Okay! uite iti dau doua intrebari si iti raspund la intrebarea ta pe urma...de care tigari ai fumat? de alea cu aroma de capsuni? lasa-te ma, nu o sa ajungi departea cu dependenta.
Sti ...eu crd ca poate doar ai vrut sa scrii ceva din imaginatia ta sau.in cel mai rau caz esti autista si traiesti intr-o lume a ta .mrg sa ne tii la curent cu vrajile tale...vezi poate salvezi Romania de Basescu
Mdea interesanta povestea ta nu stiu ce sa zic acum daca e adevarat sau nu... tot ce pot sa-ti spun este ca ai o imaginatie fff bogata ar trebui sa scrii o carte[serios vorbesc ai talent] asa ca bafta cu scrisul sa ne anunti cand lansezi cartea ))
@razvanflorea: Am o poza la avatar dar abia am uploadat'o si inca nu a aparut. Nu am voie sa pun intrebari pe TPU daca nu am poza la avatar?
Ai vazut prea multe desene animate sau prea multe filme horror, asta e explicatia mea.Mama ta ce zice?
Să fim serioşi ti'ai făcut acest cont pentru a publica o poveste la care ai stat să te gândeşti aproximativ o săptpămână? Să fim serioşi.Ehh poate şi noi greşim că nu te credem.
Cred ca ai mancat ceva stricat)1.ce conteaza ce fel de magie e daca nu iti dai seama poate e o magie alb-negru si 2.de unde sa stiu daca e Stana daca nu ai descris cum arata chipul, sper ca te-am ajutat))
Mai fata asta ar fi o poveste bna pentru fetite sub 8 ani da povestea asta nu pate fii adevarata... cred ca a fost vorba de lipsa de ocupatie...
Pe bune?))))uite, eu te ajut:1.du'te la un psiholog
2.scrie o carte
"si brusc am transformat biblioteca intr-o usa secreta.Am deschis'o si inauntru era ca un fel de "alta lume".
zauuu? cred ca te'ai uitat prea mult la desena animate, nici macar sora mea de 5 ani nu ar crede asa ceva, asta se potriveste la imaginatie sau daca nu la umor, si ai mai pus'o si la "stiinte si filosofie"))))))))
Draga mea wow te uiti prea mult la desenele animate sau la filmele de aventura.las-o mai moale cobora cu picioarele pe pamant totusi apreciez imaginatia ta bogata macar foloseste`o cum trebuie. ex: scrie o carte dar trezeste-te la realitate nimeni nu ar crede asta nici macar nepoata mea de 5 ani!
Sincer? tu nu cred ca sti ce vorbesti nu ai avut ce face cand ai scris asta?
Nu prea stiu ce sa spun...Dar, eu cred ca magiile sunt diferite.Acum mai ai puteri? Mama ta stie? Mai intreab'o pe bunica ta sau ma exerseaza magiile.
Tare! povestea ta merita fundita:X
pacat ca userii nu s-au prins si te-au luat la misto
anonim_4396 întreabă: