Poi fa ca mine : 6 ani de box, 1 an de k1 si 5 luni de baschet si o sa vezi ce corp o sa obti incearca ni mori
Http://ciulyandsteaua.do.am intrati nu are legatura cu muschii dar intrati:D:D:D: ...referitor la intrebare... daca vrei muschi la abdomen fa cate 30 de abdomene in fiecare seara, 30 de extensii pe spate(un fel de abdomene pe spate pentru cei care nu stiu) pentru maini cate flotari poti >>si tot pentru maini iei o greutate stai in picioare cu ea in maini si tot o ridici pana la piept si tot asa >>fa asta timp de o luna si ai sa vezi schimbarile nu exagera in primele zile daca nu poti sa nu faci 30 de alea ca faci febra si a doua zi nu mai pot face deloc fa cate 15;)
In privinta asta, iti dau un ras foarte bun, eu fac k1 si la noi la antrenamente dupa cum observi din poza profilului nu avem aparatura sofisticata, si sunt printrele cele mai bune sali din oras, noi facem tot manual ori acasa ori aici=acelasi rezultat, facem foarte multe flotari pe pumn pentru itarirea pumnului si pentru bicepsi, abdomene foarte multe, si ince un exercitiu pentru abdomene foarte bun iti zic eu cum se face. Te pui pe spate iti acoperi ambele urechi cu ambele maini cu picioarele intinse dupa care le ridici 15 cm de sol si le tii asa si in timpul asta faci o foarfeca adica de jos in sus din stanga din dreapta.cu picioarele stanga in dreapta dreaptu in stanga nu stiu daca ai inteles, si in final vei avea un abdomen de invidiatsi sa nu uiti tractari la bara si multe flotari, un regim alimentar sanatos si dupa 5 luni imi zici ce a iesit, sper ca ti-am fost de folos
Pai eu as spune...pai eu as spune programul meu
Ce trebuie sa faci ca sa ai muschi de sa ii spargi pe toti chiar si pe un luptator de resling profesionist? Ca sa faci asa ceva trebuie sa respecti astea: 1. faceti antrenamente fara sala cu haltere... 2.Si in plus trebuie sa te fortezi ca sa ai muschi... 3.trebuie sa faceti de la 10 ani la 11, 12, 13,14,15,16,17,18,19,20 si chiar mai mult!
4. Daca ai intre 9 si 12 ani iti recomand sa faci urmatoarele EX : 5. Flotari 120 genoflexiuni 200 abdomene 1000
6. Daca nu ai ce ridica, ridicati si voi ceva mai greu. 7.Mancati fructe si legume. 8.Mancati bine. 9.Beti multa apa. 10. Puneti multa suferinta in asta! Succes!
Http://welcome.haipa.ro/2010/03/13/cum-sa-faci-muschi-acasa/
Aici gasesti un antrenament foarte bun din punctul meu de vedere...dai pe la 5:06 sau asa ceva ca pe acolo inceple