Daca el e prost, atunci pentru cretinitatea ta nici nu exista un cuvant portirivit, nici nu are rost sa iti spun ca esti prost, caci asta ar fi o lauda pentru intelectul tau.
''Nu vrei tu sa crezi,dar se merita sa crezi in Dumnezeu,El te ajuta in fiecare zi,Lui ii pasa de fiecare dintre noi.Tie Duhul Sfant nu iti da pacea, El te cerceteaza, dar tu nu vrei sa iti deschizi inima inaintea Lui. ''
Iar dai in baliverne, credintele nu tin de dorinte. EL nu exista, cu atat mai putin sa te ajute.
duhul sfant?! Nici pe aladin nu-l lasa in pace cand ii freca lampa...
Dar, totusi poate imi raspunzi la intrebari...
''Ti-am spus ca va veni o zi in viata ta cand Il vei intalni pe Isus asa cum l-a intalnit si Apostolul Pavel care era un prigonitor al Bisericii. ''
Nu are nicio relevanta ce spui tu aici, este imposibil sa intalnesti pe cineva inexistent.
Cum il intelegi pe dumnezeu si lucrurile sfinte?!
Cum il simti si il cunosti personal pe dumnezeu?!
Acestea sunt intrebarile la care astept raspuns, daca nu reusesti sa-mi raspunzi la ele inseaman ca ai mintit cand ai afirmat ca-l intelegi, il simti si-l cunosti personal pe dumnezeu.
Pai sunt experiente traite de mine cu Dumnezeu.El este o realitate in viata mea, este prezent in inima mea.El imi da pacea si bucuria indiferent de evenimentele si imprejurarile in care ma aflu.Pacea lui Dumnezeu care intrece orice pricepere.Toate acestea se pot face numai prin credinta in El si cu ajutorul Duhului Sfant.
Vad ca continui sa bravezi, demonstreaza ca exista acest dumnezeu si cu duhul sfant si apoi raspunde la intrebari, ca aceste randuri pe care le-ai scris mai sus nu raspund la intrebarile mele:
Prin credinta nici nu-l simti si nici nu-l cunosti pe dumnezeu, cu atat mai putin sa-l intelegi.
''Pacea lui Dumnezeu care intrece orice pricepere.''
Parca-l intelegeai pe dumnezeu...
''''Pacea lui Dumnezeu care intrece orice pricepere.''
laughing Parca-l intelegeai pe dumnezeu... ''
''Eu il inteleg, despre tine este vorba aici. ''
Tu nu vezi ca te contrazici?! Odata zici ca-l intelegi, apoi ca dumnezeu intrece orice pricepere.
Ok, stiu ca nu-l inteleg pe dumnezeu pentru ca nu exista si de aceea ti-am adresat aceste doua intrebari la care tu sustii ca ai raspunsuri dar pe care le astept de zile intregi:
Pentru ca si el ca si tine este in cautarea adevarului.Macar ca el este atat de aproape de voi.
Tocmai asta e problema, pentru ca dupa Biblie, si toate cartile pe care le-am citit, am dedus ca Dumnezeu este atotsiutor, omnipotent, si asa mai departe, moment in care m-am intrebat:"Ba, da daca e asa de"tare", cum de sustin oamenii ca il inteleg si il cu nosc personal?"Ok, de acord, e asa cum scrie peste tot...dar tu, ca o biata fiinta, o amaraciune de amestec de pamant si apa, tu, un om care iti folosesti doar 0, 5-0, 8% din creier, cum naiba l-ai putea intelege pe Dumnezeu? Si apoi m-am gandit:"Ca sa poata fi posibil inseamna ca ai o mare capacitate mentala, daca ai asa ceva, inseamna ca telekinezia este un nimic pentru tine, atunci, daca esti atat de "open mind" incat il intelegi pe Dumnezeu, dovedeste-mi ca esti atat de "open", fa ceva, arata-mi doar mie, fa ceva extraordinar, dar numai fa" nu da din gura ca il intelegi si Il intalnesti pe Dumnezeu, dar nu ai capacitatea sa misti un amarat de creion.Nu fac nici-o aluzie aici, Ema, nu ma refer ca ai fi o mincinoasa sau ceva de genul, doar ca, asta ma cam macina pe mine...plus intrebarea principala de care ati uitat.
Raspunsul la intrebarile tale il poti gasi pe genunchi si citind Biblia.
Cartea aceasta a Legii să nu se depărteze de gura ta; cugetă asupra ei zi şi noapte, căutând să faci tot ce este scris în ea; căci atunci vei izbândi în toate lucrările tale şi atunci vei lucra cu înţelepciune.
Aceasta stare sufleteasca am primit-o in timp ce Il cautam pe Dumnezeu, citeam Biblia, ma rugam.Deodata nelinistea si nesiguranta au disparut din inima mea,am simtit iertarea de pacate, parca pluteam, eram plina de fericire de pace.Simteam ca slava lui Dumnezeu s-a coborat peste fiinta mea, eram uimita de maretia Lui.Astfel Dumnezeu m-a adus intr-o stare a inimii din care am putut sa Il preamaresc si sa-l inalt pe tronul inimii mele. Duhul Sfant produce adevarata pocainta in inima, dar nu peste voia ta.Tu trebuie sa doresti acest lucru.Cine cauta, gaseste.Cine Il va cauta cu tot dinadisul, Il va gasi.Citeste Biblia si roaga-te si vei vedea maretia si slava Lui.
Religia - credinta sunt doua lucruri diferite, multi oameni sunt religiosi dar putini cu adevarat credinciosi! Dumnezeu e ca dragoste nu o vezi dar stii ca exista... si oamenii l-au inventat pe Mos Craciun ca sa uite de Isus. 25 dec este ziua in care se sarbatoreste nasterea Mantuitorului si nu minciuna mos craciun
Crede-ma ca asta fac.Incerc sa spun oamenilor ca sa ii salvez de la chinul iadului.Este atat de adevarat ca exista,incat as alege sa platesc cu viata, decat sa traiesc o zi fara El. Dumnezeu face minuni, atunci cand doreste El.Eu nu pot decat sa ma rog pentru cineva.Nu pot sa ii fortez mana lui Dumnezeu.Sa iti dau un exemplu.Eram in spital pentru o mica interventie.Chiar ma miram ca de ce a trebuit sa ma interneze pentru ceva atat de minor.Dar, Dumnezeu in acel timp s-a folosit de mine.Eu le spuneam femeilor din salon ca Dumnezeu poate sa vindece.O educatoare deja a dat bani la doctor pentru a fi operata de fibrom.Eu m-am rugat impreuna cu ea pentru vindecare,si cred ca ea a simtit ceva deosebit,a crezut,dar mie nu mi-a spus nimic.A inventat o scuza la medicul care urma sa o opereze cum ca tatal ei de la tara si-a rupt piciorul si trebuie sa mearga de urgenta la tara. Dupa un timp, ea a devenit membra la Biserica din care fac parte, si am aflat ca Dumnezeu a vindecat-o atunci cand ne-am rugat impreuna in spital.Tot atunci,am primit un buchet superb de flori, si fiindca urma sa ma externez, l-am dus unei prietene care lucra la sala de nasteri.Acolo era o femeie care se chinuiafoarte tare.I s-a rupt apa, dar nu putea sa nasca.O tineau in perfuzii si spunea ca abia spre dimineata va naste.Eu m-am apropiat de ea, i-am spus sa se roage ca si eu ma duc la mine in salon si ma voi ruga pentru ea.Nu mai stiam nimic de ea,dar Dumnezeu ca sa imi arate ca a raspuns la rugaciuni,a facut ca eu sa aflu despre ea.A venit cineva in vizita la mine, si cand ma indreptam spre iesire, ma striga cineva.Era usa deschisa la salonul ei si cand ma uit, era doamna care abia a doua zi trebuia sa nasca.Mi-a multumit si mi-a spus ca imediat dupa ce am plecat de la ea, au inceput durerile si a nascut.Eu nu am avut nici un merit.Mi-am facut doar datoria. Dumnezeu este cel ce face.Dar trebuie sa crezi ca El poate sa faca.Te sfatuiesc sa cauti in continuare.Este vorba de vesnicia ta.
anonim_4396 întreabă:
EmaS întreabă: