| anonima4all a întrebat:

E adevarat ca in 2012 va veni sfarsitul lumii? vreau parelile voastre despre asta...

Răspuns Câştigător
| Cryss a răspuns:

Sfarsitul lumii va veni cand noi ne asteptam cel mai putin tongue. Nu cred ca o sa fie in 2012 happy.

134 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu cred ca in 2012 va fi sfrasitul lumii eu cred mai departe in dumnezeu merg mai departe rugativa in fiecare seara si dimineata nu mai injurati nu mai fiti rai si dumnezeu e bun si ne va scapa de toate relele!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu si eu vreau sa stiulaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nimeni nu stie cand va fi sfarsitul lumi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca va veni in 2012 sfarsitul lumii

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am auzit de la multi oameni ca e adevarat dar de la foarte multi ca nu va veni, totusi trebuie sa aflam cit se poate de multe si eu cred ca nu se va sfarsi lumea, parerea mea. semnat PAUNESCU ANDRA ELENA

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sfarsitul lumii va fi cand vom muri cu totii

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te teme, doar Dumnezeu stie cand o sa vina.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu nu crad ca in 2012 va veni sfarsitul lumii! va veni peste sute, mii si miliarde de ani!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Blin care skoaate asa prostii.nus eu DUMNEZEU. sunteti niste mincinosi nu stiti care si mai decare nici ingerii din cer nu stiu cand va fi sfirshitu lumii da stiti voi marii... oameni de afacere.anu luna ziua ora minunta si secunda...asa nimeni nu stie cand va fi sfirsitu lumii si ce daca se trmina calendaru. daca se termin apui gata :sfirshitu lumii:bagati in cap la oameni diferite nebunii.sa va fie frica de dumnezeu de asa minciuni

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai linistit pentru ca nu zic nici jurnalele nici cartile si nici calendarele cand va fi sfarsitul lumi stiu ca cand va fi clipa asta dumnezeu va cobora din cer si nu o sa moara nimenidoar o sai ia cu ei in rai atattt

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu-i adevarat spui postii numai dumnezeu stie nici ingeriii nu stiu nici noi ce intrebare prosteasca

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa nu crezi prostiile astea crede-ma ca asa s-a spus si in 2000 si in 1934 asa ca nu ai dc sa-ti fie frica sau sa te sperii>:d

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu va veni sfarsitul lumii in 2012stiu asta sigur

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doar Dumnezeu stie cacnd va fi sfarsitul lumii!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sfarsitul lumii va veni cand noi nici nu ne dam seama...eu cel putin nu cred

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi se pare foarte amuzant, nu stiu d c dar toata lumea da acelasi raspuns inteligent : numai dumnezeu stie... 2012 nu reprezinta sfarsitul lumii asa cum isi imagineaza toata lumea ca vine 2012 si paaac murim, ar fi interesant pentru cei ce se dedica unor astfel de informatii sa ia la cunostinta ceea ce se numeste ''centura fotonica'' sa vedeti care ar fi aceasta dilematica problema in legatura cu sfarsitul lumii, bineinteles este o posibilitate caci sunt sigura ca vor fi multi neinmpresionati nici d aceasta data, dar fie...sa auzim numai de bine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu asa cred ca nu, stii dc pentru ca scrie in biblie ca nici fiul asica ISUS nu stie numa tatal asa e

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred asta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu va veni trebuie sa ai incredere in DUMNEZEU

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici eu nu stiu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fata eu nu cred ca va veni numai un tata tie adica dumnezeu proato

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred ca va veni atunci, va veni cand vrea el

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fa handicapato numai el va veni cand vrea handicapato i va veni un tata adica dumnezeu da fai?//////

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred pe jumatate deoarece anul 2012 este cam suspicios dar pe cealalta jumatate mi se pare o prostie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sall sunt veronica din focsani!big grin nu este nnik adv. am auzit ceva ca se vor alinia planetele ceva de genu nimic mai mult, poate se va intampla ceva vreun cutremur sa ceva de genu nu stiu, asta doar DUMNEZEU stie tongue va pupit, daca aflu va scriu, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nimeni nu stie cind fa fi sfirsitul lumii numai UNU DUMNEZEU stie cind va fi sfirsitul lumi e adevara sfirsitul lumii va fi prin foc in BIBLIE e scris sfirsitul lumi va fi cind DUMNEZEU va face o alta planeta unde nu va fi pacat si rau DUMNEZEU a spus ca nu va permite la om sa stie cind va fi sfirsitul lumii nu va temeti in 2012 nu va fi sfirsitul lumii dar va spun de la mine ducetiva in casa Lui DUMNEZEU si veti trai in rai unde veti zbura de bucurie dar plata pacatului este Iadul nici eu nu sunt un sfint si recunosc dar vrea sa-L slavesc PE DUMNEZEU si sai fiu un slujitor in cer si pe pamint ducetiva si voi in casa LUI DUMNEZEU si veti fi primiti in cer LINGA DUMNEZEU in cer veti fi inger dar in iad va fi foarte dureros omenii vor striga de durere in iad va fi durere dar nu fa fi nici moarte omenii se vor chinui si nu vor pute face nimic DUCETI VA IN CASA DOMNULUI SI SLAVITIL DUMNEZEU ii iubeste si pe ceri si pe cei buni DAR II EARTA PE TOTI DUCETIVA SI VETI AVE PACE SI BUCURIE.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu va fi sfirsitul lumii.nimeni nu stie ce se va intimpla decit dumnezeu. el va hotari atunci cind va trebui sa parasim lumea aceasta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu
sunt doar minciuni

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu cred ca va veni
numa daca or vrea dumnezeu

Întrebări similare