Draga mea vorbeste cu parintii pentru ca daca e serios tot ceea ce scrii ar trebui sa consulti un medic.Nu cred in vraji slava Bunului Dumnezeu numai de lucruri normale am avut parte toata viata.Ori daca sunt nascocite toate aceste lucruri de tine denota o imaginatie bogata si ai putea scrie o carte de succes pentru adolescenti.Noteaza-ti toate ideile si scrie o carte!
Vezi ca perdeaua ai atins-o cu tigara, de aia a luat foc. Si restul sunt tot din cauza tigarii, cu siguranta. Sper ca ai tai si-au asigurat locuinta...
Ai vazut prea multe desene animate. "Lemurian Land","regele Stana de piatra","lumea Dororo',"Scuipiflyx(sau Lumea Dinozaurilor Sfecliti", sa fim seriosi!
Buna!
Ai o imaginatie extraordinara.La inceput am crezut ca stii ce vorbesti si ca, chiar ai probleme mai incolo m-a bufnit rasul.Ai putea scrie o carte, poate chiar mai multe.Iti urez multa bafta!
Bye!
Asta e T/A, este o poveste stupida.esti beata drogata sau moarta dupa p. ah da scuze, ai 16 ani
Ai gresit categoria. T/A e in alta parte. Ms frumos pentru intelegere. O zi buna!
M'a impresionat povestea. dragut. da'mi si mie siteul de unde ai luat'o, poate mai gasesc ceva interesant. imi plac asa gen de povestiri.
acum serios, esti destul de ciudata
Ai jucat un joc si acum vrei ne impresionezi?:eu cred in vrajitoare si magie da poveste asta deja i prea mult.adica i exagerare.mai ales ultima parte aia cu inghetata si regele satana. oricum interesanta povestemai facut sa ma uit urat
Mi-am irosit 5 minute din viata citind asta. Eu cred ca ai putea scrie o carte despre "aventurile" tale in "biblioteca" ta. Eu cred ca ar trebui sa vezi urgent un psiholog sau psihiatru si sa ne lasi pe noi in pace, caci se vede ca ai o imaginatie bogata. Sa ne anunti cand va iesi cartea "Aventurile Serenei " ca sa nu o cumparam. Mult succes!
Sincer Imi place cum scrii Ar iesi un roman S.F. sau poate HORROR f misto daca ai pune toate ideile "cap la cap" [N-o spun la misto ]
Haa ha haa!
Bai tare! Esti tare sincer!
Ai mai mult de 12 ani? Spun asta pentru ca ai o imaginatie caracteristica varstei...
In orice caz eu personal iti multumesc ca m'ai distrat sincer.
Bai, de ce nu scrii o carte? Serios...
Asa telent ascuns BANTUIE in tine si tu il irosesti cu noi?!?!
Mda
Ai o imaginatie f bogata.Ar trebui sa te faci scriitoare.Ori si cum nu exista vrajitoare decat in filme.Nici copii de 5 ani nu cred in asa ceva.Am pierdut 5 minute degeaba.
Heii
Frumoasa poveste dar ireala
Nu are cum draga mea puteri magie doar in filme/desene/carti intalnesti
Poate bunica ta a fost vrajitoare adica iti citea trecutul, prezentul, viitorul dar in niciun caz cu magii
O imaginatie foarte bogata
Ok daca cu adevarat esti vrajitoare dovedesteo: da-mi un mesaj privat in care sa imi spui cum il cheama pe dirigintele meu (numele intreg te rog) daca nu sti imi pare rau dar nu esti vrajitoare ai doar imaginatie bogata sfatul meu cauta un psiholog