Dovada biblica?
pai daca asta inseamna ca "Eu si Tatal una suntem" inseamna ca si continuatorii lui Isus fac parte din trinitate.
de ce iei numa ce iti place din ioan? de ce nu iei si Ioan 17:21, 22: "ca şi ei să fie una în Noi,... cum şi Noi suntem una"
De ce stefan nu o vazut Duhul in cer? numa pe tatal si pe fiul? de ce nu imi raspunzi la intrebarea de mai sus: Este persoana Duhul sfant al lui Isus, ca sa poata spune cine nu are duhul meu?
iti zic eu, pentru ca depaseste cu mult sfera de influlenta a citatului: Eu si Tatal una suntem. si mai departe nu mai stii.
aa si acum imi veni in minte, de ce cand Isus a zis "Eu si Tatal una suntem" nu pomeneste nimic de Duhul sfant? de ce nu formuleaza ceva de genu: Eu si Tatal si Duhul sfant, una suntem in 3 persoane diferite.
EmaS, trebuie sa recunosti ca ai multe intrebari fara raspuns, dar accepti sa fii credula. sa nu cercetezi.
si observa, ca eu iti dau replica numai din versetele tale, tu nu ai alte dovezi, in schimb eu, tot cu altceva vin care sa dovedeasca ca Tatal este atotputernic, Fiul este prima lucrare de creatie, si implicit mai mic, si o persona total diferita, si Duhul sfant nu este o persoana, ci Puterea de actiune a lui Dumnezeu.
anonim_4396 întreabă:
PorumbRodica1965 întreabă: