| CiorbistFucker a întrebat:

Sper sa aveti rabdare sa cititi tot.

Tocmai am implinit 16 ani.Cand lumea imi era mai dulce, baiatul visurilor mele era al meu si prietena mea cea mai buna se intorsese din Irlanda am aflat ca sunt vrajitoare.
Bunica mea (fosta vrajitoare) mi-a lasat puterile ei ca mostenire printr-o scrisoare pe care nu am avut voie sa o deschid decat cand am implinit 16 ani.Cand am deschis'o am simtit un val de caldura blanda care mi-a navalit in piept, degetele mele erau ca niste bete. Le miscam lin in aer si brusc am transformat biblioteca intr-o usa secreta.Am deschis'o si inauntru era ca un fel de "alta lume".
Nu am continuat sa merg caci m-a strigat tatal meu si a trebuit sa plec dar cand am revenit usa numai era iar eu nu imi amintesc vraja.Sora mea (care are doar 12 ani) m-a vazut transformand un viezure in morcov pentru iepurasul vecinei (pe care nu il prea ingrijeste) si a vrut sa-i spuna tatalui meu, dar am convins'o sa nu ma mai pare si in schimb i-am transformat un ananas in ponei. :-s
Ieri am atins perdeaua si a luat foc si m-am cam speriat caci nu ma asteptam la asa ceva.Azi dimineata cand am aprins televizorul imaginea s-a intunecat a aparut un cap urat si a spus "Vin dupaaa tineeee" si a disparut.
Intr-un sfarsit am reusit sa nimeresc vaza m-am intors in "cealalta lume" care am auzit ca se numeste Lemurian Land. E plin de varcolaci pe acolo si nu am putere sa-i anihilez.
Am dat de cartea de vraji a bunicii si le-am incercat si in lumea asta si in cealalata.Am observat ca aici sunt valabile cele negre (doar cele simple albe), iar in celalalta doar cele albe si cele simple negre.

1.Nu inteleg. E magie alba sau neagra? Bunica nu a spus de ce fel este.Sau sunt amestecate?
2. Oare acel cap urat o fii regele Stana de piatra de care am auzit ca a inghetat o prajitura in lumea Dororo si a devorat'o inghetata cu totul dintr-o inghititura apoi a scuipat'o intr-o alta galaxie si a transformat acea galaxie in Scuipiflyx(sau Lumea Dinozaurilor Sfecliti?:-s

Va rog sa ma ajutati! crying

115 răspunsuri:
| jess19 a răspuns:

Sti ...eu crd ca poate doar ai vrut sa scrii ceva din imaginatia ta sau.in cel mai rau caz esti autista si traiesti intr-o lume a ta raised eyebrows.mrg sa ne tii la curent cu vrajile tale...vezi poate salvezi Romania de Basescu laughing

| RoxiiSiAtat a răspuns:

Si cand te`ai trezit era dimineata?!

| Whiff a răspuns:

Bai voi astia care comentati aici, respectati fata pentru ca are imaginatie rolling on the floor)))

| TheFictionist a răspuns:

Uau.Şi eu credeam că cei cu sirenele au probleme...

| CiorbistFucker explică:

Da.Am 16

| GamingZone a răspuns:

Ba ce dracu e astalaughing.Te crezi in Harry Poter?laughingScuipiflyx se vede ca e inventat si nu adevarat lasa-te de desene animatelaughing.

| xMary a răspuns:

1. Ca sa aflii ce fel de magie ai trebuie sa spui asta : "my magic is white or black?" Si o sa apara un glob de cristal si uita-te ce culoare ii rolling on the floor.

2. Da, acela a fost regele Stana si vine dupa tine sa te "anihileze".Asa ca ascunde-te sub pat [si fa un scut in jurul tau] laughing. T/A

| Yell0w a răspuns:

@jess19 : Autistii nu pot vorbi, citi, scrie.

Ai prea multa imaginatie. laughing

| YukiMady a răspuns:

Acuum, un moment de liniste si : Bun venit printre oameni, app imi vreau cele 5 min si credinta in Dumnezeu inapoi. laughingrolling on the floor

| c2alexel a răspuns:

Aste-s povesti cu prostituate,
by f.o.c.a.

| CleverAdvisor a răspuns:

Hahhahahahahaha
ce ma rolling on the floor))))?

| CiorbistFucker explică:

Va luat 5 minute sa cititi gainatu asta? straight facelaughing

| Sofiaღ a răspuns:

Bună.
Ţi se pare credibilă povestea ta? Înainte să pui o întrebare stupidă pe TPU gândeşte-te dacă tu ai crede aşa ceva, apoi îţi vei da seama că dacă nici tu nu crezi, nici alţii nu vor crede şi vor râde de prostia ta. happy
Pa, pa.

| kaBooMx a răspuns:

Ananas in ponei? laughing Si unde tinea poneiul? In portbagajul masinii?

| thelordoftime a răspuns:

Si du-te la psihiatru

| IIIx333III a răspuns:

Da-mi id tau printr-un mesaj privat si te pot ajutahappy

| NoMusicNoLife a răspuns:

Aaaaaa... thinking

Interesanta poveste, serios. Pune-o pe Wattpat si continu-o... e chiar interesanta big grinbig grinbig grin

[ aici nu e site de postat incercari literare, dar wattpad e, asa ca spor! ]

| TeenageGirl a răspuns:

Uau.Ce poveste! Ai putea scrie o carte kiss.Cat despre "realitatea in care traiesti"...chiar nu stiu sa te cred sau nu?

| ElShaarawy a răspuns:

Marsh de aici cu povestile de adormit copii chiar vroiai sa te credem? Halala poveste.Copii astia strica site-ul. Copii de 8 ani.

| DanutzVoda a răspuns:

Cati ani ai?

| bibitza_7911 a răspuns:

Sii cati ani ziceai ca ai?

| nopenopenopenoope a răspuns:

Lemurian Land rolling on the floor fata mea draga nu ai cum sa fii vrajitoare ca fugeau dupa tine cu torte si furci iar apoi te ardeautongue

| GGG562852 a răspuns:

Mi-am irosit 5 minute din viata citind asta. Eu cred ca ai putea scrie o carte despre "aventurile" tale in "biblioteca" ta. Eu cred ca ar trebui sa vezi urgent un psiholog sau psihiatru si sa ne lasi pe noi in pace, caci se vede ca ai o imaginatie bogata. Sa ne anunti cand va iesi cartea "Aventurile Serenei " ca sa nu o cumparam. Mult succes!

| AnotherGirl a răspuns:

Sincer happy Imi place cum scrii happy Ar iesi un roman S.F. sau poate HORROR thinking f misto daca ai pune toate ideile "cap la cap" happy [N-o spun la misto happy ]

| DanutzVoda a răspuns:

Da si mie siteul sa scot jocul laughing

| Oxanna a răspuns:

Siii cam de ce ai pus tu intrebarea asta la Stiinta si Filosofie?

| deniisu a răspuns:

Ai jucat un joc si acum vrei ne impresionezi?:laughingeu cred in vrajitoare si magie da poveste asta deja i prea mult.adica i exagerare.mai ales ultima parte aia cu inghetata si regele satana. oricum interesanta povestelaughingmai facut sa ma uit uratlaughingrolling on the floor

| DoarEu21 a răspuns:

Mdea interesanta povestea ta nu stiu ce sa zic acum daca e adevarat sau nu... tot ce pot sa-ti spun este ca ai o imaginatie fff bogata ar trebui sa scrii o carte[serios vorbesc ai talent] laughing asa ca bafta cu scrisul sa ne anunti cand lansezi cartea laughing))

| liladyna a răspuns:

E buna.pentru o poveste!

| IlegalSmile a răspuns:

Heii

Frumoasa poveste laughing dar ireala happy
Nu are cum draga mea puteri magie laughing doar in filme/desene/carti intalnesti happy

Poate bunica ta a fost vrajitoare adica iti citea trecutul, prezentul, viitorul dar in niciun caz cu magii laughing

O imaginatie foarte bogata happy