Nu vreau sa par rea dar fato cred ca tiai creat un cont nou pe TPU si ai scris asta doar pentru a parea mai ciudat! stii si eu as face la fel iti dau un sfat scrie o carte!
Lumier: ce inseamna a fi prost? daca ai imaginatie esti prost? prost esti tu ca nu gandesti inainte sa deschizi gura
Pe bune?))))uite, eu te ajut:1.du'te la un psiholog
2.scrie o carte
"si brusc am transformat biblioteca intr-o usa secreta.Am deschis'o si inauntru era ca un fel de "alta lume".
zauuu? cred ca te'ai uitat prea mult la desena animate, nici macar sora mea de 5 ani nu ar crede asa ceva, asta se potriveste la imaginatie sau daca nu la umor, si ai mai pus'o si la "stiinte si filosofie"))))))))
Bai fata are imaginatie.Asta nu inseamna ca are nevoie de psiholog
Oricum.Foarte tare!
Cand mai am nevoie de compuneri pe la scoala o sa te contactez
Ai vazut prea multe desene animate sau prea multe filme horror, asta e explicatia mea.Mama ta ce zice?
Stai.stai.stai!
Du-te la psiholog! URGENT!
Ori ai probleme cu capul.ori ai 10 ani
Ferikirea nu sta intr'un plik... poti sa razi sh fara sa fumezi nimic auzi sti ce...nu stiu ce sa zic dar poate dca te duci la o vrajitoare gen Mama Omida. poate ea te crede
Ai o imaginatie f bogata.Ar trebui sa te faci scriitoare.Ori si cum nu exista vrajitoare decat in filme.Nici copii de 5 ani nu cred in asa ceva.Am pierdut 5 minute degeaba.
Draga mea wow te uiti prea mult la desenele animate sau la filmele de aventura.las-o mai moale cobora cu picioarele pe pamant totusi apreciez imaginatia ta bogata macar foloseste`o cum trebuie. ex: scrie o carte dar trezeste-te la realitate nimeni nu ar crede asta nici macar nepoata mea de 5 ani!
Nu eu cred ca ea e de pe alta planeta.Fi realista draga mea.Noi nu suntem ultimii prosti de pe pamant.Si adica nu ii spui mamei tale si ii spui intregilor oameni care au tpu.Sa fim seriosi
Sincer? tu nu cred ca sti ce vorbesti nu ai avut ce face cand ai scris asta?
Cred ca ai mancat ceva stricat)1.ce conteaza ce fel de magie e daca nu iti dai seama poate e o magie alb-negru si 2.de unde sa stiu daca e Stana daca nu ai descris cum arata chipul, sper ca te-am ajutat))
Nu mai comentati daca nu stiti despre ce vorbiti.TPU e pentru raspunsuri ajutatoare, nu demoralizatoare.
Draga mea...cauta carti speciale despre magie, dar nu folosi internetul, ci biblioteca.Iar in cazul in care ai vrut sa ne iei un pic peste picior.nu uita:toate se intorc impotriva ta.Pwp.
M'a impresionat povestea. dragut. da'mi si mie siteul de unde ai luat'o, poate mai gasesc ceva interesant. imi plac asa gen de povestiri.
acum serios, esti destul de ciudata
anonim_4396 întreabă: