| CiorbistFucker a întrebat:

Sper sa aveti rabdare sa cititi tot.

Tocmai am implinit 16 ani.Cand lumea imi era mai dulce, baiatul visurilor mele era al meu si prietena mea cea mai buna se intorsese din Irlanda am aflat ca sunt vrajitoare.
Bunica mea (fosta vrajitoare) mi-a lasat puterile ei ca mostenire printr-o scrisoare pe care nu am avut voie sa o deschid decat cand am implinit 16 ani.Cand am deschis'o am simtit un val de caldura blanda care mi-a navalit in piept, degetele mele erau ca niste bete. Le miscam lin in aer si brusc am transformat biblioteca intr-o usa secreta.Am deschis'o si inauntru era ca un fel de "alta lume".
Nu am continuat sa merg caci m-a strigat tatal meu si a trebuit sa plec dar cand am revenit usa numai era iar eu nu imi amintesc vraja.Sora mea (care are doar 12 ani) m-a vazut transformand un viezure in morcov pentru iepurasul vecinei (pe care nu il prea ingrijeste) si a vrut sa-i spuna tatalui meu, dar am convins'o sa nu ma mai pare si in schimb i-am transformat un ananas in ponei. :-s
Ieri am atins perdeaua si a luat foc si m-am cam speriat caci nu ma asteptam la asa ceva.Azi dimineata cand am aprins televizorul imaginea s-a intunecat a aparut un cap urat si a spus "Vin dupaaa tineeee" si a disparut.
Intr-un sfarsit am reusit sa nimeresc vaza m-am intors in "cealalta lume" care am auzit ca se numeste Lemurian Land. E plin de varcolaci pe acolo si nu am putere sa-i anihilez.
Am dat de cartea de vraji a bunicii si le-am incercat si in lumea asta si in cealalata.Am observat ca aici sunt valabile cele negre (doar cele simple albe), iar in celalalta doar cele albe si cele simple negre.

1.Nu inteleg. E magie alba sau neagra? Bunica nu a spus de ce fel este.Sau sunt amestecate?
2. Oare acel cap urat o fii regele Stana de piatra de care am auzit ca a inghetat o prajitura in lumea Dororo si a devorat'o inghetata cu totul dintr-o inghititura apoi a scuipat'o intr-o alta galaxie si a transformat acea galaxie in Scuipiflyx(sau Lumea Dinozaurilor Sfecliti?:-s

Va rog sa ma ajutati! crying

114 răspunsuri:
| SexCuVaginDisponibil a răspuns:

Okay! uite iti dau doua intrebari si iti raspund la intrebarea ta pe urma...de care tigari ai fumat? de alea cu aroma de capsuni? lasa-te ma, nu o sa ajungi departea cu dependenta.

| jess19 a răspuns:

Sti ...eu crd ca poate doar ai vrut sa scrii ceva din imaginatia ta sau.in cel mai rau caz esti autista si traiesti intr-o lume a ta raised eyebrows.mrg sa ne tii la curent cu vrajile tale...vezi poate salvezi Romania de Basescu laughing

| c2alexel a răspuns:

Aste-s povesti cu prostituate,
by f.o.c.a.

| DoarEu21 a răspuns:

Mdea interesanta povestea ta nu stiu ce sa zic acum daca e adevarat sau nu... tot ce pot sa-ti spun este ca ai o imaginatie fff bogata ar trebui sa scrii o carte[serios vorbesc ai talent] laughing asa ca bafta cu scrisul sa ne anunti cand lansezi cartea laughing))

| CiorbistFucker explică:

@razvanflorea: Am o poza la avatar dar abia am uploadat'o si inca nu a aparut.winking Nu am voie sa pun intrebari pe TPU daca nu am poza la avatar?

Daca nu sunteti in stare sa da'ti un raspuns folositor tine'ti-va gura!

@EnjatsRed: De fapt, mi-a luat doar 5 minute.
@YoYoLicious: Nu e T/A.

Da.Am 16

Va luat 5 minute sa cititi gainatu asta? straight facelaughing

| emylly666 a răspuns:

Ai vazut prea multe desene animate sau prea multe filme horror, asta e explicatia mea.Mama ta ce zice?

| ade_6327 a răspuns:

Da...inteleg... si mie mi s-a intamplat.

Nu am luat'o de pe nici un site.Nu plagiez.
Asta e povestea mea.

| EnjatsRed a răspuns:

Să fim serioşi ti'ai făcut acest cont pentru a publica o poveste la care ai stat să te gândeşti aproximativ o săptpămână? Să fim serioşi.Ehh poate şi noi greşim că nu te credem.

| Bianca_5561 a răspuns:

rolling on the floor suferi

| Drei a răspuns:

Cred ca ai mancat ceva stricatlaughing)1.ce conteaza ce fel de magie e daca nu iti dai seama poate e o magie alb-negru si 2.de unde sa stiu daca e Stana daca nu ai descris cum arata chipul, sper ca te-am ajutatlaughing))

| dennniiisss a răspuns:

Nu mai viziona. witch vrajitoarele! Si trezeste-te la viata!

| fashonita a răspuns:

Te sfatuiesc sa scrii o carte cu toate aceste aventuri.sincer ai avea succes

| mirela004 a răspuns:

Mai fata asta ar fi o poveste bna pentru fetite sub 8 ani da povestea asta nu pate fii adevarata... cred ca a fost vorba de lipsa de ocupatie...

| Liana_2095 a răspuns:

Pe bune?laughinglaughingrolling on the floor))))uite, eu te ajut:1.du'te la un psiholog
2.scrie o carte
"si brusc am transformat biblioteca intr-o usa secreta.Am deschis'o si inauntru era ca un fel de "alta lume".
zauuu? cred ca te'ai uitat prea mult la desena animate, nici macar sora mea de 5 ani nu ar crede asa ceva, asta se potriveste la imaginatie sau daca nu la umor, si ai mai pus'o si la "stiinte si filosofie"laughing)laughing)))))laughingrolling on the floor))

| Conor a răspuns:

Draga mea wow te uiti prea mult la desenele animate sau la filmele de aventura.las-o mai moale cobora cu picioarele pe pamant totusi apreciez imaginatia ta bogata macar foloseste`o cum trebuie. ex: scrie o carte dar trezeste-te la realitate nimeni nu ar crede asta nici macar nepoata mea de 5 ani!

| cokanostra a răspuns:

Sincer? tu nu cred ca sti ce vorbesti nu ai avut ce face cand ai scris asta?

| Alexandra43_5222 a răspuns:

Nu prea stiu ce sa spun...Dar, eu cred ca magiile sunt diferite.Acum mai ai puteri? Mama ta stie? Mai intreab'o pe bunica ta sau ma exerseaza magiile.kiss

| casius09 a răspuns:

Ma copilasi daca nu puteti da un raspuns bun si folositor tzochi si taceti

| illegalDream a răspuns:

Tare! povestea ta merita fundita:X rolling on the floor
pacat ca userii nu s-au prins si te-au luat la mistosad