| RealLife a întrebat:

Bautul de apa in exces dauneaza?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

In mod normal, nu. Depinde si ce intelegi prin exces. In mod normal, organismul se opreste singur pe la 4-5 litri. Daca nu, e cazul sa te vada un medic endocrinolog.

96 răspunsuri:
| MrSpooky a răspuns:

Nu cred...se stie ca pe zi trebuie sa bei aproximativ 2 litri de apalaughing

| jedi_8834 a răspuns:

Tot ce este in exces dauneaza

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu nu are nimic

| 2pac_9905 a răspuns:

Da. Eu zis sa treci pe bere sau alcevalaughing

| Jenant a răspuns:

De la 4 litri în sus poţi muri. Au păţit-o nişte soldaţi americani în Irak. Problema este că dacă bei mult mai mult decât pot gestiona rinichii, parte din surplusul de apă va ajunge în creier, va ajunge să te doară creierul, pentru ca mai apoi fiind foarte umflat să nu mai funcţioneze funcţiile vitale, şi nu vei mai respira. http://en.wikipedia.org/wiki/Water_intoxication

Stefan
| Stefan a răspuns:

Normal este sa bei 2 litri de apa pe zi, orice lucru in exces dauneaza grav sanatatii.

| shadovv a răspuns:

Doar setei!

| corcodusa2013 a răspuns:

Niciodata apa nu a facut rau la nimeni
o poti bea cat vrei si cand vrei
iti dau un sfat cauta pe net filmul documentar apa si apoi sa-mi zici daca mai ai dubii in legatura cu apa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

| DayByDay a răspuns:

Nu! Eu beau zilnic cate 3 litri.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Privind partea economica:normal ca dauneaza...frate...poai dc sa cheltuie maicata atatia bani pe apa? face o gaura mare in bugetul familiei.privind partea biologica:este foarte sanatos

| Elenuca3567 a răspuns:

Da, normal ca bautul apei in exces dauneaza, orice e in exces dauneaza, deci bea cata apa ai nevoie, nu aubza... happy plus ca organismul isi poate lua lichidele de care are nevoie si din mancarea pe care o mananci (fructe, legume, supe, scurui naturale).
p. s mergi la medicul de familie, el sigur te va indruma mult mai bine.

| xilotto a răspuns:

Orice exces dauneaza ...credema pe cuvant. big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu anul trecut nu am baut foarte multa apa... Nicimacar 1 litru pe zi straight face (si nici acum nu beau) dar in o saptamana. am baut cam 4 litri pe zi big grin si TA DA am "imbratisat" veceul happy, depinde cum e obisnuit corpul tau happy

| GreenGuy a răspuns:

Nu. Este recomandat sa bei 2 l apă pe zi. Oricum, după o cantitate (depinde de organism) de apa o sa iti potolesti setea, şi nu o să mai simţi nevoia să bei.

| Razvan_8265 a răspuns:

In multe cazuri nu dar la unele persoane cu un organism mai diferit poate duce la "diarie "

| Boy a răspuns:

Nu eu beau vara un media de 3, 5 l de apa pe zi si iarna cam 2 l de apawinkingsi nu ma afectat la nimic numai ca merg des la baiewinking

| crackiswack a răspuns:

Cat timp nu e contaminata nu dauneaza si cat timp nu bei pana sa pleznesti.

| andrystefan a răspuns:

Eu beat cam 1 litru odata si nu am nimic in afara de o pofta de mancarfe ff mare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu.niciodata, apa face foarte bine organismului

| SOroS a răspuns:

Nu deoarece apa fake bine la organism face pofta de mancare si chiar daca se zice ca iti umple burta daca bei inainte de masa chiar trebuie sa o bei aceasta iti face pofta de mancare tongue noroq in continuare funda...

| BibisorScump a răspuns:

Excesul de apa poate fi periculos

| vanny2000 a răspuns:

E bine sa bei multa apa! Dar nici chiar ft. multa cum ar fi 7 - 8 litri. Cel mai bine e sa bei 2 litri de apa. Daca nu te poti abtine sa bei apa atunci trebuie sa te vada un medic endocrinolog.

| allyn_6066 a răspuns:

Cat de mult poti sa bei nu dauneaza in nici un fel

| rin a răspuns:

Dacă bei apă în exces, poate surveni decesul, da. dar, în general, e recomandat să bei apă oricând îți e sete. ca o regulă generală, excesul de orice dăunează; organismul îți va da oricum semnale oricând îl afectează ceva.

| FathaAceea a răspuns:

Depinde...DE Obicei se bea cel putin 2 litri de apa

| Dutzulescu a răspuns:

Da, dauneaza saltelei pe care dormi.

| LoveAndCry a răspuns:

Nu sauneaza absolut deloc...acum depinde si cat de mult...ca doar nu bei 7 l de apa pe zi

| Cloud a răspuns:

de obicei nu!