om are timp sa se întoarcă la Dumnezeu pana la moarte și noi nu știm ce va face fiecare persoana pana va muri, deci, da, nu pot spune ca 5, 5 miliarde de oameni vor merge în iad. Dumnezeu știe.
Și, în consecință, vei merge în iad. Practic, singur te trimiți acolo, ptc tu alegi sa nu te apropii de Dumnezeu, deși El te tot așteaptă sa te întorci la El.
Eu ți am zis ca cine nu se întoarce la Dumnezeu va merge în iad, adică pana la sfârșitul vieții. Dacă un om, pana moare, se întoarce la El și va trai asa cum vrea Dumnezeu, va ajunge în rai. Dar în momentul de față nu pot ști eu unde vei ajunge ptc tu mai ai timp sa te schimbi pana la sfârșitul vieții, deci, nu stiu unde vei ajunge
Aloooooooooooooo nu la dumnezeu nu creea confunzie, oricine nu cred ca iisus este fiul lui dumnezeu si are credinta fata de el ca asa si mulsulmani, iudaici cred in dumnezeu, vorbesc de religiile avramice
Dumnezeu a facut totul perfect de la bun inceput,nu raiul este locul perfect si orice a facut, el e perfect nu imperfect,cat despre rai, dupa moarte adormi pana la judecata de apoi, dar iisus a fost in iad si era locuibil, asa apare in picturi ortodoxe, iisus a fost si in rai, deci lazar nu a fost nici unde ca a adormit adanc
Cred că habar nu ai de semnificația cuvântului "narcisist"
anonim_4396 întreabă: