Parinii tai au asigurare medicala? cred ca ar fi cazul sa consulti un medic URGENT! ai o imaginatie foarte...bolnava
Ai imaginatie.Da-mi id-ul tau.
Si BA boilor nu stiam ca imaginatia e o boala!
Daca ai vrut ca asta sa fie un inceput de o poveste, este chiar reusit! Iti propun sa scrii o carte in care sa explici mult mai mult! Esti o scriitoare foarte buna! Bafta in continuare!
De unde sa fi vrajitoare numai in filme exista asa ceva poate ai visat urat draga
Tare! povestea ta merita fundita:X
pacat ca userii nu s-au prins si te-au luat la misto
Mai fata asta ar fi o poveste bna pentru fetite sub 8 ani da povestea asta nu pate fii adevarata... cred ca a fost vorba de lipsa de ocupatie...
Sigur tu nu ai visat chestia asta? Ori cred ca ai citit o carte si ai adormit, ori te-ai uitat la un film...totusi frumoasa poveste! Bravo!
Dar prietenu ce zice de aceste intamplari? sau cand i-ai spus te-a dat papuci ca te credea nebuna?
Si Harry potter s-ar fi ca*at pe el de ras daca ar fi citit asta! BUZZ! TREZESTE-TE din vis.
Ok daca cu adevarat esti vrajitoare dovedesteo: da-mi un mesaj privat in care sa imi spui cum il cheama pe dirigintele meu (numele intreg te rog) daca nu sti imi pare rau dar nu esti vrajitoare ai doar imaginatie bogata sfatul meu cauta un psiholog
Hai ca am sa schimb eu unpic povestea: "Tocmai am inplinit 6 ani, parinti mi-au adus o carte ciudata cu povesti pe care am bagat-o in mixerul din bucatarie si apoi am citit-o si am dat copy-paste si am pus-o pe TPU!
Poate esti vrajitoare dar in niciun caz la 16 ani adica. daca tu zici ca povestea ta este adevarata, noi ar trebui sa te credem pentru ca aici trebuie sa ajutam oameni asa ca lasati fata in pace pentru ca poate este adevarat. Sa stii ca nu pot sa te ajut pentru ca eu nu stiu prea multe despre magie iar a 2 intrebare ar fi trebuit sa il stiu pe stana de piatra. :* Succes in continuare si nu ii mai asculta pe ceilalti.
Buna!
Ai o imaginatie extraordinara.La inceput am crezut ca stii ce vorbesti si ca, chiar ai probleme mai incolo m-a bufnit rasul.Ai putea scrie o carte, poate chiar mai multe.Iti urez multa bafta!
Bye!
Asta e T/A, este o poveste stupida.esti beata drogata sau moarta dupa p. ah da scuze, ai 16 ani
Serios, zi-mi şi mie cartea, aş dorii să o citesc.
Poate te cred poate nu, nici eu nu ştiu. Dar nu cred că vei afla răspunsul aici deoarece nimeni de aici pe TPU în afară de tine nu are puteri magice aşa că nu ai găsit răspunsul potrivit aici.
Baftă în continuare, poate îmi faci o vizită
Okay! uite iti dau doua intrebari si iti raspund la intrebarea ta pe urma...de care tigari ai fumat? de alea cu aroma de capsuni? lasa-te ma, nu o sa ajungi departea cu dependenta.
anonim_4396 întreabă: