Multe intrebari, doar una esentiala: "Sau poate exista doar eu-ri de moment"... exista trecut sau viitor? exista doar niste amintiri sau idei a ceea ce este trecut respectiv viitor... Esti ceea ce esti in fiecare moment, trebuie sa traim prezentul, intr-o stare constienta. Daca esti sub influenta, nu traiesti prezentul ci traiesti o proiectie a "ceva" (de exemplu, la alcool, este o proiectie a ceea ce esti tu fara sa iti pese de parerile celor din jur si de multe ori, iesind la iveala anumite frustrari)
Prea multă filozofie. Fiecare om are personalitatea lui, ceea ce îl face să fie unic in univers, personal.
Poti sa fii si violonista si actriță daca ai mai multe job-uri.
Visul oricat de realist este el, rămâne doar vis.
It's time to wake up!
Eu sunt tu.
Bine, este doar o idee.
Cred ca il stiai deja dar este prea funny.
https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=D1VN5zICGeU
Te-ai complicat prea mult, totusi ce fumezi de ai astfel de vise? Ca vreau si eu. Hai sa luam viata asa cum ne-a fost data.
Pentru oameni esti doar cat ai. Din punct de vedere emotional, totul depinde de trairi; "eu"-ul care a calcat in rahat, o sa fie mai atent pe unde merge de acum in colo, iar "eu"-ul care nu a calcat in rahat, nu o sa fie la fel de atent pe unde merge
Recomand un episod dintr-un anime dacă ai răbdare deși știu că nu ești cu din astea. Mi se pare interesant. Desigur anime-ul conține în total vreo 8 episoade de 1-2 ore, ăsta e cel mai scurt.
http://9anime.to/watch/kara-no-kyoukai-shuushou.npyl/p921j
Doamne,ce profunda poti fi! Si ce ore imposibile! Si mie imi vin idei geniale la ore mici sau tarzii dar, mi-e greu sa ma intind spre laptop, iar pana dimineata uit.
Putem avea mai multe personalitati? Ca viata este o piesa de teatru, ca jucam un rol.ba dramatic, ba comedie?
Sunt ceea ce sunt...fiecare om e unic in felul sau, nici macar gemenii nu gandesc tot timpul la fel
Intr-un timp imi placea sa fac unele teste,, ce am fost intr-o viata anteriara'' Mi-a iesit ca am fost dansatoare si ca am avut 5 copii, desi in viata actuala nu prea le am cu dansul si nici copii nu am
Deci, e foarte posibil sa fi trecut prin ce ai scris tu acolo in alte vieti! Poate am fost chiar rude, si noi nu stim.....Cine stie!
Gata, deja miroase a creier ars, pe aici, merg sa deschid geamanul.
Ce e acel ceva care mă face Eu? Care este acea constantă, esenţă, care nu e dictată de circumstanţe? dacă există.
Era o idee, o curiozitate prea vie, ca să fie adormită la loc.
Esti cine alegi sa fii in functie de circumstante.Nimic nu e fix in lumea asta, doar circumstantial. Pentru multi esti doar provider-cat ai si cat vrei sa le dai. Pentru altii esti co-echipier si pentru putini esti un ucenic caruia i se transmit diverse invataturi pentru a evita sa-si piarda timpul cu tepe.
Asta mai ma intreb si eu uneori, cine sunt si ce scop am,, dar am ajuns la concluzia ca fiecare om e unic cu ceva anume, asta ma diferentiaza pe mine de vecinul, de exemplu, prin ceva anume/
Tu doar exemple negative stii sa-ti dai? Nu prea iti iubesti viata?
Ştiu că ceva-ceva tot sunt, indiferent de ceea ce puteam fi, dar simt că oarecum nu e meritul meu sau vina mea, ci a circumstanţelor, înţelegi? Vreau să descopăr adevăratul eu? Cine sunt Eu...în esenţă?
maghiaru94 întreabă: