Sfarsitul lumii va veni cand noi ne asteptam cel mai putin . Nu cred ca o sa fie in 2012 .
Aceasta depinde tot de oameni...
Nimeni nu stie data sigura cind va veni sfirsitul omenirii si existentei, deoarece potrivita calendarului chinez, ei acum sunt in anul 5000 si ceva, intrebarea,, de ce ei mai exista daca demult au trecut de anul 2012?''kalendarele sunt diferite si nimeni nu poate sa spuna daca si cand va fi aceasta... v-om trai si v-om vedea.Si unii se opresc la faptul ca calendarul mayas se opreste la 22 decembrie 2012, ei cred ca aceia e ultima zi, insa inca odata acest argument,, calendare sunt diferite''si numai unul Dumnezeu stie cand va fi acesta...
Nu este adevarat ca sfarsitul lumi este-n 2012 sunt doar niste prosti create de oameni, oamenii vor sa castige bani speriand oamenii si in 2000 au mai dat niste veste ca cica ne vom sfarsi dar nu a fost nici un sfarsit stati linistiti copii nu va venui nici un sfarsitul lumi numai dumnezeu stie
Eu nu cred nicio o poveste despre aceste lucruri.Sunt foarte grave daca cei care au spus aceaste lucruri nu am dovezi foarte foarte clare.Eu cred ca nu-i de jucat cu aceste vorbe.Va dau un sfat prietenesc,, Vedeti-va de viata si lasa-ti aceste bazaconii''. Daca va veni, va veni intr-o zi.Eu cred daca se presupune ca va veni atunci va veni din cauza oamenilor NECREDINCIOSI.
anonima4all întreabă:
anonim_4396 întreabă:
AvalohAlyn întreabă: