Sfarsitul lumii va veni cand noi ne asteptam cel mai putin . Nu cred ca o sa fie in 2012 .
Blin care skoaate asa prostii.nus eu DUMNEZEU. sunteti niste mincinosi nu stiti care si mai decare nici ingerii din cer nu stiu cand va fi sfirshitu lumii da stiti voi marii... oameni de afacere.anu luna ziua ora minunta si secunda...asa nimeni nu stie cand va fi sfirsitu lumii si ce daca se trmina calendaru. daca se termin apui gata :sfirshitu lumii:bagati in cap la oameni diferite nebunii.sa va fie frica de dumnezeu de asa minciuni
Mi se pare foarte amuzant, nu stiu d c dar toata lumea da acelasi raspuns inteligent : numai dumnezeu stie... 2012 nu reprezinta sfarsitul lumii asa cum isi imagineaza toata lumea ca vine 2012 si paaac murim, ar fi interesant pentru cei ce se dedica unor astfel de informatii sa ia la cunostinta ceea ce se numeste ''centura fotonica'' sa vedeti care ar fi aceasta dilematica problema in legatura cu sfarsitul lumii, bineinteles este o posibilitate caci sunt sigura ca vor fi multi neinmpresionati nici d aceasta data, dar fie...sa auzim numai de bine
Nimeni nu stie cind fa fi sfirsitul lumii numai UNU DUMNEZEU stie cind va fi sfirsitul lumi e adevara sfirsitul lumii va fi prin foc in BIBLIE e scris sfirsitul lumi va fi cind DUMNEZEU va face o alta planeta unde nu va fi pacat si rau DUMNEZEU a spus ca nu va permite la om sa stie cind va fi sfirsitul lumii nu va temeti in 2012 nu va fi sfirsitul lumii dar va spun de la mine ducetiva in casa Lui DUMNEZEU si veti trai in rai unde veti zbura de bucurie dar plata pacatului este Iadul nici eu nu sunt un sfint si recunosc dar vrea sa-L slavesc PE DUMNEZEU si sai fiu un slujitor in cer si pe pamint ducetiva si voi in casa LUI DUMNEZEU si veti fi primiti in cer LINGA DUMNEZEU in cer veti fi inger dar in iad va fi foarte dureros omenii vor striga de durere in iad va fi durere dar nu fa fi nici moarte omenii se vor chinui si nu vor pute face nimic DUCETI VA IN CASA DOMNULUI SI SLAVITIL DUMNEZEU ii iubeste si pe ceri si pe cei buni DAR II EARTA PE TOTI DUCETIVA SI VETI AVE PACE SI BUCURIE.
anonima4all întreabă:
anonim_4396 întreabă:
AvalohAlyn întreabă: