La varsta de 17. Bine-nteles ca nu cozonac si sarmelehttp://www.tpu.ro/design/images/emoticons/3.gif
Colindand tooota ziualica bucataria si stand langa mami mea cand isi scotea la iveala talentele de bucatar profesionist(desi nu este licentiata in asa ceva)...cred ca am inceput sa dobandesc incetul cu intetul nenumarate aptitudi in domeniul gastronomiei de pe al varsta de 5 ani chiar...actual am varts ade 15 ani si pot sa ma mandresc cu faptul ca stiu sa fac sarmale...si inca unele foarte GUSTOaSe...nu ca insiiiiiiist sa ma laud......
Am invatat singura sa gatesc de la 9 ani...nu am avut ocazia pana acum sa gatesc prea des. m-am invatat singura, m-am maritat acum 0 luna si de atunci nu ma mai satur de gatit.am 21 de ani si am un sot destul de gingas in privinta mancarii...culmea este ca sunt mancaruri care le fac pentru prima oara si imi ies super bune...gatitul se invata in timp si nu peste noapte...este un lucru necesar pentru oricine deoarece nu se stie niciodata cum vei avea nevoie...si paine cu ou daca stii sa faci sau cartofi prajiti, trebuie sa stii cum sa ii faci si pe aia))
Sara2 întreabă: