Sfarsitul lumii va veni cand noi ne asteptam cel mai putin . Nu cred ca o sa fie in 2012 .
Mi-e frica.eu cred.Glumeam este o porcarie. Sfarsitul lumi va fi cand noi vom fi suficienti de prosti incat sa ne batem intre noi, sa furam si multe alte chesti.eu cred deoarece noi suntem asa.deci schimbativa nu mai furati, nu mai va bateti, si fiti si voi mai cu frica de Dumnezeu.
Nu e adevara nu nimeni nu poate sa stie cand e sfarsitul lumi in afara de dumnezeu.Si sa stiti ca si in 2000 s-a spus ca e sfarsitul lumi si nu a fost.Si va intrebati de unde stiu nu au inventat s-au uitat in calendarul Mapasilor si au vazut ca e sfarsitul lumi ca e in 2012, dar au spus ca se uita in calendarul Incasilor.Eu nu cred ca sfarsitul lumi este in 2012, plus ca nu e sigur si nimeni in afara de Dumnezeu nu stie cand e sfarsitul lumi.Deci relacasativa, si nu mai credeti in toate prostile.Linistiti-va nu va fi sfarsitul lumi in 2012.
Auziti vreau sa spun ceva. Dumnezeu hotareste noi nu stim el a creat Pamantul si pe noi. suntem decat oameni noi trebuie sa ne vedem de viata noastra nu ce spun cei ce nu cred in Dumnezeu. Dumnezeu e totul el ne-a creat. Si ar trebui sa nu mai fie atata rau pe Pamant! ca alfel poate o sa ne gasim sfarsitul! Sa ne ajute Dumnezeu sa cinstim icoanele sa mergem la biserica sa nu mintim sa nu injuram sa nu ne certam intre noi sa fim civilizati! Sa ascultam de Biblia Sfanta! deci nu mai fiti rai pe Pamant!
anonima4all întreabă:
anonim_4396 întreabă:
AvalohAlyn întreabă: