Sti ...eu crd ca poate doar ai vrut sa scrii ceva din imaginatia ta sau.in cel mai rau caz esti autista si traiesti intr-o lume a ta .mrg sa ne tii la curent cu vrajile tale...vezi poate salvezi Romania de Basescu
Ba ce dracu e asta.Te crezi in Harry Poter?Scuipiflyx se vede ca e inventat si nu adevarat lasa-te de desene animate.
1. Ca sa aflii ce fel de magie ai trebuie sa spui asta : "my magic is white or black?" Si o sa apara un glob de cristal si uita-te ce culoare ii .
2. Da, acela a fost regele Stana si vine dupa tine sa te "anihileze".Asa ca ascunde-te sub pat [si fa un scut in jurul tau] . T/A
Acuum, un moment de liniste si : Bun venit printre oameni, app imi vreau cele 5 min si credinta in Dumnezeu inapoi.
Bună.
Ţi se pare credibilă povestea ta? Înainte să pui o întrebare stupidă pe TPU gândeşte-te dacă tu ai crede aşa ceva, apoi îţi vei da seama că dacă nici tu nu crezi, nici alţii nu vor crede şi vor râde de prostia ta.
Pa, pa.
Aaaaaa...
Interesanta poveste, serios. Pune-o pe Wattpat si continu-o... e chiar interesanta
[ aici nu e site de postat incercari literare, dar wattpad e, asa ca spor! ]
Uau.Ce poveste! Ai putea scrie o carte .Cat despre "realitatea in care traiesti"...chiar nu stiu sa te cred sau nu?
Marsh de aici cu povestile de adormit copii chiar vroiai sa te credem? Halala poveste.Copii astia strica site-ul. Copii de 8 ani.
Lemurian Land fata mea draga nu ai cum sa fii vrajitoare ca fugeau dupa tine cu torte si furci iar apoi te ardeau
Mi-am irosit 5 minute din viata citind asta. Eu cred ca ai putea scrie o carte despre "aventurile" tale in "biblioteca" ta. Eu cred ca ar trebui sa vezi urgent un psiholog sau psihiatru si sa ne lasi pe noi in pace, caci se vede ca ai o imaginatie bogata. Sa ne anunti cand va iesi cartea "Aventurile Serenei " ca sa nu o cumparam. Mult succes!
Sincer Imi place cum scrii Ar iesi un roman S.F. sau poate HORROR f misto daca ai pune toate ideile "cap la cap" [N-o spun la misto ]
Ai jucat un joc si acum vrei ne impresionezi?:eu cred in vrajitoare si magie da poveste asta deja i prea mult.adica i exagerare.mai ales ultima parte aia cu inghetata si regele satana. oricum interesanta povestemai facut sa ma uit urat
Mdea interesanta povestea ta nu stiu ce sa zic acum daca e adevarat sau nu... tot ce pot sa-ti spun este ca ai o imaginatie fff bogata ar trebui sa scrii o carte[serios vorbesc ai talent] asa ca bafta cu scrisul sa ne anunti cand lansezi cartea ))
Heii
Frumoasa poveste dar ireala
Nu are cum draga mea puteri magie doar in filme/desene/carti intalnesti
Poate bunica ta a fost vrajitoare adica iti citea trecutul, prezentul, viitorul dar in niciun caz cu magii
O imaginatie foarte bogata
anonim_4396 întreabă: