| CiorbistFucker a întrebat:

Sper sa aveti rabdare sa cititi tot.

Tocmai am implinit 16 ani.Cand lumea imi era mai dulce, baiatul visurilor mele era al meu si prietena mea cea mai buna se intorsese din Irlanda am aflat ca sunt vrajitoare.
Bunica mea (fosta vrajitoare) mi-a lasat puterile ei ca mostenire printr-o scrisoare pe care nu am avut voie sa o deschid decat cand am implinit 16 ani.Cand am deschis'o am simtit un val de caldura blanda care mi-a navalit in piept, degetele mele erau ca niste bete. Le miscam lin in aer si brusc am transformat biblioteca intr-o usa secreta.Am deschis'o si inauntru era ca un fel de "alta lume".
Nu am continuat sa merg caci m-a strigat tatal meu si a trebuit sa plec dar cand am revenit usa numai era iar eu nu imi amintesc vraja.Sora mea (care are doar 12 ani) m-a vazut transformand un viezure in morcov pentru iepurasul vecinei (pe care nu il prea ingrijeste) si a vrut sa-i spuna tatalui meu, dar am convins'o sa nu ma mai pare si in schimb i-am transformat un ananas in ponei. :-s
Ieri am atins perdeaua si a luat foc si m-am cam speriat caci nu ma asteptam la asa ceva.Azi dimineata cand am aprins televizorul imaginea s-a intunecat a aparut un cap urat si a spus "Vin dupaaa tineeee" si a disparut.
Intr-un sfarsit am reusit sa nimeresc vaza m-am intors in "cealalta lume" care am auzit ca se numeste Lemurian Land. E plin de varcolaci pe acolo si nu am putere sa-i anihilez.
Am dat de cartea de vraji a bunicii si le-am incercat si in lumea asta si in cealalata.Am observat ca aici sunt valabile cele negre (doar cele simple albe), iar in celalalta doar cele albe si cele simple negre.

1.Nu inteleg. E magie alba sau neagra? Bunica nu a spus de ce fel este.Sau sunt amestecate?
2. Oare acel cap urat o fii regele Stana de piatra de care am auzit ca a inghetat o prajitura in lumea Dororo si a devorat'o inghetata cu totul dintr-o inghititura apoi a scuipat'o intr-o alta galaxie si a transformat acea galaxie in Scuipiflyx(sau Lumea Dinozaurilor Sfecliti?:-s

Va rog sa ma ajutati! crying

115 răspunsuri:
| FucktheSystem a răspuns:

Lasă-te de fumat iarbă și atunci totul o să fie mult mai logic.

| ExistaMosCraciun a răspuns:

Baga-ti undeva morcovul ala pentru iepure!

| carminaburana43 a răspuns:

Draga mea vorbeste cu parintii pentru ca daca e serios tot ceea ce scrii ar trebui sa consulti un medic.Nu cred in vraji slava Bunului Dumnezeu numai de lucruri normale am avut parte toata viata.Ori daca sunt nascocite toate aceste lucruri de tine denota o imaginatie bogata si ai putea scrie o carte de succes pentru adolescenti.Noteaza-ti toate ideile si scrie o carte!

| Kosuchin a răspuns:

Oh dear...reprofileaza-te spre drama si lasa SF-ul, ca nu merge =-/.

| Dumnezău a răspuns:

Mda...si eu ma consideram ciudat ca ma credeam Lord Voldemort! laughing

| MidnightLady a răspuns:

Vezi ca perdeaua ai atins-o cu tigara, de aia a luat foc. Si restul sunt tot din cauza tigarii, cu siguranta. Sper ca ai tai si-au asigurat locuinta...

| Eღilia62 a răspuns:

rolling on the floor Ai vazut prea multe desene animate. "Lemurian Land","regele Stana de piatra","lumea Dororo',"Scuipiflyx(sau Lumea Dinozaurilor Sfecliti", sa fim seriosi!

| Whiff a răspuns:

Bai voi astia care comentati aici, respectati fata pentru ca are imaginatie rolling on the floor)))

| Mentaaaaa a răspuns:

Ai uitat sa spui ceva : ai visat laughing

| Sოﺁℓε a răspuns:

Ce ai visat tu aseara ne povestesti noua acum?laughing

| Silviix3 a răspuns:

Buna!
Ai o imaginatie extraordinara.La inceput am crezut ca stii ce vorbesti si ca, chiar ai probleme mai incolo m-a bufnit rasul.Ai putea scrie o carte, poate chiar mai multe.Iti urez multa bafta!
Bye!

| AnnaSpiritualRavishment a răspuns:

Asta e T/A, este o poveste stupida.esti beata drogata sau moarta dupa p. ah da scuze, ai 16 ani

| RoxiiSiAtat a răspuns:

Si cand te`ai trezit era dimineata?!

| YoYoLicious a răspuns:

Ai gresit categoria. T/A e in alta parte. Ms frumos pentru intelegere. O zi buna!

| liladyna a răspuns:

E buna.pentru o poveste!

| LoquitaSeMutaInViataReala a răspuns:

M'a impresionat povestea. dragut. da'mi si mie siteul de unde ai luat'o, poate mai gasesc ceva interesant. imi plac asa gen de povestiri. happy

acum serios, esti destul de ciudata laughing

| deniisu a răspuns:

Ai jucat un joc si acum vrei ne impresionezi?:laughingeu cred in vrajitoare si magie da poveste asta deja i prea mult.adica i exagerare.mai ales ultima parte aia cu inghetata si regele satana. oricum interesanta povestelaughingmai facut sa ma uit uratlaughingrolling on the floor

| thelordoftime a răspuns:

Si du-te la psihiatru

| GGG562852 a răspuns:

Mi-am irosit 5 minute din viata citind asta. Eu cred ca ai putea scrie o carte despre "aventurile" tale in "biblioteca" ta. Eu cred ca ar trebui sa vezi urgent un psiholog sau psihiatru si sa ne lasi pe noi in pace, caci se vede ca ai o imaginatie bogata. Sa ne anunti cand va iesi cartea "Aventurile Serenei " ca sa nu o cumparam. Mult succes!

| LittleandLiars a răspuns:

Credeam ca imi povesteti o poveste pe care ai citit'o recentwhistling

| LittleandLiars a răspuns:

Daca tot esti o vrajitoare zi-mi raspunsurile la testele viitoarebatting eyelashes

| AnotherGirl a răspuns:

Sincer happy Imi place cum scrii happy Ar iesi un roman S.F. sau poate HORROR thinking f misto daca ai pune toate ideile "cap la cap" happy [N-o spun la misto happy ]

| Oxanna a răspuns:

Siii cam de ce ai pus tu intrebarea asta la Stiinta si Filosofie?

| Anabellasos a răspuns:

Haa ha haa!

Bai tare! Esti tare sincer!
Ai mai mult de 12 ani? Spun asta pentru ca ai o imaginatie caracteristica varstei...
In orice caz eu personal iti multumesc ca m'ai distrat sincer.

Bai, de ce nu scrii o carte? Serios...
Asa telent ascuns BANTUIE in tine si tu il irosesti cu noi?!?! laughing

Mda laughing laughing laughing

| LoveSelena a răspuns:

Ai o imaginatie f bogata.Ar trebui sa te faci scriitoare.Ori si cum nu exista vrajitoare decat in filme.Nici copii de 5 ani nu cred in asa ceva.Am pierdut 5 minute degeaba.

| PotHed a răspuns:

Tu esti intr-adevar speciala! xD

| traficanta a răspuns:

Waa ce imaginatie bogata...

| IlegalSmile a răspuns:

Heii

Frumoasa poveste laughing dar ireala happy
Nu are cum draga mea puteri magie laughing doar in filme/desene/carti intalnesti happy

Poate bunica ta a fost vrajitoare adica iti citea trecutul, prezentul, viitorul dar in niciun caz cu magii laughing

O imaginatie foarte bogata happy

| Teresa a răspuns:

Ok daca cu adevarat esti vrajitoare dovedesteo: da-mi un mesaj privat in care sa imi spui cum il cheama pe dirigintele meu (numele intreg te rog) daca nu sti imi pare rau dar nu esti vrajitoare ai doar imaginatie bogata sfatul meu cauta un psiholog

| SamSon a răspuns:

Scuipiflyx? laughing Good Job